MAC Pony Park highlighters | Review

MAC pony park highlighters

Laten we even een moment stilte houden voor deze prachtige Pony Park highlighters van MAC. Zucht.. oké. Vind je ze ook niet stunning? Ik kon er absoluut niet 1 kiezen dus ik heb ze lekker allebei genomen. Kijk je mee naar deze mooie items?

MAC x Pony Park

MAC gaat heel vaak samenwerkingen aan met beroemde personen, ditmaal met koreaanse Makeup Artist Pony Park. De collectie bevat verschillende items, een oogschaduw palette, een lipgloss, een Fix+, een liquid lipstick en dus 2 highlighters. Ik had al een tijdje deze highlighters op het oog toen ik ze gezien had op Instagram; want wát een mooie verpakkingen, patronen en tinten hebben deze.

De verpakkingen zijn in de thema’s Sun en Star: ‘Sky’s the Limit’ is een lichtgouden highlighter met als patroon een zon en ‘Cold Comfort’ is een koele lavendel kleurige highlighter met een ster als patroon.

MAC Pony Park Sky’s the limit highlighter
MAC Pony Park Cold Comfort highlighter

Nog even een close-up van beide highlighters, zodat je echt goed kunt zien hoe ze eruit zien in de pan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik enigszins bang was dat Cold Comfort me totaal niet zou staan, vanwege mijn warme ondertoon heb ik altijd het idee dat koele tinten mij niet staan. Ook vroeg ik me af of het überhaupt wel een draagbare highlighter is.

Swatches

mac pony park highlighters swatches
MAC Pony Park highlighters swatches

De swatches op mijn arm. Het was echt verrekte moeilijk om Cold Comfort zo te fotograferen dat je de juiste kleur op de foto kon zien. Nog steeds heb ik niet het idee dat het helemaal goed overkomt. Wel kan ik je vertellen dat Sky’s the Limit naar mijn idee iets beter gepigmenteerd is, maar in het echt is Cold Comfort toch wel wat feller dan op de foto. Beiden highlighters hebben hele lichte glitters erin zitten.

De MAC Pony Park highlighters aangebracht

mac pony park sky's the limit
MAC Sky’s the limit

Op deze foto draag ik Sky’s the limit. Bam! Die komt binnen. Echt een hele mooie glow, als je hem nog meer opbouwt dan kan je hem van outer space denk ik zien! De glitters vallen verder niet meer op.

mac cold comfort highlighter
MAC Cold Comfort

En dan Cold Comfort op mijn gezicht! Wauw, wat is deze bijzonder! Ik vind hem eigenlijk prima draagbaar, hij geeft gewoon een mooie lichtpaarse gloed. Inderdaad wat minder fel dan Sky’s the Limit, maar daardoor niet minder mooi. Je kan ze allebei prima opbouwen tot een felle glow, of ze wat subtieler laten.

Ik vind beide highlighters prachtig! Eigenlijk vond ik het zonde om ze te gaan swatchen en gebruiken, maar ze zijn zo mooi dat ik ze toch echt wil blijven gebruiken! Welke vind jij het mooist?

De MAC Pony Park collectie is te koop via www.maccosmetics.nl. De highlighters zijn €32,50 per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

Revolution Pro Lustre Highlighter Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

Soda Makeup Baby Get Highter highlighters Review: https://themakeupmommy.nl/soda-makeup-baby-get-highter-highlighters/

I Heart Revolution Fruity Blusher & Highlighter Review: https://themakeupmommy.nl/i-heart-revolution-fruity-highlighter-blusher/

You may also like

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.