Maybelline Superstay Matte Ink | Review

Ik denk dat ik onder een steen heb geleefd of zoiets, want deze Superstay Matte Ink liquid lipsticks van Maybelline had ik nog nooit eerder geprobeerd. Ze zijn al een aantal jaar uit maar er komen nog steeds regelmatig nieuwe kleuren uit. Ik bleef positieve verhalen horen over deze lipsticks en het begon te kriebelen om ze zelf ook uit te proberen. Ik bestelde er een paar en heb ze uitgebreid getest. Lees je mee of ik er ook zo positief over was?

Maybelline Superstay Matte Ink

De Superstay Matte Ink liquid lipsticks van Maybelline zijn al een aantal jaar op de markt en ik geloof dat zelfs vorige maand weer nieuwe kleuren er van uitkwamen. Ik had van tevoren een aantal swatch videos bekeken om wat kleuren uit te kiezen. Toch blijft het altijd lastig vind ik. Uiteindelijk koos ik voor de kleuren 130 Self Starter, 15 Lover, 20 Pioneer, 115 Founder en 270 Cocoa Connoisseur.

Je kunt de Superstay Matte Ink lipsticks op verschillende websites bestellen. Onder andere bij Douglas voor €13,47 of Kruidvat voor €13,99 en nog wel een aantal andere. Ook niet elke website heeft alle kleurtjes, dus kijk daar vooral naar als je een bepaalde kleur zoekt πŸ˜‰ Er zijn er heel veel!

Swatches

maybelline superstay matte ink swatches

De Superstay Matte Ink lipsticks zijn onwijs goed gepigmenteerd, dit kun je ook zien op de swatches. De kleuren zijn verder zoals ik ze verwachtte en dat komt ook overeen met de kleur op de verpakking, dat is in ieder geval fijn. Het duurde wel even voordat ze echt opgedroogd waren, daarna zaten ze muurvast op mijn arm. Uiteindelijk verwijderde ik de swatches met kokosolie, maar alsnog bleef er een stain achter op mijn arm haha.

maybelline superstay matte ink swatches

Verder vind ik de kleuren echt allemaal prachtig. Ik moest even wennen aan de Cacoa Coinnasseur kleur. Donkerbruin zal ik niet elke dag dragen maar toch vind ik het best mooi!

De Superstay Matte Ink lipsticks in gebruik

Ik kreeg van tevoren al van iemand de tip om deze lipsticks niet te dik aan te brengen en ze dan goed op te laten drogen. Dit heb ik ook geprobeerd te doen. De eerste keer dat ik er 1 droeg bleef de lipstick de hele dag iets plakkerig in mijn mondhoeken. Maar: het gaf niet af! Ook bleef hij echt de hele dag goed zitten, ook met eten en drinken. Enkel met vet eten ging het lichtjes aan de binnenkant van mijn lippen er wat af.

De keren daarna probeerde ik het nog dunner aan te brengen en dan plakt hij inderdaad niet. Het duurt wel echt even een tijdje voor ze helemaal opgedroogd zijn, maar dan zitten ze inderdaad net zo muurvast als ze op mijn arm ook zaten. Ze zijn absoluut kissproof en blijven echt een gehele dag goed zitten zonder af te geven! Je kunt ze dus ook prima onder een mondmasker dragen πŸ˜‰

Ik ben echt een lipstick lover en probeer regelmatig nieuwe merken/producten uit. Zo reviewde ik recentelijk een lipstick setje van Charlotte Tilbury. Ik ben heel blij dat ik dit keer deze Maybelline Superstay Matte Ink lipsticks heb aangeschaft! Ik ben echt heel tevreden over deze lipsticks en ik heb er stiekem zelfs alweer 1 gekocht omdat ik ze bij Kruidvat zag met 50% korting! Snel kijken dus! Mijn favoriete kleurtjes voor nu zijn Lover en Pioneer. Welke vind jij het mooist?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.