Max & More – Loose Powder Matt | Review

max & more loose powder matt

Max & More is recentelijk uitgekomen met hun eerste loose setting/baking powder, de Loose Powder Matt. Natuurlijk was ik benieuwd naar deze poeder en ook op mijn instagram toonden veel van jullie interesse! Lees dus snel verder als je ook benieuwd bent!

De Loose Powder Matt van Max & More

Het eerste wat opvalt is dat er niet veel kleuren beschikbaar zijn in de Action winkels. Ik heb gekozen voor de lichtste variant – 167 Soft Ivory. Deze zag er in de winkel wel wat roze uit, maar de kleur daarna, die weliswaar wel geel was (meer mijn ondertoon), leek veel te donker. Ik wil er natuurlijk ook weer niet als een banaan bij lopen. Dus op goed geluk dan maar de Soft Ivory meegenomen.

De Loose Powder Matt in gebruik

Het gebruik is vrij makkelijk. Ik leg de deksel neer, tik met mn vinger tegen de achterkant van het doosje en dan ‘valt’ er wat poeder uit in de deksel, wat ik vervolgens oppak met een kwast. Natuurlijk kun je dit ook doen met een beautyblender, maar ik geef de voorkeur aan een kwast.

Uiteraard heb ik eerst primer en foundation etc aangebracht, waarna ik een laagje van de loose powder erop aanbracht. Ik moest wel goed opletten dat ik het poeder goed verdeelde over mijn gezicht, want na een blik in de spiegel zag ik dat het poeder zich een beetje had opgehoopt op sommige plekken. Ik heb het dan met mijn kwast nog wat verder ‘uitgeveegd’ en toen zat het wel goed.

Review

max & More loose powder matt

Hier een foto waar ik de poeder draag. Je voelt de poeder gelukkig niet zitten, het voelt niet zwaar op je gezicht. Het doet verder wat het beloofd; het maakt je gezicht mooi mat en eigenlijk ziet het er wel goed uit! De kleur valt me ook heel erg mee, het maakt me niet te roze. Het aanbrengen van bronzer, blush en highlight daarna ging ook prima en had ik geen problemen mee. Het blijft ook eigenlijk de hele dag mooi zitten bij mij. ‘s Avond zag het er nog net zo uit als ‘s ochtends!

Ik ben eigenlijk wel blij met dit product! En dat voor zo’n klein prijsje! Ik hoop dat Max & More deze poeder in hun vaste assortiment laat zitten, ik zou deze zeker vaker aanschaffen. Wel hoop ik dat ze de kleuren gaan uitbreiden want er zijn maar enkele kleuren beschikbaar en die zijn nog allemaal vrij licht.

Heb jij deze al gespot of ga je hem nog aanschaffen?

De Max & More Loose Powder Matt is verkrijgbaar bij de Action voor €0,99.

Misschien vind je dit ook leuk:

Max & More Gel Eyeliner Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Max & More High Definition Mascara Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-high-definition-mascara/

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.