Revolution Pro – Lustre Highlighter | Review

Steek je hand op als je ook een sucker for packaging bent. Jep, wij allemaal hè! Deze Lustre Highlighter van Revolution Pro ziet er echt prachtig uit, ik móest hem gewoon proberen en vandaag schrijf ik hier een review over! Zou deze net zo mooi zijn op je gezicht als in de pan?

Lustre Highlighters

De Lustre Highlighters van Revolution Pro (Jep, dit hoort bij het merk Makeup Revolution) zijn vrij recent uitgekomen. Meteen toen ik ze zag was ik al verliefd op het ontwerp. De Lustre Highlighters komen in 4 tinten: White Rose, Pink Rose, Rose Gold en Golden Rose. Grappig dat ze ook in elke kleurnaam het woord ‘Rose’ hebben verwerkt! Ik review vandaag de kleur White Rose voor jullie, welke omschreven wordt als een champagne kleur.

Revolution Pro Lustre highlighter White Rose

De verpakking

De highlighter komt in een gouden, vierkante verpakking. In het midden zit de highlighter in een roos vorm en het bevat zelfs nog een spiegeltje. De bovenkant is ook al zo mooi; vol met glitters. Op de achterkant staat alle informatie.

Swatch

Revolution Pro Lustre Highlighter White Rose swatch

Zo, hállo pigment! Mocht het nog niet duidelijk zijn van de foto: deze highlighter is echt super gepigmenteerd! Met één veeg van mijn vinger was ik meteen onder de indruk. Hij voelt ook nog eens zacht en boterig aan en de kleur is inderdaad een prachtige champagne kleur. Wauw! Ik heb al goede hoop voor hoe deze er op mijn gezicht er uit zal gaan zien.

Review

Zoals ik al dacht: ook op mijn gezicht is de highlighter blinding. Ja en dit is letterlijk weer één keer met mijn kwast eroverheen hè. Je kunt hem zelfs nog meer opbouwen als je dat wilt.

Als je meer houdt van een subtiele glow, dan is deze highlighter niet voor jou, maar voor degenen die net als mij houden van een blinding glow, dan moet je deze echt halen! Echt, hij is zó mooi, en dat voor een budget highlighter! Ik denk dat dit wel de mooiste budget highlighter in mijn stash is. Zowel in de pan als op mijn gezicht! Nog één foto dan, I love it:

wearing Revolution Pro Lustre Highlighter White Rose

Lees hier meer van Makeup Revolution:

Forever Flawless Constellation palette: https://themakeupmommy.nl/makeup-revolution-forever-flawless-constellation-palette/

I Heart Makeup Fruity Highlighter & Blusher: https://themakeupmommy.nl/i-heart-revolution-fruity-highlighter-blusher/

De Lustre Highlighters van Revolution Pro zijn oa te bestellen via Boozyshop en kosten €12,95 per stuk.

You may also like

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.