Nyx Professional Makeup – Matte Liquid Liner | Review

Nyx Professional Makeup – Matte Liquid Liner

Op mijn instagram had ik al de vraag gesteld of ik deze Matte Liquid Liner van Nyx moest reviewen op mijn blog – en daarbij kreeg ik een enthousiaste respons. Velen waren geïnteresseerd! Eyeliners vind ik soms nogal lastig om uit te kiezen – ze lijken allemaal hetzelfde maar zijn dat absoluut niet! Te dik, te dun, smudgen, niet zwart genoeg, om maar even een paar issues te noemen. Ik had van meerdere mensen positieve verhalen gehoord over deze eyeliner, vandaar dat ik zelf ook heel benieuwd was en hem na een tijdje twijfelen toch gekocht heb om te proberen. Lees mee wat ik er van vind!

De Nyx Cosmetics Matte Liquid Liner

Eerst eens kijken naar de eyeliner zelf. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al heel lang een felt tip eyeliner gebruik. Ik vind die namelijk zeer makkelijk in gebruik. Deze eyeliner is echter echt een kwastje – maar wel een heel dun, kwastje. Nyx Cosmetics claimt ook dat het een zeer precies kwastje is. Ik ben benieuwd, het is al zo lang geleden dat ik zo’n soort eyeliner geprobeerd heb!

nyxcosmetics matte liquid liner

Review

Het eerste wat me opvalt: deze eyeliner is inderdaad héél zwart. Dat is alvast een pluspunt. Het was wel echt even wennen om weer met een kwastje mijn eyeliner aan te brengen – maar ik merkte wel dat je er inderdaad hele dunne, precieze lijntjes mee kan zetten. Maar ook wat dikkere lijnen zijn geen probleem (ik ging een paar keer terug om het goed in te kleuren). De eyeliner droogde inderdaad heel mooi mat op, ik vind dat persoonlijk veel mooier dan een glanzende eyeliner.

Uiteraard heb ik deze eyeliner gedurende de dag ook nog ‘getest’. ‘s Avonds was de eyeliner nog prima intact: hij was nergens gesmudged, ook al heb ik nog even door lichte geregen gelopen! Hij was ook totaal niet vervaagd. Het verwijderen van de eyeliner (dit heb ik gedaan met micellair water van Nivea) leverde ook geen problemen op. Ik heb ooit een eyeliner gehad die goed bleef zitten, maar waarbij ik ook echt moest schrobben om hem eraf te halen. Dat vind ik echt vervelend maar dit was bij deze niet het geval.

Eind conclusie

Overall vind ik dit een hele fijne eyeliner: hoewel als je een beginner bent zou ik deze je niet direct aanraden omdat ik persoonlijk vind dat een eyeliner met een kwastje veel moeilijker mee te werken is dan met een eyeliner pen. Maar met veel geduld en oefening krijg je wel een heel mooi resultaat! De eyeliner is helaas niet waterproof en hoewel hij bij mij wat lichte regen heeft overleefd zal hij waarschijnlijk niet veel regen/ een huilbui oid aankunnen. Dit vind ik wel jammer en ik zou in de toekomst graag een waterproof versie van deze eyeliner willen zien! Tot slot nog een foto waar ik de eyeliner op heb gedaan (hierbij heb ik uiteraard niet de eyeliner bewerkt) :

nyx matte liquid liner

Heb jij deze eyeliner ook, zo ja wat vind je ervan? Of zou je hem aanschaffen als je hem nog niet heb?

De Nyx Professional Makeup Matte Liquid Liner is oa te koop online via http://www.douglas.nl of uiteraard in hun eigen winkel in Amsterdam, voor €8,52.

Misschien vind je dit ook leuk:

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-brush-ink-tattoo-liner/

Max & More Gel Eyeliner Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Get It Girl Eye Eye Captain liquid eyeliners Review: https://themakeupmommy.nl/get-it-girl-eye-eye-captain-liquid-eyeliner/

You may also like

10 reacties

  1. Klinkt inderdaad als een goede eyeliner! Helaas knoei ik veel te veel met dit soort liners en hou het daarom toch bij een eyeliner pen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.