in budget, makeup, review

Max & More Gel Eyeliner

at

Deze budget eyeliner zat in de adventskalender in december, maar hij is ook gewoon in de winkel te koop. Ik ben altijd benieuwd naar budget items, de prijs zegt zeker niet altijd wat over de kwaliteit van het product! Lees je mee wat ik vond van deze eyeliner?

Een gel eyeliner in een potje, ik moet eerlijk zeggen dat het niet mijn favoriete soort eyeliner is, simpelweg omdat ik er naar mijn idee niet heel goed mee kan omgaan. Ik pak sneller naar een eyeliner pen met een vilten punt. Maar goed, ik gebruik het zo af en toe en een voordeel vind ik dat gel eyeliners vaak echt mooi zwart zijn en goed blijven zitten.

De Gel Eyeliner van Max & More bevat ook een klein, schuin toelopend kwastje waarmee je volgens de verpakking scherpe lijntjes mee kan zetten. Again: zeker met zo’n kwastje vind ik het persoonlijk erg lastig om een strakke wing te maken, maar for the sake of deze review heb ik de eyeliner aangebracht met het bijbehorende kwastje.

Waar ik al bang voor was, gebeurde bij deze eerste poging. De eerste lijn langs mijn wimpers ging eigenlijk wel prima: de eyeliner is goed zwart en glijdt makkelijk over mijn huid. Maar bij het zetten van de wing krijg ik absoluut geen strakke lijn, het kwastje vind ik daar niet dun en strak genoeg voor. Ik besloot om de wing er af te halen en een plakbandje te plakken langs mijn oog. The secret to een mooie, makkelijke wing πŸ˜‰

En voilΓ ! Met behulp van een plakbandje is het me toch gelukt om een mooie wing te maken, mΓ©t het kwastje wat bij de eyeliner hoort. Ik vind dat de eyeliner echt goed gepigmenteerd is en ook een fijne formule heeft, het is heel zacht en glijdt zonder problemen over mijn huid. Ik ben alleen niet zo tevreden over het kwastje, maar goed ik heb zelf eyeliner kwastjes in mijn bezit die net even wat strakker en harder zijn, waarmee het in mijn ervaring makkelijker gaat. En een stukje plakband helpt dus ook altijd πŸ˜‰

Overigens met het verwijderen van de eyeliner merkte ik dat dat nog niet eens zo makkelijk ging, wat mij goede hoop geeft wat betreft het blijven zitten van de eyeliner. ‘s Avonds, heel wat uurtjes na het aanbrengen van deze eyeliner dus, zag ik nog geen verschil, en wat ook heel fijn is, hij stempelt niet, oftewel: de eyeliner geeft niet af op mijn oogleden. Aangezien ik nogal hooded eyes heb kan dit nogal eens gebeuren met mascara of eyeliner!

Deze eyeliner kost maar €0,99 (!) en ik zou hem zeker aanraden als je houdt van gel eyeliners en daar goed overweg mee kan! Misschien alleen een ander kwastje erbij aanschaffen. Wat voor soort eyeliner gebruik jij het liefst?

De Max & More Gel Eyeliner is te koop in de Action winkels voor €0,99.

Avatar

themakeupmommy

3 Comments

 1. Avatar
  theNextG1rl

  Ik ben ook meer van de vilten punt eyeliners!

  04 . feb . 2020
 2. Avatar
  Tamara

  Ik wil een plakband tutorial haha

  04 . feb . 2020
  • Avatar
   themakeupmommy

   Hahahha kan geregeld worden!

   04 . feb . 2020

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *