Revolution Pro – Supreme Pigment Dip Eyeliner White | Review

Op Instagram zie je vaak van die mooie ooglooks met perfecte, scherpe witte lijnen.. vraag jij je ook wel eens af waarmee ze die lijnen maken? Ik ben al een tijd op zoek naar echt een goede, witte eyeliner. Ik kwam deze Supreme Pigment Dip Eyeliner tegen van Revolution Pro en besloot deze eens te proberen. Lees je mee?

De Eyeliner

Laatst reviewde ik al een highlighter van Revolution Pro, en was daar laaiend enthousiast over. Je kunt hem hier lezen. Daarom was ik extra benieuwd naar deze witte eyeliner van dit merk.

Deze Supreme Pigment Dip Eyeliner (in het wit) van Revolution Pro beloofd heel goed gepimenteerd te zijn. Daarnaast zou hij ook lang blijven zitten en een matte finish hebben. Ook is deze eyeliner Vegan.

De punt is geen kwastje, maar van rubber gemaakt en is héél dun. Hiermee zou je dus extra scherpe lijntjes kunnen zetten. Je kunt het hierboven op de foto zien, het is een heel spits puntje.

revolution pro supreme pigment dip eyeliner white

De eerste indruk van deze eyeliner is eigenlijk prima. Ik ben hier met de liner één keer over mijn hand gegaan dus de pigmentatie is goed. Wel merk ik dat hij na een paar minuten wat ‘rimpeliger’ wordt en een beetje trekt.

De Supreme Pigment Dip eyeliner in gebruik

revolution pro supreme pigment dip eyeliner white

Hier heb ik dan de eyeliner op mijn oog aangebracht. Ik kan het er helaas niet mooier uit laten zien dan dit. Want ik had nogal wat moeite met het aanbrengen van deze eyeliner. In eerste instantie zet hij een mooi lijntje, redelijk gepigmenteerd. Maar wil je er nog een keer overheen, of je lijn dikker maken, dan komen er snel strepen in je eyeliner en pakt hij niet goed meer. In 1x een goede dikke streep maken kan al niet vanwege het ultradunne kwastje.

Ook op mijn oog zie je vrij snel rimpels in de eyeliner komen, en na een uurtje of wat crackt de eyeliner. Oftewel dan komen er echt scheurtjes in en dat ziet er niet mooi uit. Het brokkelt dan ook nog eens snel af.

Ik heb overigens al eerder met deze eyeliner echt een creatieve look proberen te maken, maar ook toen was het een drama. Zoals je hier onder op deze look kunt zien was het onmogelijk om scherpe lijnen te maken en elke keer als ik er overheen wilde gaan dan verdween de eyeliner gewoon. Je ziet ook een beetje de scheurtjes er al in zitten.

revolution pro supreme pigment dip eyeliner white

Na deze look en vandaag de review gemaakt te hebben lijkt de eyeliner ook nog eens al op, dus veel zit er ook niet in.

Helaas ben ik niet echt enthousiast over deze witte eyeliner. De zoektocht gaat verder… Mocht jij nou een goede witte eyeliner weten, laat me het vooral even weten!

Overige info

De Supreme Pigment Dip Eyeliner – White van Revolution Pro is oa te koop via Boozyshop voor €3,49.

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.