Catrice – Better than Platinum baked highlighter palette | Review

Catrice en Essence zijn recentelijk uitgekomen met een complete ‘Royal Party’ lijn met verschillende oogschaduw- en gezichtspaletten. Ik heb een kijkje genomen bij de Kruidvat en ik heb het Better Than Platinum baked highlighter palette van Catrice meegenomen. Bij het swatchen in de winkel was ik al meteen onder de indruk van de glow! Benieuwd naar hoe dit palette op het gezicht werkt? Kijk mee!

De Baked Highlighter Paletten

Dit palette bevat 3 prachtige highlighters: Stay Platinum, Golden Coral en We Rock Queen. De eerste is inderdaad een platinum, champagne- achtige kleur. Nummer twee is een goudkleurige highlighter en de laatste is een rosé gouden kleur. Ze zijn allemaal geschikt voor een lichte huid. Er is ook een palette beschikbaar die wat diepere tinten highlighters bevat, deze heet ‘Better than Gold’.

catrice better than platinum baked highlighter palette swatches

De swatches! In de winkel had ik al snel de testers geswatched en toen zag ik al, wát een pigment. Ik hou echt van een blinding glow dus ik moest deze wel meenemen 😉

Het Catrice Better Than Platinum Highlighter palette in gebruik

catrice better than platinum baked highlighter palette

En dan nog een selfie waar ik ̩̩n van de highlighters heb aangebracht. Ik heb hier de eerste tint РStay Platinum Рgebruikt en ik vind hem echt prachtig! Je kunt hem ook wat subtieler aanbrengen, but like I said: ik hou van een blinding glow! Gelukkig kun je dat zeker bereiken met deze highlighters! Ik heb overigens op deze foto absoluut niet de highlighter bewerkt, dit is echt hoe hij is! Ik ben echt verliefd op dit prachtige palette. Ga jij iets kopen van de Royal Party lijn?

Catrice – Better Than Platinum baked highlighter palette is nu te koop oa bij Kruidvat voor €10,95.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nyx Cosmetics Matte Liquid Liner Review: https://themakeupmommy.nl/review-nyx-professional-makeup-matte-liquid-liner/

Catrice Minnie & Daisy paletten Review: https://themakeupmommy.nl/catrice-minnie-daisy-signature-paletten-review/

Revolution Pro Lustre Highlighter Review: https://themakeupmommy.nl/revolution-pro-lustre-highlighter-review/

You may also like

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.