Maybelline Sky High mascara | Review

maybelline sky high mascara review

Een van de meest gehypede producten op het moment is de Sky High mascara van Maybelline. De Lash Sensational mascara van Maybelline is 1 van mijn favoriete mascara’s ooit, dus uiteraard wilde ik de Sky High mascara ook graag uitproberen! Kijk je mee wat ik er van vond – is het de hype waard?

Maybelline Sky High Mascara

In mijn Makeup Haul van maart liet ik jullie al zien dat ik de Sky High mascara van Maybelline besteld had vorige maand bij Lookfantastic. Vandaag deel ik dan eindelijk de review!

Officieel heet de mascara de Lash Sensational Sky High Mascara. Dit wist ik eerst niet eens! Dit betekend dat het in het rijtje hoort van de Lash Sensational – die dus toevallig 1 van mijn favoriete mascara’s is. In het verleden vertelde ik jullie al eens dat ik moeilijke wimpers heb – ze zijn heel kort en recht. De Sky High mascara beloofd jouw wimpers superveel lengte en volume te geven. Het borsteltje is flexibel waarmee je echt ál je wimpers kunt bereiken. Ook is de mascara geschikt voor als je gevoelige ogen hebt. De Sky High mascara van Maybelline is inmiddels ook gewoon lekker in Nederland te koop. Shop hem bijvoorbeeld bij Kruidvat of Boozyshop voor €17,50.

Resultaten

maybelline sky high mascara review

Hier zie je de resultaten van de Sky High mascara side by side. Ik heb hier twee lagen aangebracht van de mascara. Ik vind dat de mascara mijn wimpers inderdaad prima lengte geeft! Hij wordt ook niet te dik of klonterig na een paar lagen aan te brengen. Het borsteltje is vrij smal en inderdaad echt heel flexibel dus daar moest ik even aan wennen, maar uiteindelijk gaat het prima. De mascara is ‘s avonds ook makkelijk te verwijderen.

Of het mijn favoriete mascara is, nee. Ik vind hem goed, maar ik ben niet super enthousiast erover. Het is inmiddels even geleden dat ik de gewone Lash Sensational mascara had, maar zover ik me kan herinneren vond ik die toch nog nét een iets mooier resultaat geven bij mij. Dus is het de hype waard? Ja en nee! Het is een goede mascara, maar de lof die hij krijgt vind ik net íets te overdreven als je het mij vraagt. Heb jij deze mascara al uitgeprobeerd?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.