Rare Beauty – Empathy Dewy Lip Balm | Review

rare beauty empathy dewy lip balm

Met veel spanning wachtte ik tot de aangekondigde nieuwe Beauty lijn van Selena Gomez zou uitkomen. Haar merk, Rare Beauty kwam een tijd geleden uit met een aantal producten voor hun eerste launch, 1 van de producten was de Dewy Lip Balm. Vandaag schrijf ik over deze lip balm in de kleur Empathy, lees je mee?

Rare Beauty Dewy Lip Balm

Rare Beauty lanceerde al gelijk een aantal producten met hun eerste launch. De Dewy Lip Balm was er 1 van, waarvan er 8 kleuren uitkwamen. Ik koos de kleur Empathy uit, die er uit zag als een mooie dieproze tint. De lipbalms kosten $16 per stuk en zijn vooralsnog enkel te koop op de Rare Beauty website en de Amerikaanse Sephora(helaas). Ik hoop dat het merk in de toekomst in ieder geval ook naar de Franse Sephora komt, dat is tenminste makkelijk te bestellen ;-).

De verpakking van de Dewy Lip Balm vind ik echt heel mooi. Het ziet er heel luxe uit. Het is een vorm die ik eigenlijk nog niet eerder heb gezien, aan de voorkant loopt hij gewoon rond, maar aan de achterkant is hij plat. De ‘R’ van het logo van Rare Beauty staat op de dop. De lip balm zelf is wel gewoon rond. De buitenste verpakking is in de kleur van de lip balm, dus per lip balm verschilt ook de kleur van de verpakking. Leuk!

empathy dewy lip balm rare beauty

Swatches

rare beauty empathy dewy lip balm swatch

Empathy is zoals je op de swatch kan zien, een donkerroze tint bijna tegen de berry kant aan. Voor een lip balm vind ik hem nog behoorlijk wat pigment afgeven! De lip balm gleed makkelijk over mijn huid en voelt alvast prettig.

Op mijn lippen valt de kleur toch iets lichter uit dan ik dacht, helaas. Maar het is wel een mooi kleurtje. Het pigment vind ik wel nog steeds wel goed, voor een lip balm.

Rare Beauty Dewy Lip Balm Review

De Dewy Lip Balm vond ik fijn aanvoelen op mijn lippen. Hij voelde niet plakkerig, je voelt hem wel zitten zoals elke andere lipbalm, gewoon een zacht gevoel. Hij bleef bij mij echt wel een paar uur goed zitten, met wat drinken bleef ie zitten. Met het avondeten uiteindelijk ging hij wel helemaal van mijn lippen af, maar dat is wel logisch met een lipbalm. Ik was eigenlijk nog wel vrij verbaasd dat de kleur zo lang bleef zitten. Mijn lippen voelden wel zacht aan de hele dag. Ik vind het dus een fijne lipbalm. Het is zeker ook handig om snel even op je lippen te smeren als je geen zin hebt in teveel make-up, maar toch een subtiel kleurtje op je lippen wilt hebben.

Ga jij iets proberen van Rare Beauty?

You may also like

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.