Essence Crystal Dreams | Preview

De koudere maanden van het jaar hebben zo hun eigen speciale magie. Wanneer sneeuw en ijskristallen het zonlicht reflecteren, verandert door alle glinsters en glitters alles in een prachtig winter wonderland. Hierdoor geïnspireerd, zorgen de producten van de essence Trend Edition ” Crystal Dreams’ voor een perfecte winterglow en glinsterende kristalleneffecten op gezicht en lichaam.

Kijk je mee naar de nieuwe Essence collectie?

essence crystal dreams palette
Essence 01 Give Me Crystals

eyeshadow palette 01 Give Me Crystals €7,99

Het nieuwe CRYSTAL dreams oogschaduwpalet van Essence biedt 11 fantastische kleuren met metallic en matte finishes. Je kan het palette op verschillende manieren combineren. Zo kan je een veelvoud aan winterse oogmake-up stijlen met intense effecten creëren. De extreme variatie aan kleur van de veelzijdige oogschaduwen garandeert veel Crystal power!

essence crystal dreams highlighter
Essence 01 Love at first light

highlighter 01 Love At First Light €3,89

Deze roze highlighter kan gebruikt worden om intense, licht reflecterende accenten te zetten. Hij zal elk gezicht flatteren in de koele wintermaanden. Breng gemakkelijk aan op de jukbeenderen, de neusbrug en onder de wenkbrauwen met een highlighterkwast. Jouw make-up look zal glinsteren als kostbare kristallen in de winterzon.

essence crystal dreams luminizer
Essence 01 Frozen Shine luminizer

luminizer 01 Frozen Shine €3,89

Voor een glowy kristallenlook kan de luminizer aangebracht worden onder de foundation om de make-up een uniek, glitter effect te geven. Dankzij de romige consistentie is de luminizer makkelijk aan te brengen en te verspreiden over het gehele gezicht. Nu kan niets meer in de weg staan van een verbluffende glow.

Essence 01 Lightening Spritz fixing spray

luminizing fixing spray 01 Lightening Spritz €2,99

Deze fixing spray is de perfecte finish voor een stralende winterlook. Het geeft niet alleen een subtiele, natuurlijke glow op de huid, het creëert ook een gladde teint voor make-up die bijzonder lang blijft zitten. De hele dag door een winterglow!

Essence 01 Frozen Kisses
Essence 02 Crystal Love

tinting lip oil 01 Frozen Kisses & 02 Crystal Love €2,39

De getinte lipolie, welke verkrijgbaar is in een subtiel roze en een fuchsia tint, verzekert shiny resultaten. Naast de lippen van een beetje kleur te voorzien, verwent de getinte lipolie de lippen intensief in de wintertijd. De lipolie komt in een prachtige, kristalvormige verpakking. Een echte blikvanger in elke make-up tas!

essence crystal dreams blush
Essence 01 Touch of Frost brush

powder brush 01 Touch of Frost €3,89

Deze poederkwast is zeker één van de it – pieces van elke ijsprinses. De steel doet je denken aan een kleurrijk, glinsterend ijskristal. Daarmee is het een absolute highlight in elke make-up tas. De volumineuze, synthetische haren zijn ideaal voor het aanbrengen van een breed scala aan poedertexturen.

De Crystal Dreams Trend Editie van Essence zal volgend jaar 2020 verkrijgbaar zijn van februari tot maart, exlusief bij Kruidvat. Wat ga jij halen van deze collectie?

Misschien vind je dit ook leuk:

Essence What’s your Fruit mood Preview: https://themakeupmommy.nl/essence-whats-your-fruit-mood-preview/

Lente/Zomer 2019 collectie van Essence : https://themakeupmommy.nl/essence-lente-zomer-2020-preview/

Essence Bronzed This Way preview: https://themakeupmommy.nl/essence-bronzed-this-way-collectie/

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.