Soda Makeup – Create Yo Scelf 002 palette | Review

soda makeup create yo scelf 002 palette
Soda Makeup Create Yo Scelf 002

Heb jij dit leuke merk al gespot bij Kruidvat? Toen ik de display zag staan, dacht ik meteen, wat ziet dat er allemaal cute uit! Ik merkte op social media al dat veel mensen nieuwsgierig waren naar dit merk en de kwaliteit, dus heb ik dit Create Yo Scelf 002 palette van Soda Makeup meegenomen om uit te proberen!

De Create Yo Scelf paletten

Er zijn 3 paletten in de Create Yo Scelf serie, nummer 1 heeft meer nude tinten, nummer 3 heeft wat meer brights en de nummer 2, die ik vandaag laat zien, bestaat grotendeels uit rood en paars tinten. Ik vind het palette echt al prachtig om te zien, ik hou van deze kleuren! Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord en was dus erg benieuwd naar de kwaliteit van het palette.

Swatches

soda makeup create yo scelf 002 swatches
Soda Makeup Create Yo Scelf 002 swatches

De swatches! Ik gebruik overigens nooit een primer onder de swatches, dit is puur en alleen de oogschaduw. WΓ‘t een pigmentatie! De shimmers zijn zacht, de matte kleuren heb ik iets moeten opbouwen maar ik was zeker al impressed met de pigmentatie. Het is niet vaak dat ik Γ©cht rode tinten tegenkom die echt goed gepigmenteerd zijn en dat doet Soda Makeup helemaal prima!

Ooglooks

Uiteraard heb ik het palette ook nog goed uitgeprobeerd door 2 looks ermee te maken. Voor de 1e look heb ik wat zachtere kleuren gebruikt in combinatie met de donkerpaarse en voor de 2e look wilde ik graag die mooie knallende rode kleuren gebruiken. Tot mijn verbazing waren de kleuren zo makkelijk te blenden bij de rode look, dat ik er ook nog eens de zwarte kleur bovenop gooide, en ook dΓ­e was makkelijk te blenden! Ik was bijna in shock haha, ik denk dat we allemaal wel weten hoe moeilijk het kan zijn om een zwarte kleur uit te blenden. Hieronder volgen de 2 looks die ik gemaakt heb. Overigens heb ik bij de rode look nog een glittergel van Colourpop gebruikt, mocht je je afvragen waar die vandaan komen πŸ˜‰

soda makeup create yo scelf 002 eyelook

Ik was echt verbaasd en verrast over de kwaliteit van dit palette en stiekem wil ik nu heel graag de andere paletten ook kopen! De kleuren zijn super mooi, goed gepigmenteerd en blenden perfect! Wat een fijn palette vind ik dit. Heb jij dit merk al gespot en ga je er iets van kopen?

De Soda Makeup Create Yo Scelf paletten zijn te koop bij Kruidvat voor €8,99.

Misschien vind je dit ook leuk:

Catrice Minnie & Daisy paletten review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

Soda Makeup Baby get higher highlighters review: https://themakeupmommy.nl/soda-makeup-baby-get-highter-highlighters/

Colourpop Bare Necessities palette review: https://themakeupmommy.nl/colourpop-bare-necessities-palette/

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.