Pat Mcgrath Celestial Divinity Palette | Review

pat mcgrath celestial divinity palette

In februari deelde ik een review van mijn allereerste Pat Mcgrath producten, namelijk 4 van de MatteTrance lipsticks die ik had besteld. Nu, een paar maanden later, heb ik dan voor het eerst een oogschaduw palette van Pat Mcgrath: het Mothership Mega Celestial Divinity palette. Ik was onwijs benieuwd naar de formules en kwaliteit van dit palette, kijk je mee hoe hij mij bevallen is?

Pat Mcgrath Celestial Divinity Palette

Er hangt nogal een prijskaartje aan de oogschaduw paletten van Pat Mcgrath. Dat is dan ook wel de reden dat ik er nog niet eerder 1 geprobeerd heb. Ook dit palette heb ik niet voor de volle prijs gekocht, maar ik kon hem overnemen van iemand voor een wat zachter prijsje πŸ˜‰ en nog helemaal nieuw! De prijs is normaal €80 en je kunt hem bestellen via de officiΓ«le Pat Mcgrath website. Sinds kort verkoopt ook Douglas Pat Mcgrath, maar dit palette heb ik daar nog niet gezien. Wie weet, misschien komt hij nog. Een voordeel is in ieder geval dat je op de website van Pat Mcgrath altijd gratis verzending hebt, en geen douanekosten!

De verpakking is roze met goud met een soort Egyptisch oog in het midden, en past helemaal bij de naam van het palette. Op de achterkant vind je de namen van de oogschaduws, die vind je namelijk niet Γ­n het palette. Wel vind je hierin een spiegel, en 18 prachtige oogschaduws in matte, shimmer en glitter finishes.

Swatches

Soms moet ik echt moeite doen om de swatches van een palette ‘mooi’ op de foto te krijgen. Dit keer had ik er geen last van: deze oogschaduws zijn zo mooi dat ik vrijwel meteen tevreden was over de foto’s ;-). Ik had dan ook amper moeite met het swatchen. En dit geld vooral voor de shimmer oogschaduws, die swatchen echt geweldig. Je merkt wel dat er verschillende finishes hierin zijn, want de een is nog gepigmenteerder dan de andere. Echt prachtig. Er zitten maar 3 matte oogschaduws in dit palette, en die presteren prima, maar ik ben er niet zo onder de indruk van als van de shimmers.

Eyelooks met het Celestial Divinity palette

pat mcgrath celestial divinity palette eyelook
pat mcgrath celestial divinity palette eyelook

OkΓ©, even eerlijk: ik ben best wel verliefd op m’n eigen ooglooks haha. In eerste instantie had ik geen idee wat ik ging maken. Het feit dat er maar 3 matte oogschaduws in het palette zitten, vind ik wel jammer en maakt het wat lastiger (vind ik) om er ooglooks mee te maken. Toch ben ik blij met de looks en heb ik twee hele verschillende looks er mee kunnen maken.

En ik ben ook tevreden over de kwaliteit van dit palette! De pigmentatie is echt top en net als met de swatches zijn de shimmer oogschaduws gewoon fantastisch. Ze zijn echt super goed gepigmenteerd en zien er prachtig uit. Ook zitten er duochromes in het palette die natuurlijk extra mooi zijn. En de matte oogschaduws zijn ook prima en blenden goed.

Het enige minpuntje aan dit palette vind ik dus het gebrek aan matte oogschaduws. (okΓ©, en de prijs.. die mag ook iets minder πŸ˜‰ ). Van mij mochten er zeker nog 2 of 3 matte oogschaduws bij. Maar aan de andere kant zijn de shimmers echt the star of the show, dus heb je wel extra veel toppertjes er in zitten!

Heb jij een palette van Pat Mcgrath in je stash?

Xo, The Makup Mommy

You may also like

2 reacties

  1. Helemaal mee eens! Dit was mijn eerste Pat Mcgrath en was er zo van onder de indruk dat ik in de sales er nog 2 gekocht heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.