Colourpop x Kathleenlights So Jaded palette | Review

So Jaded eyeshadow palette

Colourpop en Kathleenlights hebben al een paar keer eerder samen een collectie gemaakt. Dit is het allernieuwste resultaat van hun samenwerking en tevens ook het grootste palette van Colourpop tot nu toe. Kijk je mee naar het So Jaded palette van Colourpop?

Colourpop

Colourpop is wel 1 van mijn favoriete merken. Het is weliswaar niet het makkelijkste merk om in Nederland aan te komen, maar wat een fijne producten hebben ze! Ik ben vooral fan van hun oogschaduw paletten, omdat ze prima betaalbaar maar ook van super kwaliteit zijn! So Jaded is het eerste palette van Colourpop dat maar liefst 30 oogschaduws bevat (bijna alle paletten hebben er 9, 12 of 15) en daarom hangt er wel een iets hoger prijskaartje aan dan we gewend zijn van Colourpop, maar in verhouding is het nog steeds een mooie prijs. Laten we kijken naar de swatches!

Swatches

colourpop so jaded swatches

De eerste helft van het palette. Mooie, lichte tinten. De shimmer rode tint en de mauve tint trekken direct mijn aandacht; ik hou van zulke tinten! En de onderste swatch is 1 van de 2 pressed glitters die in het palette zitten, pretty!

colourpop so jaded swatches

En de andere helft. Wauw! Dit is duidelijk de wat diepere/kleurrijke helft van het palette. Je ziet hier de andere pressed glitter en prachtige tinten als een terracotta oranje, een teal en een shimmer paars. Ik ben alvast verliefd! En wat swatchen alle tinten mooi, de pigmentatie is weer top zoals ik eigenlijk van Colourpop gewend ben.

Eyelooks

Uiteraard heb ik ook wat lookjes gemaakt met dit palette.

colourpop so jaded eyelook
colourpop so jaded eyelook

Ja, ik dacht laat ik er ook een heel basic nude lookje bij gooien hahaha. Om even te laten zien dat je Γ©cht alle kanten op kunt met dit palette.

Review

Ik kan niks verkeerds zeggen over dit palette. Ik was uiteraard al groot fan van Colourpop en dit palette werkt gewoon zoals ik eigenlijk al verwacht had: de pigmentatie is top, de kleuren blenden fijn en er zit genoeg variatie in de kleuren Γ©n de formules ! De shimmers zijn super zacht, de mattes lekker gepigmenteerd en de pressed glitters moeten uiteraard even op een glitter primer aangebracht worden, maar het oordeel over dit palette: I love it. Wat vind jij van dit palette en de looks die ik er mee gemaakt heb?

Het So Jaded palette is verkrijgbaar via www.colourpop.com voor $39.

Misschien vind je dit ook leuk:

Colourpop Bare Necessities palette Review: https://themakeupmommy.nl/colourpop-bare-necessities-palette/

Colourpop Blowin’ Smoke palette Review: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-blowin-smoke-palette/

Hudabeauty Neon Orange Obsessions palette Review: https://themakeupmommy.nl/review-huda-beauty-neon-obsessions-orange/

You may also like

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.