in budget, limited edition, makeup, preview

PREVIEW || Essence Crystal Dreams 2020

at

De koudere maanden van het jaar hebben zo hun eigen speciale magie: wanneer sneeuw en ijskristallen het zonlicht reflecteren, verandert door alle glinsters en glitters alles in een prachtig winter wonderland. Hierdoor geïnspireerd, zorgen de producten van de essence Trend Edition ” Crystal Dreams’ voor een perfecte winterglow en glinsterende kristalleneffecten op gezicht en lichaam.

Kijk je mee naar de nieuwe Essence collectie?

Essence 01 Give Me Crystals

eyeshadow palette 01 Give Me Crystals €7,99 Het nieuwe CRYSTAL dreams oogschaduwpalet biedt 11 fantastische kleuren met metallic en matte finishes. Gecombineerd op verschillende manieren, kan je een veelvoud aan winterse oogmake-up stijlen met intense effecten creëren. De extreme variatie aan kleur van de veelzijdige oogschaduwen garandeert veel Crystal power!

Essence 01 Love at first light

highlighter 01 Love At First Light €3,89 Deze roze highlighter kan gebruikt worden om intense, licht reflecterende accenten te zetten, die elk gezicht flatteren in de koele wintermaanden. Breng gemakkelijk aan op de jukbeenderen, de neusbrug en onder de wenkbrauwen met een highlighterkwast en je make-up look zal glinsteren als kostbare kristallen in de winterzon.

Essence 01 Frozen Shine luminizer

luminizer 01 Frozen Shine €3,89 Voor een glowy kristallenlook kan de luminizer aangebracht worden onder de foundation om de make-up een uniek, glitter effect te geven. Dankzij de romige consistentie is de luminizer makkelijk aan te brengen en te verspreiden over het gehele gezicht. Nu kan niets meer in de weg staan van een verbluffende glow.

Essence 01 Lightening Spritz fixing spray

luminizing fixing spray 01 Lightening Spritz €2,99 Deze fixing spray is de perfecte finish voor een stralende winterlook: het geeft niet alleen een subtiele, natuurlijke glow op de huid, het creëert ook een gladde teint voor make-up die bijzonder lang blijft zitten. De hele dag door een winterglow!

Essence 01 Frozen Kisses
Essence 02 Crystal Love

tinting lip oil 01 Frozen Kisses & 02 Crystal Love €2,39 De getinte lipolie, welke verkrijgbaar is in een subtiel roze en een fuchsia tint, verzekert shiny resultaten. Naast de lippen van een beetje kleur te voorzien, verwent de getinte lipolie de lippen intensief in de wintertijd. De lipolie komt in een prachtige, kristalvormige verpakking, wat een echte blikvanger is in elke make-up tas.

Essence 01 Touch of Frost brush

powder brush 01 Touch of Frost €3,89 Deze poederkwast is zeker één van de it-pieces van elke ijsprinses. De steel, die doet denken aan een kleurrijk, glinsterend ijskristal in vorm en kleur, is een absolute highlight in elke make-up tas. De volumineuze, synthetische haren zijn ideaal voor het aanbrengen van een breed scala aan poedertexturen.

Deze Trend Editie van Essence zal volgend jaar 2020 verkrijgbaar zijn van februari tot maart, exlusief bij Kruidvat. Wat ga jij halen van deze collectie?

Avatar

themakeupmommy

4 Comments

 1. Avatar
  Tamara

  Ziet er echt weer super leuk uit

  28 . nov . 2019
 2. Avatar
  theNextG1rl

  Die highlighter en brush! Mooie collectie weer.

  30 . nov . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Essence brushes zijn ook altijd fijn!

   30 . nov . 2019
 3. Avatar
  Tara

  Die highlighter tho

  04 . dec . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *