Morphe – 35C Everyday Chic palette | Review

Dit mooie palette 35C Everyday Chic van Morphe heb ik voor mijn verjaardag gekregen vorige maand. Hij trok mij aan omdat hij zo anders is dan andere Morphe paletten en hij mooie kleurtjes heeft voor everyday looks. Kijk je mee naar dit palette?

Morphe 35C Everyday Chic palette

Een aantal jaar geleden was het eerste palette van Morphe dat ik kocht het populaire 35O palette. Ik was meteen fan van dit merk en heb in de loop der jaren zeker nog een aantal Morphe paletten gekocht. Toch vind ik ze ook vaak wat eentonig, met veel dezelfde kleuren in hun paletten. De laatste tijd komt Morphe wel weer met wat meer veelzijdige paletten uit, zo kocht ik laatst ook het Volume 2 palette in samenwerking met Jaclyn Hill die ik echt fantastisch vind.

Het 35C Everyday Chic palette trok mijn aandacht omdat er ten eerste prachtige kleurtjes in zitten. Daarnaast heb ik niks zoals dit palette in mijn collectie en vind ik het ook een uniek Morphe palette. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag van mijn vriend en heb hem sindsdien getest en verschillende looks er mee gemaakt.

Het palette bevat 35 oogschaduws met mattes, shimmers en 1 pressed glitter formule. Het ziet er aan de buitenkant uit als een standaard morphe palette, met de zwarte verpakking en de klassieke Morphe letters erop geprint met de naam van het palette. Binnenin zit geen spiegel, zoals gebruikelijk is bij Morphe paletten.

Het 35C Everyday Chic palette van Morphe is oa te koop via Douglas, The Makeup Spot en uiteraard Morphe. Het palette kost €27.

35C Everyday Chic swatches

morphe 35c swatches

Pfoe, dat waren even een hoop swatches! Ik heb de swatches in tweΓ«en opgedeeld. Je kunt goed zien dat de eerste helft van het palette vooral bestaat uit lichte, nude en rozige tinten, terwijl de tweede helft van het palette een stuk donkerdere kleuren bevat en ook meer paars, groen en zwarte tinten.

morphe 35c swatches

De oogschaduws in het 35C Everyday Chic palette van Morphe voelden over het algemeen allemaal goed aan. Sommige van de matte kleuren waren iets minder gepigmenteerd en moest ik wat meer opbouwen. De shimmers voelen zacht aan en zijn heel mooi! De roze pressed glitter (onderste swatch op de bovenste foto) in het palette kreeg ik in eerste instantie niet helemaal goed aangebracht zonder primer, dus ik heb daar uiteindelijk wat glitterprimer onder aangebracht.

Ooglooks

morphe 35c everyday chic palette swatches

Voor de eerste ooglook die ik maakte met het 35C Everyday Chic palette van Morphe wilde ik een draagbare look maken. De glitterlijn van deze look is overigens niet gemaakt met het palette maar met een glitter liner van LA Colors, je kunt de review daarvan hier lezen!

Ik hou zelf echt van mauve kleurtjes op mijn oog en daarvan zijn er een paar aanwezig in dit palette. De lichte, nude kleurtjes in het palette zijn bovendien heel fijn om de bovenste kleur van je ooglook mee uit te blenden.

morphe 35C everyday chic eyelook

Voor de tweede look die ik ging maken wilde ik een hele andere kant op en besloot de mooie donkergroene tinten uit het palette te gebruiken samen met een rozige shimmer tint Γ©n de pressed glitter in het midden. De lijntjes zijn gemaakt met Colourpop liquid liners.

Review

Natuurlijk heb ik nog een heel aantal kleurtjes nog niet gebruikt op mijn oog, maar met deze twee looks Γ©n de swatches natuurlijk denk ik dat al een goed beeld heb gekregen van dit palette.

Ik vind dit wederom een fijn palette van Morphe. De kleuren zijn goed gepigmenteerd op mijn oog en blenden ook fijn. Ik merkte hierin niet echt verschil met de donkere en lichte matte kleuren. De shimmers zijn mooi en fijn aan te brengen en de pressed glitter is uiteraard prima over een glitter primer.

Ik heb wel van verschillende mensen gehoord dat ze dit palette qua kleuren niet zo mooi vinden, dus dat moet je wel liggen. Ik vind het een fijn palette om everyday looks mee te maken, zoals de naam van het palette al zegt. En met de donkere kleuren in het palette kun je je look juist weer een stuk dramatischer maken. Je kunt best een hoop kanten op met dit palette!

Wat is jouw favoriete Morphe palette?

You may also like

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.