Olaz Cleanse set | Review

olaz cleanse set

Wederom mocht ik weer wat mooie producten van Olaz ontvangen. Niet altijd ben ik helemaal fan van hun producten, lees je mee hoe deze Cleanse set van Olaz mij is bevallen?

Olaz Cleanse set

olaz cleanse set

Al eerder heb ik van Kruidvat wat Olaz producten mogen ontvangen. Zo schreef ik vorige week over hun Daily Facials Reinigingsdoekjes. Een tijdje geleden alweer schreef ik ook over hun Retinol 24 lijn.

Deze cleanse set van Olaz bestaat uit:

  • Make-up oplossende reinigingsmelk
  • Detox & Glow dagelijkse scrub
  • Refresh & Glow reinigingstonic

Deze producten zijn allemaal via Kruidvat te koop. De reinigingsmelk en de tonic kosten €6,99 per stuk. De scrub kost €7,99.

Reinigingsmelk | Olaz Cleanse set

olaz cleanse reinigingsmelk

Deze reinigingsmelk bevat vitamines en B3 plus provitamine B5. Het beloofd je makeup, zelfs oogmakeup, moeiteloos te verwijderen, terwijl het ook je huid voedt en verzacht.

Ik ben zelf meer van de cleansers dan van reinigingsmelk. Maar toch vond ik deze best fijn werken. Het voelt inderdaad heel zacht op mijn huid en irriteert niet in mijn ogen. Hij ruikt heel licht naar iets zoets. Ook droogt mijn huid er gelukkig niet van uit. Mijn makeup kon ik prima verwijderen. Alleen voor mijn mascara moest ik wel echt wat harder gaan boenen en dat heb ik liever niet. Daarvoor gaat mijn voorkeur dan wel uit naar een cleanser of speciale oog makeup remover.

Detox & Glow Dagelijkse Scrub | Olaz Cleanse set

olaz cleanse detox & glow scrub

Ook de scrub bevat vitamine E en provitamine B5. De scrub is geschikt voor dagelijks gebruik. Het zal je huid op milde wijze exfolieren en de zichtbaarheid van je poriën verminderen. Het helpt je huid dode huidcellen te verwijderen waardoor je huid zal gaan stralen.

De scrub ruikt ten eerste heel lekker zoet, vind ik. Je hebt maar een klein beetje nodig. De scrub bevat hele kleine korreltjes en voelt niet geirriteerd op mijn huid. Gelukkig voor mij gaat het niet schuimen (houd ik niet van! 😉 ). Na afloop voelt mijn huid super schoon en glad. En ik heb inderdaad ook het idee dat mijn poriën veel minder goed zichtbaar zijn. Hij zou geschikt zijn voor dagelijks gebruik, ik gebruik hem zelf zo’n 3x per week.

Refresh & Glow Reinigingstonic | Olaz Cleanse set

olaz cleanse refresh & glow reinigingstonic

Deze tonic is verrijkt met Aloe Vera en provitamine B5. Met deze tonic kun je de laatste restjes van onzuiverheden of makeup verwijderen. Bovendien zal het overtollig talg verwijderen en je huid verfrissen.

De tonic heb ik eerst een paar keer na de scrub gebruikt, waarna ik volg met mijn moisturizer. Ik kan niet anders zeggen dat ik super blij ben met deze producten. Mijn huid voelt echt heel glad en zacht aan en mijn poriën zijn minder zichtbaar. De tonic ruikt hetzelfde als de scrub, maar iets minder sterk. Ook zonder eerst de scrub te gebruiken is hij heel fijn. Het voelt echt als de perfecte basis voor mijn moisturizer, want mijn huid voelt daarna mega zacht en fijn.

De tonic is heel fijn in gebruik. Ik vind het ook heel fijn dat deze tonic alcoholvrij is! Het irriteert ook niet op mijn huid. (gebruik het alleen niet op je ogen!)

Eind Review

Ik ben echt heel blij met deze producten. Eerlijk, de reinigingsmelk vind ik het minste van de 3 en zou ik niet opnieuw kopen. Mijn voorkeur gaat toch uit naar andere producten. Maar de scrub en de tonic vind ik super fijn, mijn huid ziet er zo goed uit na gebruik van deze producten! Ik ga deze zeker opnieuw aanschaffen.

Gebruik jij producten van Olaz?

*Dit artikel beva producten die ik ontvangen heb.

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.