Note Cosmetique eerste indruk – Review

Een nieuw merk wat momenteel exclusief te verkrijgbaar is bij Kruidvat. Ik mocht enkele producten ontvangen van Note Cosmetique om uit te proberen en het leek me leuk om mijn review te delen met jullie! Lees je mee?

Note Cosmetique review

Note Cosmetique is een merk wat vrij nieuw is in Nederland en vandaag review ik er een paar producten van. Het merk is dierproefvrij, halal en betaalbaar. Ik kende het merk nog niet, dus dan is het altijd spannend om wat producten te mogen uit proberen!

Ik ontving de Sculpt Master mascara, de Ultra Black Eyeliner, een Mattemoist Lipgloss in de kleur 407 Notisme en een Luminous Silk Compact Blush in de kleur 4 Soft Peach. Ik ga jullie elk product individueel laten zien en mijn mening er over delen.

De verpakkingen van de producten zijn simpel zwart, maar ik vind het wel stijlvol er uit zien.

Sculpt Master Mascara

note cosmetique sculpt master mascara

De Sculpt Master Mascara van Note Cosmetique kost €12,90. Het is een masccara met een siliconen borsteltje en het beloofd je wimpers voller te maken en definitie te geven.

Ik heb al eerder reviews gedeeld van mascara’s, bijv van de Max & More High Definition mascara en de Gosh Rebel Eyes Mascara, en ik vertel altijd dat ik korte, moeilijke wimpers heb. Deze mascara vind ik eigenlijk prima zijn werk doen. Mijn wimpers krijgen een redelijke lengte en volume. Het is niet een denderend goede of speciale mascara, maar voor een drugstore mascara vind ik het toch een ruim voldoende.

Ultra Black Eyeliner

note cosmetique ultra black eyeliner

De Ultra Black Eyeliner kost €11,90. Dankzij het dunne borsteltje zou je makkelijk scherpe en diepzwarte lijnen moeten kunnen maken.

Zoals jullie kunnen zien, is dat wel gelukt. Ik ben niet altijd een ster in liquid eyeliner maar deze eyeliner is makkelijk in gebruik en een scherp lijntje lukt echt goed! Hij is inderdaad ook heel mooi zwart en droogt matte op. Hij blijft de hele dag zitten – maar ga er niet in wrijven haha. Het is geen waterproof liner! Maar verder, als je van liquid eyeliners houdt is dit een aanrader!

Luminous Silk Compact Blush

note cosmetique luminous silk compact blush

De Luminous Silk Compact Blush heb ik ontvangen in de kleur 4 Soft Peach, en deze koste €10,90. Soft Peach is een warme perzikkleur en heeft een matte finish.

Vol enthousiasme dipte ik mijn kwast in de blush, waarna ik erachter kwam dat deze vrij poederig is dus er zat poeder overal op mijn broek enzo haha πŸ˜‰ De blush is wel heel goed gepigmenteerd en je hebt dus ook niet zoveel nodig. Je moet dus een beetje voorzichtig omgaan met deze blush, anders heb je poeder overal en is je wang oranje haha. Maar ik vind de kleur en de finish heel mooi!

Mattemoist Lipgloss

note cosmetique mattemoist lipgloss

De Mattemoist Lipgloss kost €8,90 en ik ontving de kleur 407 Notisme, een mooie klassiek rode kleur. Ik was gelijk al een beetje in de war door de naam en de beschrijving. Het heet een lipgloss, maar volgens de beschrijving heeft hij een matte finish, maar wel een crΓ¨metextuur.. ik wist even niet wat ik moest verwachten.

Ten eerste is de lipgloss zeer goed gepigmenteerd. Het is een prachtige rode kleur. Met het aanbrengen was hij zeker niet matte, maar ook niet zo glanzend als een lipgloss. Een beetje ertussenin. Maar ook na 10 minuten, een half uur, een uur droogt hij niet op. Het gaat wel wat minder glanzen op je lippen, maar ik vind het niet helemaal matte er uit zien. De lipgloss blijft ook afgeven en blijft niet een hele dag zitten.

Ik begrijp eerlijk gezegd niet helemaal wat de bedoeling is van dit product. Het is voor mij niet echt een succes in ieder geval. Ik ben wel iemand die echt van matte lipproducten houd dus dit is niet echt iets voor mij. Misschien als je van de matte/satin look houdt maar niet van de finish wat normale matte liquid lipsticks bijvoorbeeld hebben, dat jij hier wel gelukkig van word.

Full face look met Note Cosmetique

Hier heb ik alle producten aangebracht. Ik ben wel blij met het resultaat en zou alle producten – met uitzondering van de lipgloss – vaker gebruiken. De ene foto is trouwens gemaakt met mijn camera en de ander met mijn telefoon, vandaar de verschillen in warmte etc πŸ˜‰

Hier heb ik alle producten aangebracht. Ik ben wel blij met het resultaat en zou alle producten – met uitzondering van de lipgloss – vaker gebruiken.

Heb jij dit merk al gespot in de Kruidvat (of online) en ga je er wat van proberen?

Xo, The Makeup Mommy

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.