in budget, makeup, review

REVIEW || Nyx Professional Makeup – Matte Liquid Liner

at
Nyx Professional Makeup – Matte Liquid Liner

Op mijn instagram had ik al de vraag gesteld of ik deze liquid eyeliner van Nyx moest reviewen op mijn blog – en daarbij kreeg ik een enthousiaste respons. Velen waren geΓ―nteresseerd! Eyeliners vind ik soms nogal lastig om uit te kiezen – ze lijken allemaal hetzelfde maar zijn dat absoluut niet! Te dik, te dun, smudgen, niet zwart genoeg, om maar even een paar issues te noemen. Ik had van meerdere mensen positieve verhalen gehoord over deze eyeliner, vandaar dat ik zelf ook heel benieuwd was en hem na een tijdje twijfelen toch gekocht heb om te proberen. Lees mee wat ik er van vind!

Eerst eens kijken naar de eyeliner zelf. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al heel lang een felt tip eyeliner gebruik. Ik vind die namelijk zeer makkelijk in gebruik. Deze eyeliner is echter echt een kwastje – maar wel een heel dun, kwastje. Nyx Cosmetics claimt ook dat het een zeer precies kwastje is. Ik ben benieuwd, het is al zo lang geleden dat ik zo’n soort eyeliner geprobeerd heb!

Het eerste wat me opvalt: deze eyeliner is inderdaad héél zwart. Dat is alvast een pluspunt. Het was wel echt even wennen om weer met een kwastje mijn eyeliner aan te brengen – maar ik merkte wel dat je er inderdaad hele dunne, precieze lijntjes mee kan zetten. Maar ook wat dikkere lijnen zijn geen probleem (ik ging een paar keer terug om het goed in te kleuren). De eyeliner droogde inderdaad heel mooi mat op, ik vind dat persoonlijk veel mooier dan een glanzende eyeliner.

Uiteraard heb ik deze eyeliner gedurende de dag ook nog ‘getest’. ‘s Avonds was de eyeliner nog prima intact: hij was nergens gesmudged, ook al heb ik nog even door lichte geregen gelopen! Hij was ook totaal niet vervaagd. Het verwijderen van de eyeliner (dit heb ik gedaan met micellair water van Nivea) leverde ook geen problemen op. Ik heb ooit een eyeliner gehad die goed bleef zitten, maar waarbij ik ook echt moest schrobben om hem eraf te halen. Dat vind ik echt vervelend maar dit was bij deze niet het geval.

Overall vind ik dit een hele fijne eyeliner: hoewel als je een beginner bent zou ik deze je niet direct aanraden omdat ik persoonlijk vind dat een eyeliner met een kwastje veel moeilijker mee te werken is dan met een eyeliner pen. Maar met veel geduld en oefening krijg je wel een heel mooi resultaat! De eyeliner is helaas niet waterproof en hoewel hij bij mij wat lichte regen heeft overleefd zal hij waarschijnlijk niet veel regen/ een huilbui oid aankunnen. Dit vind ik wel jammer en ik zou in de toekomst graag een waterproof versie van deze eyeliner willen zien! Tot slot nog een foto waar ik de eyeliner op heb gedaan (hierbij heb ik uiteraard niet de eyeliner bewerkt) :

Heb jij deze eyeliner ook, zo ja wat vind je ervan? Of zou je hem aanschaffen als je hem nog niet heb?

De Nyx Professional Makeup Matte Liquid Liner is oa te koop online via http://www.douglas.nl of uiteraard in hun eigen winkel in Amsterdam, voor €8,52.

Avatar

themakeupmommy

9 Comments

 1. Avatar
  Cosmetics By Stephanie

  Klinkt inderdaad als een goede eyeliner! Helaas knoei ik veel te veel met dit soort liners en hou het daarom toch bij een eyeliner pen!

  15 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Snap ik hoor! Is wel een precies werkje!

   15 . okt . 2019
 2. Avatar
  Sanne

  Duidelijke review! Ik ga deze zeker aanschaffen! Ik hou van eyeliners met een kwastje! Thanks

  15 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Yay! You’re welcome

   15 . okt . 2019
 3. Avatar
  Carmen

  Ik ga deze ook eens proberen. Hoor er best goede verhalen over en na het lezen van dit artikel ben ik om haha.

  15 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Leuk!! πŸ™‚ hij is fijn!

   15 . okt . 2019
 4. Avatar
  theNextGirl

  Ik ben ook een felt tipper! Maar als het kwastje echt zo dun is, wil ik hem wel eens proberen!

  15 . okt . 2019
 5. Avatar
  Tamara

  Ziet er echt super uit ik ben zo slecht in eyeliner

  15 . okt . 2019
 6. Avatar
  Laura Bergmans

  Deze heb ik nog niet geprobeerd. Ik ben grote fan van de Nyx Epic Ink Liner. Denk dat ik deze misschien ook eens ga proberen.

  16 . okt . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *