Colourpop Blowin’ Smoke palette | Review

Colourpop Blowin’ Smoke/Smoke Show palette

OkΓ©, eerlijk: toen ik dit palette voor t eerst voorbij zag komen op Instagram dacht ik: oh, een nieuw palette maar de foto is nog in zwart/wit. Toen realiseerde ik me dat het al de echte foto was! Meteen dacht ik: die mΓ³et ik hebben. Want ik heb nog niks in mijn stash wat hier op lijkt. Weer eens wat anders, vind je ook niet? Lees je verder in mijn review over dit Blowin’ Smoke palette van colourpop?

Blowin’ Smoke/Smoke Show

Het palette heette toen hij uitkwam Smoke Show, maar is inmiddels hernoemd naar Blowin’ Smoke. Vandaar dat er op mijn verpakking nog Smoke Show staat en ik het palette in deze review ook een paar keer zo noem.

Colourpop komt de laatste tijd heel veel met nieuwe releases uit, en ik moet zeggen dat ik nu toch wat kritischer ben geworden met ‘wat ga ik wel aanschaffen, en wat niet’. Want ik heb nou eenmaal geen geldboom staan en als ik alles zou kopen wat ze uitbrengen dan kan ik de rest van de maand niet meer eten ;-). Maar goed, het Smoke Show palette vond ik zo uniek en anders dan al wat ik al heb dat ik deze toch maar weer heb besteld. Hier kun je vast de perfecte smokey eye mee maken!

Swatches

colourpop blowin' smoke palette swatches
Colourpop Blowin’ Smoke/Smoke Show palette swatches

Nu weten jullie inmiddels wel dat ik groot fan ben van de oogschaduw paletten van Colourpop. Ik heb er nog geen 1 meegemaakt waar ik niet tevreden over ben. Bij het swatchen van dit palette viel me 1 ding al op. De shimmer shades waren zΓ³ zacht, vooral de zilveren kleur in het midden! Deze voelt nog beter als wat ik gewend ben van ze! De matte kleuren waren verder prima gepigmenteerd zoals altijd. Dit moet wel even gezegd worden vind ik! Normaal als er een witte kleur in een palette zit, is die vaak slecht gepigmenteerd, maar deze niet.

Ooglooks

Ik heb 2 looks gemaakt met dit palette, 1 ‘smokey eye’ look wat ik natuurlijk wel een must vond om met dit palette te maken, en 1 look wat creatiever/anders.

colourpop blowin' smoke palette ooglook

Review

Zoals ik zei in het begin van mijn review kun je met het Colourpop Blowin’ Smoke palette een prima smokey eye maken. Ik heb er nog wat van 1 van de donkere shimmer kleur op gedaan om het net even wat anders te maken. In de 2e look heb ik die mooie zilveren kleur gebruikt, en inderdaad wat is dit een bijzondere formule! Ik kon hem zo met een kwast aanbrengen zonder problemen. Geen vinger of setting spray nodig, dit maak ik niet vaak mee!

Ik ben wederom weer heel blij met dit Colourpop palette. Het enige minpunt wat ik zou kunnen noemen is dat je er misschien weinig variatie mee hebt. Je moet natuurlijk wel houden van donkere kleuren en smokey eyes. Maar als je daar niet van houdt, zou ik zeggen: neem vooral een kijkje naar de andere 9-pan palettes van Colourpop. Ze hebben er zo ongeveer 1 in elke kleur tint!

Zou jij dit palette kopen?

Bekijk hier meer over Colourpop:

Bare Necessities palette: https://themakeupmommy.nl/colourpop-bare-necessities-palette/

So Jaded palette: https://themakeupmommy.nl/review-colourpop-x-kathleenlights-so-jaded-eyeshadow-palette/

Het Colourpop – Blowin’ Smoke palette is te koop via www.colourpopcosmetics.com voor $12.

You may also like

4 reacties

  1. Bijzonder palette vind ik het! Het trekt me niet zo, al heb ik gisteren wel een zwart/grijze look gemaakt, juist omdat ik het niet zo snel pak je hebt er leuke looks mee gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.