in budget, makeup, review

REVIEW ||Colourpop Smoke Show palette

at
Colourpop Smoke Show palette

OkΓ©, eerlijk: toen ik dit palette voor t eerst voorbij zag komen op Instagram dacht ik: oh, een nieuw palette maar de foto is nog in zwart/wit. Toen realiseerde ik me dat het al de echte foto was! Meteen dacht ik: die mΓ³et ik hebben. Want ik heb nog niks in mijn stash wat hier op lijkt. Weer eens wat anders, vind je ook niet?

Colourpop komt de laatste tijd heel veel met nieuwe releases uit, en ik moet zeggen dat ik nu toch wat kritischer ben geworden met ‘wat ga ik wel aanschaffen, en wat niet’. Want ik heb nou eenmaal geen geldboom staan en als ik alles zou kopen wat ze uitbrengen dan kan ik de rest van de maand niet meer eten ;-). Maar goed, het Smoke Show palette vond ik zo uniek en anders dan al wat ik al heb dat ik deze toch maar weer heb besteld. Uiteraard heb ik eerst weer swatches gemaakt van het palette:

Colourpop Smoke Show palette swatches

Nu weten jullie inmiddels wel dat ik groot fan ben van de oogschaduw paletten van Colourpop. Ik heb er nog geen 1 meegemaakt waar ik niet tevreden over ben. Bij het swatchen van dit palette viel me 1 ding op: de shimmer shades waren zΓ³ zacht, vooral de zilveren kleur in het midden, dit voelt nog beter als wat ik gewend ben van ze! De matte kleuren waren verder prima gepigmenteerd zoals altijd. Dit moet wel even gezegd worden vind ik want normaal als er een witte kleur in een palette zit, dat die vaak slecht gepigmenteerd is,maar deze niet.

Ik heb 2 looks gemaakt met dit palette, 1 ‘smokey eye’ look wat ik natuurlijk wel een must vond om met dit palette te maken, en 1 look wat creatiever/anders.

Dit zijn ze dan. Zoals verwacht kun je hier een prima smokey eye mee maken. Ik heb er nog wat van 1 van de donkere shimmer kleur op gedaan om het net even wat anders te maken. In de 2e look heb ik die mooie zilveren kleur gebruikt, en inderdaad wat is dit een bijzondere formule, ik kon hem zo met een kwast aanbrengen zonder problemen, geen vinger of setting spray nodig, dit maak ik niet vaak mee!

Ik ben wederom weer heel blij met dit Colourpop palette. Het enige minpunt wat ik zou kunnen noemen is dat je er misschien weinig variatie mee hebt. Je moet natuurlijk wel houden van donkere kleuren en smokey eyes. Maar als je daar niet van houdt, zou ik zeggen: neem vooral een kijkje naar de andere 9-pan palettes van Colourpop, want ze hebben er zo ongeveer 1 in elke kleur tint!

Zou jij dit palette kopen?

Het Colourpop – Smoke Show palette is te koop via www.colourpopcosmetics.com voor $12.

Avatar

themakeupmommy

4 Comments

 1. Avatar
  theNextGirl

  Bijzonder palette vind ik het! Het trekt me niet zo, al heb ik gisteren wel een zwart/grijze look gemaakt, juist omdat ik het niet zo snel pak je hebt er leuke looks mee gemaakt!

  03 . nov . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Snap ik het moet je wel liggen! En dankje πŸ™‚

   03 . nov . 2019
 2. Avatar
  Tamara

  Echt mooie kleuren ik zou deze ook nog wel willen

  04 . nov . 2019
 3. Avatar
  Cosmetics by Stephanie

  Wat een uniek palette zeg! Heb nog niks van colourpop maar zou het super graag eens uitproberen!

  05 . nov . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *