in budget, makeup, review

Max & More – Loose Powder Matt

at

Max & More is recentelijk uitgekomen met hun eerste loose setting/baking powder. Natuurlijk was ik benieuwd naar deze poeder en ook op mijn instagram toonden veel van jullie interesse, dus lees snel verder als je ook benieuwd bent!

Het eerste wat opvalt is dat er niet veel kleuren beschikbaar zijn in de Action winkels. Ik heb gekozen voor de lichtste variant – 167 Soft Ivory. Deze zag er in de winkel wel wat roze uit, maar de kleur daarna, die weliswaar wel geel was (meer mijn ondertoon), leek veel te donker. Ik wil er natuurlijk ook weer niet als een banaan bij lopen. Dus op goed geluk dan maar de Soft Ivory meegenomen.

Het gebruik is vrij makkelijk. Ik leg de deksel neer, tik met mn vinger tegen de achterkant van het doosje en dan ‘valt’ er wat poeder uit in de deksel, wat ik vervolgens oppak met een kwast. Natuurlijk kun je dit ook doen met een beautyblender, maar ik geef de voorkeur aan een kwast.

Uiteraard heb ik eerst primer en foundation etc aangebracht, waarna ik een laagje van de loose powder erop aanbracht. Ik moest wel goed opletten dat ik het poeder goed verdeelde over mijn gezicht, want na een blik in de spiegel zag ik dat het poeder zich een beetje had opgehoopt op sommige plekken. Ik heb het dan met mijn kwast nog wat verder ‘uitgeveegd’ en toen zat het wel goed.

Hier een foto waar ik de poeder draag. Je voelt de poeder gelukkig niet zitten, het voelt niet zwaar op je gezicht. Het doet verder wat het beloofd; het maakt je gezicht mooi mat en eigenlijk ziet het er wel goed uit! De kleur valt me ook heel erg mee, het maakt me niet te roze. Het aanbrengen van bronzer, blush en highlight daarna ging ook prima en had ik geen problemen mee. Het blijft ook eigenlijk de hele dag mooi zitten bij mij. ‘s Avond zag het er nog net zo uit als ‘s ochtends!

Ik ben eigenlijk wel blij met dit product! En dat voor zo’n klein prijsje! Ik hoop dat Max & More deze poeder in hun vaste assortiment laat zitten, ik zou deze zeker vaker aanschaffen. Wel hoop ik dat ze de kleuren gaan uitbreiden want er zijn maar enkele kleuren beschikbaar en die zijn nog allemaal vrij licht.

Heb jij deze al gespot of ga je hem nog aanschaffen?

De Max & More Loose Powder Matt is verkrijgbaar bij de Action voor €0,99.

Avatar

themakeupmommy

6 Comments

 1. Avatar
  Angela | ilovebudgetmakeupnl

  Ik vind deze dus helemaal geweldig.
  En precies zo zat ik ook te gokken in de winkel met de kleuren.

  19 . dec . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ja ik vind m ook fijn!

   19 . dec . 2019
 2. Avatar
  theNextG1rl

  Klinkt als een fijn poeder voor een nog fijnere prijs!

  20 . dec . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Ja zeker!

   20 . dec . 2019
 3. Avatar
  Tamara

  Voor mij vond ik ze allebei te donker helaas

  20 . dec . 2019
  • Avatar
   themakeupmommy

   Zal meevallen denk ik ! Ben zelf ook super licht haha

   20 . dec . 2019

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *