Max & More – High Definition Mascara | Review

max & More high definiton mascara

Als je favoriete mascara er 1 van Benefit is, dan hoop je toch stiekem elke keer dat een budget mascara die je ontvangt of koopt een goede vervanging zou kunnen zijn. Deze High Definiton mascara van Max & More zat dit jaar in de Adventskalender en ik was hier heel benieuwd naar. Kom je lezen wat ik er van vond?

Max & More

Max & More, het merk dat in de Action winkels verkocht wordt, heeft een hoop producten te koop voor een héle kleine prijs. Sommige van die producten vind ik heel fijn en koop ik zelfs opnieuw, zoals de face primer en de wenkbrauw gel. De mascara had ik nog niet geprobeerd, maar die kreeg ik dus in hun adventskalender (die ik had gewonnen op instagram!) dus die ging ik snel uitproberen!

De Max & More High Definiton Mascara

max & more high definition mascara

Zo ziet het borsteltje eruit. Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet denken. Ik heb liever gewoon een borsteltje die in het midden wat dikker is en dan naar de uiteinden toe afloopt, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het beloofd in ieder geval je wimpers te definiëren en extra lengte en volume te geven. Nou, oké. Ik zeg vooraf alvast dat ik moeilijke wimpers heb. Misschien ben ik daarom wel de perfecte testpersoon. Het zal wel aan mijn aziatische afkomst liggen, mijn wimpers zijn kort en eigenlijk recht vooruit, ik heb dus echt lengte én volume nodig wil ik een beetje blij worden van een mascara.

Review

Eerst de foto zonder mascara en daarna dan de foto met 2 laagjes van de Max & More High Definition mascara aangebracht. Ja, hier kan ik niet veel over zeggen. Ik zie weinig verschil. Mijn wimpers zijn misschien íetsje langer geworden, en íetsje zwart, maar daar blijft het ook bij. Helaas, ik word hier absoluut niet blij van. Ook stempelde ie na een uurtje dragen al af op mijn ooglid, dus dit was zeker geen succes.

Nee dan koop ik liever wat duurdere mascara’s. Heb jij nog een tip voor een goede budget mascara?

De Max & More High Definition mascara is te koop in Action filialen voor €0,95.

Misschien vind je dit ook leuk:

Max & More Gel Eyeliner Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Max & More Loose Powder Matt Review: https://themakeupmommy.nl/max-more-loose-powder-matt/

You may also like

3 reacties

  1. Ik heb al eens een andere van Max&More geprobeerd waar ik niet zo’n fan van was, dus was benieuwd naar deze. Jammer dat deze ongeveer hetzelfde resultaat heeft! Ik heb hem nog liggen om uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.