Max & More Deluxe Beauty Adventskalender 2019 | Unboxing

max & more deluxe beauty adventskalender 2019

Het is weer tijd voor adventskalenders! En wat is er nou leuker dan een adventskalender vol met mooie beauty producten? Ik heb deze 2019 Deluxe Beauty adventskalender van Max & More vorige week gewonnen via Instagram en bedacht me dat het leuk zou zijn om deze te unboxen op mijn blog. Dus hier is hij dan, kijk je mee wat er allemaal in zit?

De adventskalender

De 2019 Deluxe Beauty adventskalender van Max & More is een vrij grote roze vierkant, met 2 ‘deurtjes’ die je open kan klappen. Binnenin zie je dan 24 kleine doosjes in verschillende formaten, allemaal met een cijfer erop.

Natuurlijk zou je normaal gesproken in de maand december elke dag 1 doosje open moeten maken ;-). Maar voor mijn blog heb ik ze lekker al allemaal uitgepakt en op de foto gezet. Hier komen ze!

Inhoud

Doosje 1: Een rood lippotlood. Altijd handig, aangezien ik vaak rode lipstick gebruik!

Doosje 2: 3 stencils voor je wenkbrauwen. Tsja, wat moet ik hierover zeggen. Dit is typisch zo’n opvulkadootje. Ga ik niet gebruiken denk ik.

Doosje 3: een chubby lipbalm, in de kleur 346 Voloptuous. Mooie kleur, ben benieuwd!

Doosje 4: een rode lipstick, kleur 317 Scarlett Red.

Doosje 5: Highlighter Drops, in de kleur 138 Dreamcatcher. Ik gebruik eigenlijk nooit highlighter drops maar ik ben wel benieuwd hoe dat werkt!

Doosje 6: Bronzing Powder Matt, in de kleur 150 LA Heat. Ik vind hem er vrij donker uitzien voor mij, maar wie weet. Ik ga hem nog uitproberen.

Doosje 7: een rode nagellak, kleur 422 Ruby Slippers. Volgens mij zit er een prachtige shimmer in, ik ga deze zeker proberen. Lijkt me heel mooi voor de feestdagen!

Doosje 8: een duo contour stick, in de kleur light tan. Deze heb ik al mogen ontvangen van Max&More, ik bewaar hem voor een future Instagram giveaway. Het is wel een handig product!

Doosje 9: Een velletje met kleine sterren stickertjes. Tja, nog zo’n opvullertje. Voor je nagels denk ik, maar misschien dat ik er een leuke kerstlook mee ga maken!

Doosje 10: nog een nagellakje, in de kleur 427 Rose Champagne. Ook dit vind ik een mooie kleur, weer eens wat anders!

Doosje 11: een klein spiegeltje. Misschien vind jij het handig om in je handtas te hebben bijv, ikzelf gebruik het niet. Ga ik geven aan mijn dochter.

Doosje 12: een metallic lip lacquer, in de kleur 367 Heartless. Ben benieuwd, is dit nou een gloss of een liquid lipstick? Het ziet er in ieder geval mooi uit.

Doosje 13: nog een lipstick, in de kleur 302 Rusty Rose. Ook deze heb ik al, is trouwens wel een heel mooi kleurtje!

Doosje 14: een zwart oogpotlood. Altijd handig.

Doosje 15: een lipliner in de kleur 302 Rusty Rose. Oe! De lipstick heb ik dan al wel, maar deze lipliner nog niet! Kan ik er mooi bij gebruiken.

Doosje 16: een mascara, de High Definition sculpt & volume (zwarte) mascara. Ik heb nog nooit een mascara van de Action gebruikt, ben heel benieuwd!

Doosje 17: een oogpotlood, het is een groen, turquoise achtige kleur. Staat verder geen kleur/nummer op, maar het is een mooie kleur.

Doosje 18: een klein pincet. Ik ben aaaaltijd mijn pincet kwijt, dus nu heb ik een handige reserve!

Doosje 19: een kleine, ronde rode lipbalsen. Ik persoonlijk gebruik dit niet, maar ik heb denk ik een klein meisje in huis die hier wel blij van wordt ;-).

Doosje 20: nog een nagellakje, kleur 418 Golden Sunrise. Wauw, wat een mooie gouden kleur! Ook heel mooi voor de feestdagen.

Doosje 21: een zwarte gel eyeliner incl kwastje. Ik ga deze zeker proberen en wellicht reviewen op mijn blog!

Doosje 22: ja, leuk! Ook een oogschaduw palette! Kleur 615 Hypnotic Earth. Deze heb ik nog niet, ga ik ook zeker uitproberen.

Doosje 23: de eyebrow kit, kleur light/medium. Ik heb deze al in de kleur medium/dark en ik ben daar erg tevreden over. Ik denk dat ik deze bewaar voor als ik weer vriendinnen of familie opmaak met wat lichtere wenkbrauwen πŸ™‚ .

Doosje 24: nog een oogschaduw palette, kleur 624 Night Garden. Deze heb ik wel al en gaat op de giveaway stapel πŸ˜‰

De volledige inhoud

max & more deluxe beauty adventskalender 2019 inhoud
Inhoud van de Max & More Deluxe Beauty Adventskalender 2019

En dan nog even alle producten bij elkaar. Ik vind het een leuke inhoud, veel verschillende items! Ik vind het bijvoorbeeld nooit zo leuk als er 8 nagellakjes in zitten ofzo. Welk item vind jij het leukst?

De Max & More Deluxe Beauty Adventskalender is te koop bij de Action voor €14,95. Kijk voor het huidige beauty aanbod op de site van de Action

Bekijk hier meer van Max&More:

Gel Eyeliner: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

High Definition Mascara: https://themakeupmommy.nl/max-more-high-definition-mascara/

Loose Powder Matt: https://themakeupmommy.nl/max-more-loose-powder-matt/

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.