Mijn doelen voor 2021

mijn doelen voor 2021

Ik ben nu iets langer dan een jaar met mijn blog The Makeup Mommy bezig. Aangezien ik steeds serieuzer bezig ben met mijn blog, heb ik voor mezelf een aantal doelen opgesteld voor 2021. Lees je mee?

Doelen voor mijn blog Γ©n Instagram

Nu ben ik niet alleen veel bezig met deze blog, maar ook met mijn Instagram (voor wie me nog niet volgt: ook op Instagram heet ik @ themakeupmommynl). Daarom heb ik niet alleen mijn doelen voor 2021 voor deze blog opgesteld, maar ook voor mijn Instagram. Nu overlappen deze doelen elkaar regelmatig, immers wat ik voor mijn blog test deel ik vaak ook op mijn Instagram.

Mijn < blog & instagram > doelen voor 2021

  • Uit mijn comfortzone stappen. Wat bedoel ik hiermee? Ik bedoel dat ik qua producten veel nieuwe producten wil gaan proberen dit jaar. Zo ben ik bijvoorbeeld verknoest aan mijn Catrice Liquid Camouflage Concealer, die ik echt Γ‘ltijd gebruik. Mijn doel voor dit jaar is dan ook eens andere producten proberen dan degene die ik gewend ben.
  • Meer indie merken proberen. In het verlengde van het doel hierboven: meer indie merken proberen, en dan vooral Europese indie merken. Ook dit is uit mijn comfortzone aangezien ik snel grijp naar de bekendere, grote merken. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen en hoe fijn is het, zeker in deze tijd, om wat meer kleinere bedrijven te steunen?
  • Minimaal 2x per week bloggen. Nu moet ik zeggen dat ik meestal al 2x in de week een blog upload, maar ik heb nog wel eens een keer gemist. Ik wil echt consequent gaan uploaden, minimaaal 2x per week. Misschien dat ik het in de loop van het jaar uitbreid naar 3x per week. Ook ga ik nadenken of ik vaste upload dagen wil hebben.
  • Meer variatie in artikelen. Ik koop zelf aardig wat makeup (en krijg ook af en toe wat) en ben dan snel geneigd om veel review artikelen te maken. Dit jaar wil ik meer variatie hierin gaan maken, dus naast de reviews wil ik meer gaan schrijven over bijvoorbeeld unboxings, mijn nieuwe producten in een maand, meer kletsposts of informatie blogs. Ik probeerde dit aan het einde van het jaar al een nieuw artikel idee uit door oa mijn top 10 artikelen van 2020 te delen.
  • Stijgende lijn in bezoekers/bezoekeraantal. Nu is mijn bezoekeraantal flink gestegen het afgelopen jaar en is dit ook voornamelijk een stijgende lijn. Uiteraard wil ik dat dit zo doorgaat en heb ik voor mezelf ook een doel qua bezoekeraantal in gedachten, maar dit houd ik voor mezelf ;-).
  • Instagram: 7,5k volgers. Momenteel zit ik bijna aan de 4k volgers op Instagram. Misschien is 7,5k wat te hoog gegrepen, maar a girl can dream. Als ik de 5k aan tik ben ik in ieder geval al een blij mens!
  • Instagram: creatievere looks. En dit bedoel ik niet verkeerd. Ik ben zeker al vaak tevreden over mijn looks, maar ik wil mezelf gaan uitdagen om (nog) meer “aparte” en creatieve looks te maken, naast de “gewone” cut-creases en blends etc.
  • Instagram: video’s maken! In het verleden heb ik een enkele keer een video gemaakt, maar die keren kun je op 1 hand tellen. Dit jaar wil ik Γ©cht dit weer gaan oppakken en voor Instagram looks en tutorials gaan filmen!

Dit waren mijn doelen voor 2021 voor mijn blog en Instagram! Heb jij ook iets in gedachten wat je wilt behalen dit jaar? Of heb je nog ideΓ«en wat ik op mijn blog kan delen? Laat het me vooral weten!

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.