in budget, limited edition, makeup, preview

PREVIEW || Essence ‘Glow my mind!’ 2020

at

Een sprankelende, adembenemende glow – niets laat de huid er frisser en stralender uitzien. Het gezicht ziet er op z’n best uit met een natuurlijke, licht reflecterende glinstering op de juiste plekken. De essence Trend Edition “glow my mind!” voorziet de huid van stralende highlights tijdens de koude maanden van het jaar om de make-up op een indrukwekkende wijze te accentueren in de winterzon. Kijk mee naar een sneak peak van deze collectie!

Here we glow again – baked highlighter palette

baked highlighter palette – 01 Here we glow again – €8,99 Bye, bye doffe winterhuid: het baked highlighter palet zorgt voor een frisse en stralende huid op sombere dagen. De baked texturen, die in een jumbo palet zitten, hebben een grote spreiding aan kleur en accentueren vakkundig geselecteerde gebieden van de huid op een sprankelende manier. Ze kunnen aangebracht worden op de wangen of het sleutelbeen of gebruikt worden voor een glanzende all-over glow.

Glow Getter – glow roller

glow roller – 01 Glow Getter – €2,99 Roll on, girls and boys! Met de glow roller breng je binnen seconden een heldere, gouden glinstering op je gezicht en lichaam aan. Glij de beweegbare bal gemakkelijk over de jukbeenderen of de neklijn en blend het product zacht met je vingers. Dankzij zijn praktische formaat is de glow roller ideaal voor het aanbrengen of verfrissen van je glow wanneer je onderweg bent.

Glow hard or go home – crystal glow drops

crystal glow drops – 01 Glow hard or go home – €3,89 Als product alleen geven de delicate roségouden druppels de huid een adembenemende glans met slechts één druppel. Gebruikt in combinatie met een foundation creëren ze een frisse all-over glow. Tip: Wanneer je zowel verzorging als glans wilt, dan kun je de crystal glow drops gemakkelijk mixen met je favoriete bodylotion. Hiermee creëer je stralende highlights op je armen en benen – een goede blikvanger op elk feest.

They see me glowin’ – highlighter brush

highlighter brush – 01 They see me glowin’ – €3,59 Of het nu voor de wangen, het voorhoofd of de neusbrug is, de highlighter brush is de perfecte beautytool voor het aanbrengen van highlighter op de gewenste plekken op het gezicht. Dankzij de dichte, korte haartjes kunnen poedertexturen gemakkelijk perfect geblend worden. Dit zorgt ervoor dat elke glow finish een succes is! Het is ook nog een echte blikvanger met zijn rosé-gouden en champagne look.

Get your glow on! – crystal sponge set

crystal sponge set – 01 Get your glow on! – €2,89 Deze twee sponsjes zijn erg veelzijdig: ze blenden vloeibare, romige en poeder make-up gemakkelijk en professioneel en werken verschillende texturen optimaal de huid in. Dankzij hun kristallen vorm zijn de sponsjes niet alleen ideaal voor het aanbrengen van foundation, maar ze zijn ook erg geschikt voor het blenden van concealer onder en in de binnenste hoek van de ogen en voor de baking techniek.

Ik vind dit echt een prachtige collectie! Ik ben het meest benieuwd naar het baked highlighter palette, maar de kwast en de sponsjes wil ik toch ook heel graag uitproberen.. waar kijk jij naar uit?

De Essence Trend Edition ‘Glow my mind’ collectie zal van eind januari tot begin maart exclusief bij Etos verkrijgbaar zijn.

Share:
Avatar

themakeupmommy

8 Comments

 1. Avatar
  theNextGirl

  Die sponzen lijken me wel fijn!

  12 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Mij ook!!

   12 . okt . 2019
 2. Avatar
  Tara

  Het highlighter palette klinkt heel goed?

  12 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ja he!

   12 . okt . 2019
 3. Avatar
  Tamara

  Ik ben benieuwd naar de roller omdat ik al nieuwe highlighter palettes heb

  12 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ja is wel weer is wat anders!

   12 . okt . 2019
 4. Avatar
  Carmen

  IK WIL DIE SPONZEN!!

  12 . okt . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Jaaaa ! Ben ook benieuwd !!

   12 . okt . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *