Natasha Denona Mini Blush Glow Duo | Review

Ik heb al eens oogschaduw paletten van Natasha Denona gereviewed, zoals het Love Palette. Andere producten heb ik eigenlijk nog niet eerder gehad. Totdat ik deze Mini Blush Glow Duo van Natasha Denona kocht, want ik was toch wel nieuwsgierig naar haar gezichtsproducten. Lees je mee wat ik er van vond?

Natasha Denona Mini Blush Glow Duo

Deze Blush duo bestaat uit een mini blush, Golden Coral, en een mini highlighter, All Over Glow – Light. Deze mini versie kun je kopen bij bijvoorbeeld Lookfantastic of Cultbeauty. Bij beide sites betaal je geen verdere douanekosten. De prijs is €18,45, dit is een groot verschil met de grote blush duo’s die €42,95 zijn!

Zo ziet de verpakking eruit van dit blush duo. Op de buitenste verpakking zie je welke kleuren er in zitten. De blush duo zelf is glimmend goud, heel chique. Op de achterkant vind je de namen van de blush en de highlighter. Binnenin vind je ook nog een spiegeltje.

natasha denona mini blush glow duo

En zo ziet hij er aan de binnenkant uit! De highlighter is een lichte, champagne kleur. De blush vond ik iets rozer lijker dan verwacht maar je ziet inderdaad ook die koraal tint van zijn naam er in.

Swatch

natasha denona mini blush glow duo swatch

En zo ziet de swatch eruit! De highlighter gaf prima pigment af, de blush moest ik echt wel opbouwen. De blush bevat ook een lichte shimmer. Op de swatch is hij toch weer meer koraal dan leek in de pan! Ik vind het een mooie kleur en ook de highlighter ziet eruit alsof hij goed bij mijn huid past.

natasha denona mini blush glow duo

Op de bovenste foto heb ik alleen de blush aangebracht; en op de onderste foto zowel de blush als de highlighter. De blush moet ik inderdaad ook op mijn wangen, behoorlijk opbouwen. Het is wel een mooie kleur en blend verder goed in mijn huid. Hij lijkt vrij matte op mijn huid, maar er zit toch een lichte shimmer in. Toch valt het niet zo op vind ik. De highlighter geeft een mooie glow, niet te overdreven maar gewoon een mooie glans. Op de foto heb ik meerdere laagjes aangebracht, maar met 1 laagje kan je hem ook mooi subtiel houden.

Review

De highlighter en de blush in deze blush duo passen mooi bij elkaar. Het formaat is handig om mee te nemen, maar de blush vind ik wat lastiger om op te pakken met mijn blush kwasten. De blush heeft een mooie natuurlijke finish, maar ik had wel wat meer pigment verwacht. Je moet hem heel erg opbouwen. De highlighter daarentegen geeft echt zo’n glow from within look, waar ik dan wel weer van houdt. Ik denk dat het vooral iets is voor je als je houdt van een natuurlijke, glowy look.

Heb jij gezichtsproducten van Natasha Denona? Zo ja, wat vind je er van?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.