Natasha Denona – Love Palette | Review

natasha denona love palette

Het merk Natasha Denona staat bekend om hun *kuch* prijzige paletten, maar die schijnen ook allemaal fantastisch te zijn. Ik schreef al eens over het Mini Lila palette, maar was hier niet zo enthousiast over.. toch bleef mijn interesse vooral voor de grotere paletten, die echt geweldig zouden moeten zijn. Met Black Friday kon ik het Love palette met een flinke korting kopen, en ik besloot Natasha Denona dan toch nog een kans te geven. Lees je mee of mijn mening verander is over dit merk?

Natasha Denona : Love Palette

Het Love palette van Natasha Denona spreekt me gewoon echt aan: ik hou van zulke kleuren. Roze, rood, paars, i love it. Dat is ook mede de reden dat ik het merk nog een kans wilde geven. Iedereen is er altijd zo laaiend enthousiast over. Bovendien hoorde ik al dat het uiteraard het Mini Lila palette inderdaad minder zou presteren dan de andere paletten. Vooruit, met de korting op het palette kocht ik hem. Ik betaalde zo’n €35 en kocht hem zelf via de site van Natasha Denona zelf, waar hij normaal $65 kost. Je kunt hem echter ook bestellen via Sephora FR bijvoorbeeld waar je geen douanekosten zult krijgen, het palette kost daar €69.

De verpakking van het palette is glanzend donkerroze met in grote letters ‘Natasha Denona’ en de naam van het palette. Binnenin vind je een grote spiegel en 15 kleuren oogschaduw; 7 matte oogschaduws en 8 shimmers. Een mooie verdeling. De namen van de oogschaduws hebben ook allemaal met liefde te maken, als ik me niet vergis kwam dit palette dan ook vorige jaar met Valentijnsdag uit.

Swatches

De swatches van het Love paletten. Als je goed kijkt, kun je zien dat sommige van de matte oogschaduws niet helemaal wilden dekken… ik moest ze ook echt behoorlijk opbouwen om uberhaupt tot hier te komen. Het lijkt een beetje hetzelfde verhaal te zijn als wat ik vond van het Mini Lila palette. De shimmers zijn wel heel mooi en goed gepigmenteerd, hier had ik geen problemen mee.

Ooglooks met het Natasha Denona Love palette

eyelook natasha denona love palette
natasha denone love palette eyelook

Deze twee looks heb ik gemaakt met het palette. De 1e heb ik gemaakt met kerst en daarvoor gebruikte ik vooral de rode tinten, voor de 2e look heb ik de roze en paarse tinten meer gebruikt.

Met de rode look had ik eigenlijk weinige problemen. Met de 2e look had ik wel wat moeite met het uitblenden met de donkere kleuren, Trust en Heartbeat. Deze moest ik ook echt opbouwen. Ook dit kun je (helaas) weer zien op de foto in mijn crease, ik kreeg het uiteindelijk echt niet mooi geblend. De shimmers zijn wel echt mooi en zijn makkelijk mee te werken. Ook de lichtere matte kleuren werken eigenlijk wel goed.

Conclusie

Mijn conclusie over dit palette: ik vind het nog steeds een prachtig palette om te zien. Ik hou van de kleuren en was ook niet ontevreden over mijn looks. Begrijp me niet verkeerd, het is geen slecht palette, absoluut niet. Ik vind het alleen jammer dat de donkere matte kleuren niet echt werkten zoals ik had gedacht. Eerlijk gezegd verwacht ik van dit merk dat alle kleuren gewoon consistent goed zijn en goed zullen werken. Jammer.. ik ga het palette zeker wel vaker gebruiken, maar nog stééds ben ik niet mega impressed met Natasha Denona en ik denk dat ik geen paletten meer ga kopen van dit merk. Blijkbaar begrijp ik de hype niet helemaal achter dit merk, ligt dat aan mij? Ach, het bespaart me in ieder geval een hoop geld πŸ˜‰

Heb jij paletten van Natasha Denona en wat vind jij ervan?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.