Sleek – Matte Me Must Haves | Review

sleek matte me must haves

De liquid lipsticks van Sleek heb ik héél lang geleden een keer geprobeerd. Voordat ik bedolven werd onder honderd andere merken liquid lipsticks.. Ik mocht dit superleuke Matte Me Must Haves setje van Sleek ontvangen en heb ze wederom weer uitgebreid gedragen en getest! Kijk je mee?

Sleek Matte Me Must Haves

De normale Matte Me lipsticks van Sleek bevatten 6ml aan product en kosten zo rond de €7,50. (Dit verschilt iets per site). Deze 4 mini lipsticks in de Matte Me Must Haves set van Sleek bevatten elk 3ml aan product en het setje kost €9,99 via Anvy.nl. Momenteel is hij zelfs nog in de aanbieding voor €6,99! Zo kun je dus eigenlijk heel voordelig 4 van de kleurtjes uitproberen! Al eerder reviewde ik wat Sleek producten die ik mocht ontvangen van Anvy, namelijk de Lifeproof Concealer en het Chasing The Sun palette.

Deze Must Haves set bevat de volgende kleuren:

  • Birthday Suit
  • Rioja Red
  • Velvet Slipper
  • Old Hollywood

De verpakking vind ik super schattig en is zeker ook leuk om cadeau te geven! De strik hoort er overigens niet op, die heb ik voor de foto erop gelegd haha 😉

Matte Me Must Haves swatches

sleek matte me must haves swatches birthday suit rioja red velvet slipper old hollywood

De vier kleurtjes in de set. Van boven naar beneden; Birthday Suit – Rioja Red – Velvet Slipper – Old Hollywood. De Matte Me liquid lipsticks zien er zo alvast heel goed gepigmenteerd uit.

sleek birthday suit rioja red velvet slipper old hollywood swatch

En dan de swatches op mijn lippen. Ik vind het eigenlijk alle 4 hele mooie kleuren, alhoewel ik Birthday Suit en Rioja Red waarschijnlijk het meest zal dragen. Máár, het wordt wel weer herfst dus dan ga ik ook meer donkere kleuren pakken!

Review

Bij het aanbrengen op mijn lippen merkte ik dat ze niet in 1 keer volledig dekkend waren. Vooral met de 2 donkere kleurtjes, Velvet Slipper en Old Hollywood, merkte ik dat goed. Je moet dan oppassen dat ze niet streaky worden. Uiteindelijk kreeg ik het nog wel mooi voor elkaar.

De spons-achtige applicator werkt eigenlijk heel fijn en je kunt er prima je lippen mee omranden.

Wat mij het meest verbaasde is dat mijn lippen totaal niet droog aanvoelden. Ik meen me te herinneren dat toen ik er 1 had, die wel wat uitdrogend was. Het zou natuurlijk kunnen dat ze de formule verbeterd hebben, of ik herinner me het misschien niet meer zo goed ;-). In ieder geval, voelen de liquid lipsticks super fijn op mijn lippen. Zelfs na een hele dag dragen zijn mijn lippen niet droog geworden! Wel droogt hij helemaal mat op en geeft niet af!

Met wat drinken of iets kleins eten gebeurde er niks met de lipstick op mijn mond. Na een paar uur zag ik wel dat de kleur iets vervaagd was. Na het avondeten was de lipstick zo goed als helemaal verdwenen van mijn lippen. Ze zijn dus niet de meest longlasting matte lipsticks die ik ken. Maar aan de andere kant zijn mijn lippen wel helemaal niet droog geworden, dus misschien heeft dat er mee te maken.

Conclusie

Het is dus maar net waar je naar op zoek bent! Ik weet dat velen liquid lipsticks niet zo prettig vinden omdat sommige je lippen zo extreem kunnen uitdrogen. Dat geeft gewoon een super vervelend gevoel. Dus wil je wel een matte liquid lipstick, maar geen droge lippen en vind je het niet zo erg dat de lipstick niet álles overleefd? Dan zijn deze Sleek Matte Me liquid lipsticks in de Must Haves set misschien wel wat voor jou!

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

You may also like

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.