Essence Glow my mind! | Preview

Een sprankelende, adembenemende glow – niets laat de huid er frisser en stralender uitzien. Het gezicht ziet er op z’n best uit met een natuurlijke, licht reflecterende glinstering op de juiste plekken. De essence Trend Edition Glow My Mind collectie voorziet de huid van stralende highlights tijdens de koude maanden van het jaar. Zo accentueer je je make-up op een indrukwekkende wijze in de winterzon. Kijk mee naar een sneak peak van deze collectie!

De producten in de Essence Glow My Mind collectie

essence glow my mind highlighter palette
Here we glow again – baked highlighter palette

baked highlighter palette – 01 Here we glow again – €8,99

Bye, bye doffe winterhuid: het baked highlighter palet zorgt voor een frisse en stralende huid op sombere dagen. De baked texturen, die in een jumbo palet zitten, hebben een grote spreiding aan kleur en accentueren vakkundig geselecteerde gebieden van de huid op een sprankelende manier. Ze kunnen aangebracht worden op de wangen of het sleutelbeen of gebruikt worden voor een glanzende all-over glow.

Glow Getter – glow roller

glow roller – 01 Glow Getter – €2,99

Roll on, girls and boys! Met de glow roller breng je binnen seconden een heldere, gouden glinstering op je gezicht en lichaam aan. Glij de beweegbare bal gemakkelijk over de jukbeenderen of de neklijn en blend het product zacht met je vingers. Dankzij zijn praktische formaat is de glow roller ideaal voor het aanbrengen of verfrissen van je glow wanneer je onderweg bent.

essence glow my mind drops
Glow hard or go home – crystal glow drops

crystal glow drops – 01 Glow hard or go home – €3,89

Als product alleen geven de delicate roségouden druppels de huid een adembenemende glans met slechts één druppel. Gebruikt in combinatie met een foundation creëren ze een frisse all-over glow. Tip: Wanneer je zowel verzorging als glans wilt, dan kun je de crystal glow drops gemakkelijk mixen met je favoriete bodylotion. Hiermee creëer je stralende highlights op je armen en benen – een goede blikvanger op elk feest.

essence glow my mind brush
They see me glowin’ – highlighter brush

highlighter brush – 01 They see me glowin’ – €3,59

Of het nu voor de wangen, het voorhoofd of de neusbrug is, de highlighter brush is de perfecte beautytool voor het aanbrengen van highlighter op de gewenste plekken op het gezicht. Dankzij de dichte, korte haartjes kunnen poedertexturen gemakkelijk perfect geblend worden. Dit zorgt ervoor dat elke glow finish een succes is! Het is ook nog een echte blikvanger met zijn rosé-gouden en champagne look.

essence glow my mind sponge set
Get your glow on! – crystal sponge set

crystal sponge set – 01 Get your glow on! – €2,89

Deze twee sponsjes zijn erg veelzijdig: ze blenden vloeibare, romige en poeder make-up gemakkelijk en professioneel en werken verschillende texturen optimaal de huid in. Dankzij hun kristallen vorm zijn de sponsjes niet alleen ideaal voor het aanbrengen van foundation, maar ze zijn ook erg geschikt voor het blenden van concealer onder en in de binnenste hoek van de ogen en voor de baking techniek.

Ik vind dit echt een prachtige collectie! Ik ben het meest benieuwd naar het baked highlighter palette, maar de kwast en de sponsjes wil ik toch ook heel graag uitproberen.. waar kijk jij naar uit?

De Essence Trend Edition ‘Glow my mind’ collectie zal van eind januari tot begin maart exclusief bij Etos verkrijgbaar zijn.

Misschien vind je dit ook leuk:

Essence Spice It Up palette review: https://themakeupmommy.nl/essence-spice-it-up-palette-review/

Lente/Zomer 2020 Collectie van Essence: https://themakeupmommy.nl/essence-lente-zomer-2020-preview/

Essence What’s your fruit mood preview: https://themakeupmommy.nl/essence-whats-your-fruit-mood-preview/

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.