The Balm – What’s The Tea Palette | Review

Dit palette heb ik in een winactie op instagram gewonnen en ik heb nog niet eerder een oogschaduw palette van The Balm uitgeprobeerd! Ik ben dus heel benieuwd naar dit What’s The Tea palette en de kwaliteit van de oogschaduws van The Balm. Als jij ook benieuwd bent, lees lekker mee!

The Balm What’s The Tea palette

The Balm heeft altijd zulke schattige verpakkingen! Ze doen echt hun best erop. Ik realiseer me nu dat ik vergeten ben om een foto te maken van het What’s The Tea palette maar je ziet hem verderop een stukje terug op swatch foto’s. De binnenkant is in ieder geval ook al zo leuk! Je ziet dat de oogschaduws allemaal de vorm van een theekopje hebben, een verwijzing naar de naam van het palette uiteraard.

Dit What’s The Tea palette van The Balm is een beetje anders dan anders. Er zitten namelijk, naast de oogschaduws, ook 2 primers in. Een neutral eyelid primer en een black eyelid primer. Dit zou er dan voor moeten zorgen dat bij de neutral eyelid primer de kleuren beter naar voren komen dan zonder primer. Bij de black primer zouden alle kleuren dan veel intenser worden, wat donkerder. Oftewel: geschikt voor een nightlook. Ik ben benieuwd, en ik kon dus ook niet anders dan het palette 3x swatchen om het verschil te zien!

Swatches

the balm what's the tea palette swatches
The Balm – What’s the Tea palette zonder primer

Dit zijn de swatches rechtstreeks op mijn – zonder iets van primer. De bovenste rode kleur vind ik zo mooi! De shimmers glijden als boter over mijn huid.

The Balm – What’s the Tea palette met de neutral primer

Hier heb ik dus eerst de neutral primer op mijn arm aangebracht en daaroverheen geswatcht. Ja, oke de kleuren zijn inderdaad wat intenser dan zonder primer! Op naar de laatste ronde swatches –

The Balm – What’s the Tea palette met black primer

OkΓ©, ja! Hier zie je duidelijke verschillen. Vooral de shimmers krijgen echt een donkere, metallic look. Ook de mattes zijn wat intenser, donkerder van kleur.

Ooglook

eyelook with the balm what's the tea palette

Ik heb deze ooglook met het palette gemaakt, nu vertel ik erbij dat ik stiekem geen 1 van de primers uit het palette heb gebruikt, maar gewoon mijn Catrice concealer die ik eigenlijk Γ‘ltijd als ooglid primer gebruik.

Review

Ik vind het leuk bedacht van The Balm, zo met die verschillende primers in een palette zodat je er meer looks mee kan maken. Toch weet ik nu al dat ik de primers niet zal gaan gebruiken – ik vind het persoonlijk nogal onhandig om eerst iets zwarts op mn ogen te moeten smeren voor mijn oogschaduw, en de neutral primer, tsja zoals ik al zei gebruik ik eigenlijk Γ‘ltijd mijn catrice concealer en dat werkt prima voor mij.

Dat gezegd hebbende vind ik het wel een mooi palette, de rode kleur vind ik echt heel mooi en die gouden/bronzey shimmer in het midden is prachtig! Het palette blend op zich ook goed, de mattes hebben iets meer werk nodig maar de shimmers zijn echt als boter, zo zacht. Al met al ben ik blij met dit palette.

Heb jij al eens oogschaduw van The Balm geprobeerd?

The Balm – What’s The Tea – Hot Tea palette is oa te koop bij Douglas voor €37,69.

Misschien vind je dit ook leuk:

ABH Mini Norvina Pro Palette Vol 1 Review: https://themakeupmommy.nl/abh-mini-norvina-pro-pigment-palette-vol-1/

Colourpop Bare Necessities palette Review: https://themakeupmommy.nl/colourpop-bare-necessities-palette/

Kylie Cosmetics Dear Santa palette Review: https://themakeupmommy.nl/kylie-cosmetics-dear-santa/

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.