Mijn Beauty Favorites van 2020

mijn 2020 beauty favorites

Vorig jaar deelde ik met jullie mijn beauty favorieten van 2019. Het leek me leuk om dat dit jaar opnieuw te doen, dus hierbij: mijn 2020 beauty favorites! Kijk je mee?

Mijn 2020 beauty favorites

Wederom heb ik weer een – lastige – selectie gemaakt voor dit favorieten artikel. Wenkbrauw-, gezichts-, en lipproducten komen oa allemaal aan bod. Het zijn niet per sΓ© allemaal nieuwe producten die ik in 2020 heb gekocht, sommige producten gebruik ik al zo lang en zijn nog steeds favoriet! Toch heb ik dit jaar ook wat mooie nieuwe pareltjes ontdekt. Van een aantal producten heb ik ook al een review geschreven, die zal ik dan linken in de titel als je die nog wilt lezen!

Wenkbrauwen:

Kylie Cosmetics – Brow Pomade warm brown. Mijn langgeliefde Anastasia Beverly Hills dipbrow gebruik ik ook nog regelmatig, maar deze brow pomade van Kylie Cosmetics vind ik ook héél fijn! Hij blijft wat langer zacht dan mijn abh dipbrow en dus makkelijker om mee te werken.

Eyes:

Mascara: Benefit – Bad Gal Bang. Ik heb hier helaas geen foto van aangezien het al een tijdje terug is dat ik deze had. Maar dΓ©ze mascara jongens, dit is hem voor mijn korte en koppige wimpers. Helaas vind ik deze mascara echt wel aan de dure kant en koop ik hem niet heel vaak, maar als ik hem dan een keer heb… wauw.

Eyeliner: BH Cosmetics – liquid liner black. Oeps, stiekem dezelfde favoriet als vorig jaar. Waarom? Hij doet gewoon z’n ding goed, is niet duur en is makkelijk in gebruik.

Lashes: Lillylashes – Houston. Vorig jaar had ik geloof ik een ander type wimper van LillyLashes, maar feit blijft: ik hou van de wimpers van dit merk. Ze zijn aan de prijzige kant, maar zo’n 2x per jaar hebben ze een flinke sale en dan sla ik er een aantal in πŸ˜‰ zo fluffy en mooi!

Primer/basis: P Louise – Rumour Base. Dit product verdiend een plekje in deze lijst aangezien ik deze Γ‘ltijd gebruik. Gewoon een hele fijne oogschaduw basis en je doet er heel lang mee! En goed nieuws: P Louise is nu ook gewoon te koop bij Boozyshop!

mijn 2020 beauty favorites bperfect cosmetics carnival III

Eyeshadow Palette | Colourful: Bperfect Cosmetics – Carnival III. Dit palette bevat echt prachtige, heerlijk felle kleuren en die zijn ook nog eens super goed gepigmenteerd. Echt een aanrader als je van kleur houdt!

mijn 2020 beauty favorites colourpop bare necessities

Eyeshadow Palette | Nude: Colourpop – Bare Necessities. Wanneer ik een nude look wil maken is dit palette van Colourpop echt mijn go to. Zoveel mooie warme kleurtjes, van licht naar donker.

Glitter product: Colourpop – Glitterally Obsessed – Puffin. De gliterally obsessed gels van Colourpop vind ik echt fantastisch. Ze zijn super makkelijk in gebruik omdat je geen lijm nodig hebt, en ze geven je look echt dat extra iets. Puffin is bovendien een stunning fel gele/gouden glitter met grove deeltjes. Love it.

Face:

Foundation: Catrice – True Skin Hydrating Foundation. Deze budget topper vind ik een hele mooie dekking en finish hebben!

Concealer: Catrice – Liquid Camouflage Concealer. Ja. Deze concealer kent iedereen wel denk ik. Dit is al jÑÑÑren mijn favoriete concealer en ook dit jaar heb ik hem weer heel veel gebruikt. Echt een blijvertje!

Setting Powder: Max & More Loose Powder Matt. Ook deze gebruik ik al een tijd, maar hij blijft gewoon mijn makeup zo’n mooie finish geven. Nu moet ik ook zeggen dat ik niet snel zoek naar een nieuwe setting powder want ik doe er heel lang mee.

Blush: Rare Beauty – Liquid Blush (Joy). 2020 was het jaar dat het merk Rare Beauty op de markt kwam en dat ik voor het eerst een liquid blush probeerde. En wat is deze mooi! Geeft je een prachtige, natuurlijke finish.

Bronzer: Fenty Beauty – Sun Stalk’r Bronzer (Inda Sun). Dit jaar probeerde ik voor het eerst wat producten uit van Fenty Beauty, en deze bronzer vind ik heel fijn. Hij is vooral nu in de winter echt de perfecte kleur voor mij en hij blijft de hele dag goed zitten.

mijn 2020 beauty favorites mac double gleam

Highlighter: Mac – Extra Dimension Skinfinish Double Gleam. Ik ben al jaren een sucker voor MAC Cosmetics, en dan vooral voor de limited edition producten. Deze Double Gleam, die geloof ik vaker is uitgebracht, heb ik van de 2020 Lunar New Year collectie en de verpakking is al to die for. Kijk dat drakenprintje! Maar de highlighter zelf is ook echt prachtig!

Lips

mijn 2020 beauty favorites juvia's place me lipstick

Lipstick: Juvia’s Place – Velvety Matte Lipstick – Me. Ik moest even aan deze lipsticks wennen, maar nu: wat een fijne matte lipsticks, heel comfortabel en toch matte. En deze kleur vind ik prachtig, een diepe donkere nude bij mij.

Liquid Lipstick: Maybelline SuperStay Matte Ink. Op de valreep nog een nieuwe favoriet, want ik heb dit product pas een weekje in gebruik! Hier komt binnekort nog een review van, maar spoiler alert alvast dus: ik vind ze fijn.

Mijn 2020 Beauty Favorites

mijn 2020 beauty favorites

Dit waren dan mijn favoriete makeup producten van 2020. Zie jij er iets tussen wat je ook gebruikt, of heb je nog een product wat ik zeker moet proberen? Let me know!

Xo, The Makeup Mommy.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.