in budget, limited edition, review

REVIEW || Catrice – Better than Platinum baked highlighter palette

at

Catrice en Essence zijn recentelijk uitgekomen met een complete ‘Royal Party’ lijn met verschillende oogschaduw- en gezichtspaletten. Ik heb een kijkje genomen bij de Kruidvat en ik heb het “Better Than Platinum” baked highlighter palette van Catrice meegenomen. Bij het swatchen in de winkel was ik al meteen onder de indruk van de glow! Benieuwd naar hoe dit palette op het gezicht werkt? Kijk mee!

Dit palette bevat 3 prachtige highlighters: Stay Platinum, Golden Coral en We Rock Queen. De eerste is inderdaad een platinum, champagne- achtige kleur, de tweedee is een goudkleurige highlighter en de laatste is een rosΓ© gouden kleur. Ze zijn allemaal geschikt voor een lichte huid. Er is ook een palette beschikbaar die wat diepere tinten highlighters bevat, deze heet ‘Better than Gold’.

De swatches! In de winkel had ik al snel de testers geswatched en toen zag ik al, wΓ‘t een pigment. Ik hou echt van een blinding glow dus ik moest deze wel meenemen πŸ˜‰

En dan nog een selfie waar ik één van de highlighters heb aangebracht. Ik heb hier de eerste tint – Stay Platinum – gebruikt en ik vind hem echt prachtig! Je kunt hem ook wat subtieler aanbrengen, but like I said: ik hou van een blinding glow, en dat kun je zeker bereiken met deze highlighters! Ik heb overigens op deze foto absoluut niet de highlighter bewerkt, dit is echt hoe hij is! Ik ben echt verliefd op dit prachtige palette. Ga jij iets kopen van de Royal Party lijn?

Catrice – Better Than Platinum baked highlighter palette is nu te koop oa bij Kruidvat voor €10,95.

Share:
Avatar

themakeupmommy

7 Comments

 1. Avatar
  theNextGirl

  Ik heb er vooralsnog niets van gekocht, maar ik sluit niet uit dat ik dat alsnog doe als ze in de uitverkoop gaan, haha!

  06 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Haha, misschien koop ik er dan ook nog een paar!

   06 . okt . 2019
 2. Avatar
  Tamara

  Ik was ook erg verbaasd van deze highlighters en heb ze allebei meegenomen. Het staat je erg mooi

  06 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Dankje! Ze zijn echt prachtig ja!

   06 . okt . 2019
 3. Avatar
  Tessa

  Wow, mooi! Zelf heb ik een essence oogschaduw palette gekocht

  06 . okt . 2019
 4. Avatar
  Carmen

  Nog niks van gehaald, maar na jouw review wil ok denk ik toch dit highlighter palette. ZO MOOI!

  08 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ja doen!! Hij is echt heel mooi

   08 . okt . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *