Top 10 artikelen van 2020

top 10 artikelen 2020

2020 was het eerste jaar dat ik volledig heb geblogt! Ik ben eind 2019 begonnen met deze blog maar in 2020 begon ik steeds vaker te bloggen en heb ik het steeds meer serieus genomen. Ik vind het nog steeds erg leuk om te doen! Vandaag deel ik met jullie de top 10 van artikelen van het jaar 2020 die het meest gelezen zijn. Lees je mee?

Top 10 best bekeken artikelen van 2020

Na dit jaar waarin ik steeds serieuzer ben gaan bloggen, vind ik het leuk om terug te blikken naar de artikelen die het vaakst gelezen zijn. Soms vind ik het verrassend dat een ouder artikel het in een maand ineens zo goed ‘doet’. Het geeft me ook inzicht in waar ik vooral mee door moet gaan en vaker over wil bloggen. Bekijk snel de 10 populairste blogs van 2020, beginnend bij de 10e plek:

10: Essence – Disney Princess Collectie | Review. Ik vind het leuk om dit artikel tegen te komen in de top 10, weet je waarom? Dit artikel was het 1e artikel (behalve mijn voorstel-blog) wat ik heb gepubliceerd! Helaas was deze collectie niet in Nederland verkrijgbaar, maar was gelukkig toch te bestellen vanuit Duitsland. (Houd de site van kosmetik4less in de gaten voor meer LE van Essence en Catrice die niet in NL uitkomen etc). Het thema van de disney prinsessen en de kleurrijke paletten maakten dit artikel denk ik zo populair!

9: Jeffree Star – Cremated Palette | Review. Jeffree Star is dit jaar langzaam maar zeker ‘gecancelled’, maar dit unieke smoky palette waren toch veel mensen nieuwsgierig naar. Eerlijk is eerlijk: de review loog er niet om, qua kwaliteit vond ik het een heel mooi palette.

8: Catrice – Sungasm Luminizing Bronzer 01 Golden Ecstacy | Review. Deze limited edition bronzer van Catrice kwam uit vlak voor de zomer en gaf me een diepe, mooie sunkissed glow. Er komen regelmatig limited editions uit van oa Catrice, Essence dat ik wel begrijp dat mensen eerst een review zoeken.

7. Catrice – Herfst/Winter 2020 | Preview. We zijn allemaal lekker nieuwsgierige wezens (en koopgrage) en daarom worden denk ik de collectie previews vaak bekeken! Kun je alvast lekker bekijken waar je al interesse in hebt 😉

6. Essence – Herfst/Winter 2020 | Preview. Ook van Essence deelde ik veel previews en de herfst/winter update werd ook goed bekeken.

5. Essence – Lente/Zomer 2020 | Preview. De Lente/Zomer 2020 preview van Essence was zelfs nog ietsje populairder dan de Herfst/Winter 2020 preview. Het behaalde de top 5!

4. Revolution Pro – Lustre Highlighter | Review. Revolution Pro kwam uit met de prachtige Lustre Highlighters en ik was er vrij vroeg bij met er 1 te bestellen en een review over te schrijven. Dit heb ik ook zeker gemerkt aangezien veel mensen deze blog bezochten rond die tijd!

top 10 artikelen van 2020 nummer 3

3. Maui Moisture – Revive & Hydrate Shea Butter Shampoo | Review. Mijn enige Shampoo review so far, en hij is zelfs van december 2019! Maar dit artikel werd wel onwíjs veel gelezen dit jaar nog! Misschien moet ik meer haircare gaan delen? De shampoo zelf was ik erg tevreden over, maar inmiddels heb ik alweer vele andere geprobeerd (oké oké, had ik moet reviewen!)

top 10 artikelen 2020 nummer 2

2. Olaz Regenerist Retinol 24 | Review. Ik had zelf gemengde gevoelens over deze skincare lijn, maar de moisturizer vond ik heel fijn. Dit artikel werd het gehele jaar zó goed bekeken! Ik heb plannen om in 2010 meer over skincare producten te gaan bloggen, helaas ben ik af en toe wat lui in mijn skincare routine haha!

top 10 artikelen 2020 nummer 1

1.Haar verven met crêpepapier?! Dit DIY project wat ik samen met mijn dochter heb gedaan staat ver bovenaan op nummer 1. Natuurlijk worden dit soort artikelen vaak gezocht op google, misschien hadden veel mensen in de Corona tijd vrije tijd over en waren ze net zo nieuwsgierig naar dit projectje als wij waren. Erg leuk!

Top 10 artikelen van 2020.. en 2021?

Wat vond en vind jij leuk om te lezen en wat wil je graag meer op mijn blog zien in 2021? Laat het me vooral weten in de comments!

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.