Essence – The Party of my life | Preview

essence the life of my party

De nieuwe essence Trend Edition “THE PARTY OF MY LIFE” collectie geeft elke outfit een extra special touch in seconds. Van een elegante leeuw tot een indrukwekkende glam! Met deze Trend Edition kan iedereen een prachtige carnaval stijl creëren.  Kijk je mee?

The Party Of My Life collectie van Essence

01 Oriental Drama lashes

false lashes 01 Oriental drama €2,99

Verdiepen in de magische atmosfeer van 1001 nacht was nog nooit zo makkelijk. Deze hypnotiserende kunstwimpers zijn een musthave voor ware oosterse prinsessen. Ook zijn ze gemakkelijk te bevestigen op de wimpers. Ze zijn perfect voor een dramatische toon bij elke make-up look.

02 tribe vibes lashes

false lashes 02 Tribe vibes €2,99

Met deze kunstwimpers zal niemand meer de andere kant opkijken! De Tribe Vibe lashes hebben ultra dikke, maar fijne haartjes. Daarmee veranderen ze jouw ogen in een expressieve, magische blikvanger à la Pocahontas in kwestie van seconden.

false lashes 03 see me roar!

false lashes 03 See me roar! €2,99

Prachtig, sterk en onweerstaanbaar, allemaal op hetzelfde moment? Geen probleem! Deze kunstwimpers kunnen je look namelijk in een trendy leeuwenlook veranderen! Perfect voor carnaval fans en elegante tijger beauties. Breng de kunstwimpers See me roar! gemakkelijk aan op de bovenste oogleden met een klein beetje wimperlijm. Wacht een momentje – en je oogmake-up zal zo krachtig zijn als een leeuw!

false lashes 04 covered in gold

false lashes 04 Covered in gold €2,99

Glam it up! Deze diepzwarte, dikke wimpers hebben een elegante, gouden rand. Hiermee zijn ze de kers op de taart van sprankelende diva looks! In een oogwenk toveren ze dramatische wimpers die zeker weten iedereen betoveren.

false lashes 05 snow much glam

false lashes 05 Snow much glam €2,99

Hypnotiserend en adembenemend! Deze kunstwimpers zetten de kroon op elke ijsprinses. De kunstwimpers Snow much glam met regenboogkleurige vlokken en een magische wimper vorm voelen comfortabel aan. Bovendien geven ze de oogleden een stralende, onvergetelijke look.

false lashes 06 dancing with the devil

false lashes 06 Dancing with the devil €2,99

Deze verleidelijke look moet wel het werk zijn van de duivel. Ze hebben ongelijke dikte en haren die uitlopen in een punt. Daardoor geven de kunstwimpers Dancing with the devil de oogleden een sexy finish in een ogenblik. Tevens zijn de kunstwimpers gemakkelijk aan te brengen op de wimperlijn en is het comfortabel om te dragen.

Mijn mening

Wat een aparte lashes he? Ik vind vooral de See me roar en Snow much glam leuk om te proberen voor een instagram look! Ik denk dat ik ze niet zo snel ‘normaal’ zou gaan dragen. Welke vind jij het mooist?

De Essence Trend Edition: The Party of my life zal van midden februari tot midden maart exlusief verkrijgbaar zijn bij Kruidvat.

Misschien vind je dit ook leuk:

Essence What’s Your Fruit Mood Preview: https://themakeupmommy.nl/essence-whats-your-fruit-mood-preview/

Lente/Zomer 2020 Essence collectie: https://themakeupmommy.nl/essence-lente-zomer-2020-preview/

Essence Bloom Baby Bloom preview: https://themakeupmommy.nl/essence-bloom-baby-bloom/

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.