Rare Beauty – Joy Liquid Blush | Review

Laatst deelde ik al met jullie mijn review van een lipbalm van Rare Beauty. Vandaag schrijf ik over de Rare Beauty Liquid Blush in de kleur Joy en laat ik jullie weten wat ik er van vind! Lees je mee?

Rare Beauty Liquid Blush Joy

rare beauty liquid blush joy

Eerlijk gezegd gebruik ik zelden een liquid blush. Normaal gesproken pak ik sneller naar een poeder blush, omdat dat in mijn ogen sneller en makkelijker aanbrengen is. Toch sprak de Liquid Blush van Rare Beauty mij heel erg aan en besloot ik de kleur Joy te bestellen. De reviews spraken al positief over deze blushes dus ik was er heel benieuwd naar. Je kunt de blush bestellen op de officiële site van Rare Beauty, voor $20.

De Liquid Blush komt in een simpel wit kartonnen doosje. Je vind hier ook de ingrediënten op. De blush zelf vind ik er heel mooi uitzien, met een klassieke tint. Je kunt de kleur van de blush al goed zien.

Swatch van de Liquid Blush

rare beauty liquid blush joy

De Liquid Blush van Rare Beauty heeft een zachte doe-foot applicator, zoals je misschien eerder gewend bent van een liquid lipstick. Dit maakt het wel makkelijk aanbrengen.

rare beauty liquid blush joy swatch

De kleur lijkt in eerste instantie super fel, veel te fel voor mijn lichte huid. Maar ik had al op andere reviews gezien dat je de blush op je wangen heel erg uitblend tot een veel lichtere kleur.

De blush aangebracht

Ik heb de blush meerdere keren aangebracht, zowel met een kwast als met een sponsje. Ik moet zeggen dat ik het aanbrengen met een kwast best lastig vond. Voor mijn gevoel moest ik dan vrij hard heen en weer ‘boenen’ wilde ik de blush echt goed kunnen uitblenden. Het duurt ook niet heel lang voordat de blush opdroogt, dus daar moet je ook voor oppassen.

De keer daarna probeerde ik het met een (natgemaakt) sponsje en daar ging het echt een stuk makkelijker mee. De liquid blush kon ik zo moeiteloos uitblenden en zo gaf het ook meer een natuurlijk effect.

Ik vind de blush echt een mooi natuurlijk effect geven. Zoals je op de foto’s kunt zien is het inderdaad echt niet een felle kleur blush maar blend het mooi uit tot een natuurlijke finish. Je kunt de blush bovendien goed opbouwen als je houd van een blush die wat meer aanwezig is 😉 Ik ben er blij mee en ik moet zeggen dat ik nu wat meer geneigd ben om meer liquid/cream producten te gaan proberen! Het enige nadeel vind ik dat de blush vrij prijzig is, maar je hebt echt maar een heel klein beetje nodig per keer, dus ik verwacht wel dat je er redelijk lang mee kan doen.

Gebruik jij wel eens een liquid of cream blush?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.