Soda Makeup Baby Get Highter highlighters | Review

Nadat ik laatst al een oogschaduw palette van Soda Makeup heb gereviewd, zijn vandaag hun highlighters aan de beurt. Heb jij dit super leuke merk ook al gespot in de Kruidvat?

De Soda highlighters

Ik heb deze highlighters mogen ontvangen van Soda Makeup en na mijn positieve ervaring met hun oogschaduw palette kon ik niet wachten om de highlighters te proberen! Er zijn 3 verschillende highlighters in deze lijn, Baby Get Higher, 001, 002 en 003.

soda makeup highlighters
soda makeup baby get higher highlighter 001
Soda Makeup Baby get higher highlighter 001
soda makeup baby get higher highlighter 002
Soda Makeup Baby get higher highlighter 002
soda makeup baby get higher highlighter 003
Soda Makeup Baby get higher 003

Is de verpakking niet mega schattig? Net als al hun andere producten trouwens! Het ziet er toch altijd leuk uit in je stash als een product een mooie verpakking heeft. Zo op het eerste gezicht sprak 003 mij het meest aan, omdat goudkleurige highlighters mijn favoriet zijn. 001 is een rozige kleur en 002 lijkt mij een hele koele tint.

Swatches

soda makeup highlighters swatches
Soda Makeup Baby get higher highlighters l-r 001, 002, 003

Van links naar rechts hier geswatched: 001, 002 en 003. Je kunt goed zien dat 001 een warme, perzikachtige tint is. 002 Is inderdaad heel koel, bijna een witte tint, en 003 is een warme goudgele tint. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze wel poederig vond tijdens het swatchen. Bij alledrie heb ik er ook meerdere keren overheen moeten gaan om een redelijke swatch te krijgen.

De highlighters in gebruik

Op mijn gezicht vond ik ze te toch wat beter werken dan verwacht. Ze geven in ieder geval allemaal een goede glow, inderdaad iets poederig maar daar heb ik op mijn gezicht verder geen last meer van. Ik heb ze alledrie al gedragen en nummer 002, de koele tint, vond ik persoonlijk het minste. Niet alleen vind ik mij koele highlighters niet mooi staan maar ik vond deze ook het minst een glow geven. 003 is zoals ik verwacht had mijn favoriet van de drie, ik hou van gouden highlighters en ik vind dat ook degene die het best gepigmenteerd is.

Op de 1e foto heb ik de 001 highlighter gebruikt, die inderdaad een lichtroze/perzikachtige effect geeft. Op de 2e foto heb ik de 003 highlighter gebruikt en die vond ik het mooist werken. Van 002 heb ik helaas geen foto gemaakt op mijn gezicht, maar die had ik ook vrij snel weer verwijderd aangezien ik die mij niet vind staan.

Al met al vind ik ze okΓ© voor de prijs. Mocht je er 1 willen uitproberen zou ik de 003 aanraden, of de 001 als je meer van een rozige highlighter houdt.

De Soda Makeup Baby get higher highlighters zijn nu te koop bij Kruidvat voor €4,99 per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

Soda Makeup Create Yo Scelf 002 palette review: https://themakeupmommy.nl/soda-makeup-create-yo-scelf-002-palette/

Revolution Pro Lustre Highlighter review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

Mac Pony Park highlighters review: https://themakeupmommy.nl/review-mac-pony-park-highlighters/

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.