Sleek – Lifeproof Concealer | Review

sleek lifeproof concealer

Concealers zijn echt een must in mijn leven. Met 2 kinderen ben ik elke dag vroeg op en sommige dagen heb ik Γ©cht even een laagje concealer nodig voordat ik naar buiten ga haha! De Lifeproof Concealer van Sleek beloofd een volledige dekking te geven en langdurig te blijven zitten. Lees je mee wat ik van deze concealer vond?

Lifeproof Concealer

Laatst had ik al een review geschreven over het Chasing The Sun oogschaduw palette van Sleek. Je kunt hem hier lezen. Het palette, en ook deze concealer mocht ik uitkiezen bij Anvy.nl om te ontvangen en te reviewen.

De Lifeproof Concealer van Sleek komt in 12 tinten en kost €8,49. Momenteel is hij zelfs in sale bij Anvy voor €4,25! Ik heb de kleur ‘Vanilla Shot’ gekozen. Het blijft altijd een dingetje hΓ¨, de juiste kleur van een concealer, of een foundation, online uit te zoeken. Meestal heb ik wel 1 van de lichtste kleuren nodig, met een gele ondertoon. Bij het zien van de concealer toen hij binnenkwam dacht ik gelijk, dit is een goede kleur voor mij! Ook met het aanbrengen was dat gelukkig het geval!

sleek lifeproof concealer swatch

Verpakking & substantie

De applicator van de Life Proof Concealer van Sleek is wat kleiner dan ik dacht. De concealer komt namelijk in een redelijk grote/dikke verpakking maar de applicator is vrij smal. Met het aanbrengen van de concealer merkte ik dit ook goed, vanwege de smalle applicator krijg je er niet heel veel van op je gezicht en moet ik meerdere keren ‘smeren’ op mijn gezicht. Geeft verder niet echt.

Ik moet wel even zeggen dat ik de geur van deze concealer niet erg aangenaam vind, hij ruikt vrij chemisch. Gelukkig ruik je dat niet meer als je hem aangebracht heb, maar toch.

De Lifeproof Concealer in gebruik

De concealer smeert niet heel makkelijk uit, maar de dekking is goed! Ook over wat rode plekjes op mijn gezicht dekt hij goed. Wel merk ik soms dat als mijn huid extra droog is, de concealer er niet zo mooi uit ziet op mijn huid. Met een moisturizer en/of primer eronder is het dan in ieder geval een stuk beter. Ik poeder hem nog wel altijd af en dan vind ik het sowieso er nog mooier uit zien op mijn huid.

Nu had ik hier boven op de foto’s een goede dag – geen extra grote wallen of extreme roodheden of iets dergelijks. Maar je kunt toch zien dat daar waar ik de concealer heb aangebracht, mijn huid egaler is en minder rood. De Lifeproof Concealer blijft gedurende de dag goed op mijn gezicht zitten. Hij gaat niet creasen en ook verdween hij niet toen ik in de regen liep – dus volgens mij is hij ook waterproof!

Al met al vind ik dit best een goede concealer en een goede budget optie! Heb jij een favoriete concealer?

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.