Natasha Denona – Mini Lila | Review

Natasha Denona mini Lila palette

Ik hoor altijd zoveel goeds van Natasha Denona haar paletten dat ik er al heel lang benieuwd naar ben. Maar er hangt een pittig prijskaartje aan dit merk, dus ik had er nog niet eerder iets van gekocht. Afgelopen Black Friday was dit Mini Lila palette van Natasha Denona wel heel goedkoop te bestellen en heb ik deze maar besteld om het uit te proberen en er een review over te schrijven.. Lees je mee wat ik er van vond?

Natasha Denona

Natasha Denona verkoopt serieus paletten die meer dan $200 kosten. Ja, écht. Dat zijn de grootste paletten, er zijn meerdere formaten die in prijs variëren vanaf $25. De Mini Lila van Natasha Denona die ik vandaag review kost dus normaal gesproken $25 op haar site, ofwel €25 als je hem bijv hier bij Sephora besteld. Ik heb dit palette uiteindelijk voor ongeveer de helft daarvan kunnen bestellen, en dat vond ik een leuke prijs. Want eerlijk is eerlijk: ik vind die €25 al een behoorlijke prijs voor zo’n klein palette. Maar goed, ik dacht dan kan ik in ieder geval het merk een keer uitproberen!

Mini Lila

De Mini Lila is natuurlijk een kleinere variant van het Natasha Denona Lila palette, die $129 dollar kost. De Mini Lila bevat wél allemaal nieuwe kleuren, dus mocht je ze allebei willen hebben dan heb je in ieder geval geen herhaalde kleuren. Alle mini paletten bevatten 5 kleuren en de Mini Lila bevat 3 matte kleuren, 1 metallic en 1 duochrome tint.

Swatches

Goed, daar gaan we! Allereerst heb ik het palette op mijn arm geswatcht, zonder primer of iets eronder. Okay, nou eerlijk gezegd kon ik er niet meteen om juichen. De matte kleuren moest ik zeker een paar keer opbouwen en alsnog werd het geen perfecte swatch. Ik was het meest onder de indruk van de blauwe duochrome kleur, de shimmers leken het sowieso een stuk beter te doen.

Swatches from the Natasha Denona Mini Lila palette

Looks

Ik heb twee looks gemaakt met dit palette, een ‘normale’ look en een wat creatievere look, gewoon, omdat ik daar zin in had. In de eerste look, de bovenste, heb ik alle kleuren van het palette gebuikt. Ik ben blij met het resultaat van de looks, de kleuren passen goed bij elkaar, en de blauwe duochrome tint kan je look net even wat specialer maken. Ik vind het alleen jammer dat de 2 paarsige kleuren een beetje op elkaar lijken. De ene heb ik in mijn crease gebruikt en de ander in de vormen op mijn ooglid(1e look).

look with the natasha denona mini palette
Look with the Natasha Denona mini lila palette

Review

Eenmaal op mijn oog bezig was het pigment van de oogschaduwen prima. De matte kleuren zijn goed op te bouwen en blenden ook goed, zonder dat het al te veel vervaagt. De shimmers zijn echt heel mooi en hoef je niet eens nat te maken. Ook deze blenden goed met de andere kleuren. Enkel de duochrome tint had een beetje fall-out. Honestly, het palette werkt gewoon goed, ik ben er blij mee, maar ik kreeg er niet de ‘wauw’- factor van.

Misschien is het maar beter zo. In ieder geval heb ik het merk nu een keer geprobeerd en is het idee uit mijn hoofd gehaald dat ik ooit de duurdere paletten zou willen kopen. Eerlijk gezegd vind ik het écht teveel geld en ook voor dit palette zou ik normaal geen €25 neerleggen.

Heb jij iets van Natasha Denona in je bezit en zo ja, wat vind je er van?

Het Natasha Denona Mini palette is te koop via de website van Natasha Denona voor $25. Andere paletten zijn verkrijgbaar oa bij Sephora

Misschien vind je dit ook leuk:

ABH Norvina Pro Pigment Volume 2 palette review: https://themakeupmommy.nl/abh-norvina-pro-palette-volume-2-review/

Jeffree Star Blood Lust palette review: https://themakeupmommy.nl/jeffree-star-blood-lust-palette/

You may also like

9 reacties

  1. Het ziet er mooi uit, vond de swatch vooral die rood wat patchy ofzo er uit zien maar dit zei je zelf ook! Nee ik ga het niet neerleggen dit geld

  2. Fijne review, ik wilde dit palette kopen voor kerst als ik in London ben. Maar nu ik dit zo lees,sla ik dit palette maar over!

  3. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit, maar ik ben blij dat ik hem nu ook uit mijn hoofd kan zetten! Je looks zijn trouwens wel echt prachtig!

  4. Hmm nee, ik heb nog niets van Natasha Denona. Stond ook niet bovenaan op mijn wishlist (mede door de prijs). Denk ook niet dat hij nu ooit bovenaan komt te staan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.