Huda Beauty – Neon Obsessions Orange | Review

Een tijdje geleden waren alle paletten op de site van Huda Beauty zelf in de aanbieding met 50% korting. Natuurlijk kon ik deze sale niet weerstaan en ik kocht het Ruby Obsessions palette en dit palette: het Neon Orange Obsessions palette van Hudabeauty. Kijk je mee naar dit leuke felle palette?

Neon collectie

Hudabeauty heeft inmiddels een hele reeks van de Obsessions paletten gemaakt. Na een aantal ‘gewone’ kleurschema’s kwamen ook 3 neon versies: Neon Green, Neon Pink en Neon Orange obsessions. Ik vind ze er allemaal prachtig uitzien, maar ik koos voor de Hudabeauty Neon Orange Obsessions omdat ik daar denk ik het meest mee kan.

Swatches

Allereerst heb ik uiteraard swatches gemaakt:

hudabeauty neon orange obsessions swatches
Hudabeauty Neon Orange Obsessions swatches

Ik moet eerlijk zeggen: ik was niet direct overtuigd bij het maken van deze swatches. De mattes leken niet heel erg gepigmenteerd en ik moest er een paar keer overheen gaan om goed resultaat te krijgen. De shimmer shades leken het iets beter te doen. Swatches zeggen niet altijd alles, dus ik was benieuwd of ze op mijn ogen net zo zouden werken.

Ooglook

Ik begon met de gele matte kleur linksbovenin. Bij het aanbrengen met een kwast had ik al meteen door dat de oogschaduw veel beter werkte dan ik had gedacht na de swatches. Ook de oranje en roze matte tinten maakten me blij: hallo pigment! Gek, dat soms de swatches zo anders zijn dan wanneer je de oogschaduw echt aanbrengt op je oog! De shimmer kleuren daarentegen kreeg ik niet goed voor elkaar met mijn kwast. Die heb ik wel weer met mijn vingers aangebracht. Geen probleem, ik heb gemerkt dat dit met veel paletten – goedkope én dure – veel beter werkt! Dit is de ooglook die ik met het palette gemaakt heb:

hudabeauty neon orange obsessions eyelook

Eindconclusie: ik ben blij met dit palette! De kleuren zijn prachtig en lekker fel. Natuurlijk draag ik dit niet elke dag en als je meer van neutrale oogschaduw houdt, dan heb je er niet zoveel aan. Neem dan vooral een kijkje naar de allernieuwste Obsessions paletten: de Nude Obsessions paletten. Maar hou je wél van kleur en felle ooglooks dan zou ik je deze zeker aanraden!

Het Hudabeauty Neon Orange Obsessions palette is oa te koop via www.sephora.fr voor €29,90, www.cultbeauty.co.uk voor £27, of als je het liever in Nederland besteld, via www.thebeautyeditor.com voor €31 (ook zit er een fysieke winkel in Amsterdam!)

Zelf kocht ik het palette via de originele Hudabeauty site, maar let op dat je dan te maken kan krijgen met douanekosten.

Misschien vind je dit ook leuk:

Jeffree Star Conspiracy palette Review: https://themakeupmommy.nl/jeffree-star-x-shane-dawson-conspiracy-palette/

Fenty Beauty Sun Stalk’r Bronzer Inda Sun Review: https://themakeupmommy.nl/fenty-beauty-sun-stalkr-bronzer-inda-sun/

ABH Norvina Mini Pro Palette Vol 1 Review: https://themakeupmommy.nl/abh-mini-norvina-pro-pigment-palette-vol-1/

You may also like

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.