Makeup Revolution Soap Styler | Review

makeup revolution soap styler

Soap Brows – dit is dΓ© wenkbrauwen trend op het moment. Ik wilde ook een goed product hiervoor vinden, maar de Anastasia Beverly Hills Brow Freeze vond ik wat prijzig, dus het was tussen de nieuwe brow soap van Catrice of deze Soap Styler van Makeup Revolution. Van dit product had ik nog geen reviews langs zien komen, dus het leek me leuk om deze zelf te testen en het dan met jullie te delen. Kijk je mee hoe dit gegaan is?

Makeup Revolution Soap Styler

De Soap Styler van Makeup Revolution bestelde ik op Boozyshop voor €5,95. Op mijn Instagram had ik gevraagd welk item van mijn Boozyshop haul ik als eerste moest reviewen, en deze Soap Styler kreeg de meeste stemmen. Neem vooral een kijkje op mijn Instagram als je me nog niet volgt ;-).

De Soap Styler komt in een vierkant, glimmend gouden doosje. Binnenin vind je een spiegeltje, de zeep en een klein borsteltje – handig dat dat er al bij zit! De zeep is wit en voelt hard, en glad. Als je het gaat gebruiken, moet je het zeepje natmaken met water of settingspray. Dan kan je het borsteltje er doorheen halen en je wenkbrauwen omhoog ‘kammen’.

De Soap Styler in gebruik

Ik spray er zelf gewoon een beetje settingspray op, en dan borstel ik het borsteltje er doorheen. Je moet wel even goed drukken om het product er op te krijgen. Het borsteltje is vrij klein om vast te houden, maar je kunt ook gewoon een spoolie kwastje gebruiken.

Je kamt heel gemakkelijk je wenkbrauwharen met de zeep omhoog. Ik ga er een paar keer overheen zodat mijn haartjes goed gespreid worden en omhoog gaan staan. Als het een beetje is opgedroogd dan ga ik nog langs de bovenkant, zodat de haartjes iets opzij gaan. Voor mij hoeven ze namelijk niet recht omhoog te staan πŸ˜‰ Ik vind het resultaat met de Soap Styler alleen al heel mooi! Mijn wenkbrauwen lijken echt een stuk voller te zijn en ik kan ze mooi in model brengen.

makeup revolution soap styler
makeup revolution soap styler

Op de bovenste foto zie je mijn natuurlijke wenkbrauwen, zonder iets er in. Op de tweede foto heb ik de Makeup Revolution Soap Styler aangebracht, en op de derde foto heb ik mijn wenkbrauwen verder nog wat ingevuld met een potlood. Ik moet zeggen, dat ik de afgelopen dagen alleen de Soap Styler heb gebruikt, en zo naar buiten ben gegaan zonder mijn wenkbrauwen verder in te vullen oid. Ik vind het effect zo namelijk heel natuurlijk en mooi en niet te zwaar, voor mijn everyday makeup. Als ik echt full face makeup doe, of looks voor Instagram maak, dan vul ik mijn wenkbrauwen nog wel wat in. Maar verder vind ik het zo al prima! En dat vind ik echt ideaal voor elke dag.

Conclusie

Ik vind het echt een heel fijn product. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag goed in model zitten. Soms zijn er enkele haartjes iets naar beneden gezakt en dan duw ik ze weer een beetje omhoog en klaar haha. Maar dat ligt denk ik aan de hoeveelheid product die ik gebruik. Je moet namelijk ook weer niet teveel product gebruiken, want dan kun je last hebben van wat witte stukjes in of boven je wenkbrauwen. Verder heb ik geen nadelen gevonden met het gebruik van dit product! Het is snel en makkelijk, en het voelt niet zwaar of zo als je het hebt aangebracht. Ik ben er heel blij mee!

Wat gebruik jij het liefst voor je wenkbrauwen? En wat vind je van de soap brow trend?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.