Max & More – Eyeliner Pen | Review

Max & More Eyeliner Pen

Het make-up merk van de Action heeft een tijdje geleden hun volledige make-up lijn vernieuwd. Ook deze Eyeliner Pen van hun merk Max & More is nieuw in het assortiment, en deze heb ik natuurlijk uitgebreid getest voor jullie. Lees je mee?

Max & More Eyeliner Pen

In het verleden heb ik al eens geschreven over een Gel Eyeliner van Max & More. Ditmaal is het de beurt aan een Eyeliner Pen.

Deze Eyeliner Pen van Max & More beloofd lang te blijven zitten en snel te drogen. Bovendien zou je er een nauwkeurige lijn mee kunnen zetten. Zoals alle producten van Max & More is ook deze eyeliner weer te koop voor een klein prijsje, namelijk maar €0,99! En je shopt hem uiteraard bij de Action.

De Eyeliner zit verpakt in een rechthoekige kartonnen verpakking. Zo ziet het er net wat interessanter uit dan als je de eyeliner los verkoopt, denk ik. De eyeliner zelf ziet er simpel uit, helemaal zwart met het merk ‘Max & More’ erop in een soort rosé gouden kleur. De eyeliner zelf heeft een vilten stift.

Max & More Eyeliner Pen | Swatch

max & More eyeliner pen swatch

Deze swatch van de eyeliner pen is letterlijk 1 swipe over mijn arm. Zoals je kunt zien is hij dus in ieder geval goed gepigmenteerd, hij is goed zwart! Hij droogt matte op.

De Eyeliner pen in gebruik

max & More eyeliner pen

Het stiftje van de eyeliner pen is vrij stevig en iets dikker dan ik gewend ben. Toch kun je redelijk nauwkeurig een wing zetten. De eyeliner is goed zwart en droogt nog wat matter op dan je hier op de foto’s ziet.

De eyeliner bleef bij mij gedurende de dag goed zitten. ‘s Avonds heb ik nog even uitgeprobeerd om langs de eyeliner te wrijven, maar pas als ik er heel hard over wreef dan begon hij te vervagen. Hij blijft dus echt goed zitten!

Voor de prijs van €1 is deze eyeliner echt weer een mooie budget topper! Ga jij deze ook halen?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.