in budget, makeup, review

Makeup Revolution – Forever Flawless Constellation palette

at

Deze had ik al eens voorbij zien komen op instagram en leek me best mooi. Maar toen ik hem in een winkel tegenkwam en hem in mijn handen hield kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik hem meegenomen.. Makeup Revolution is voor mij een beetje een hit or miss merk. Lees mee of dit een hit of een miss voor mij was!

Makeup Revolution brengt heel veel oogschaduw palettes uit, meestal ook in een lijn wat dan meerdere palettes bevat die erbij horen. Zo bevat ook de ‘forever flawless’ lijn meerdere paletten en dit is er 1 van, ‘Constellation’ dus. De namen van de oogschaduws hebben daar ook allemaal mee te maken, bijvooreeld ‘Jupiter’ ‘Mars’ of ‘Dimension’. Leuk detail vind ik dat!

Uiteraard heb ik eerst weer swatches gemaakt. Ik bracht deze aan zonder primer.

Makeup Revolution Forever Flawless Constellation swatches

Yes, dit is weer een palette van Makeup Revolution met prima pigment! Sure, je merkt nog steeds dat het een budget palette is maar voor de prijs het helemaal prima. Ik vind de shimmers vooral erg mooi, de mattes moest ik iets meer moeite doen om ze mooi te swatchen. PS Kijk ook even naar die prachtige verpakking!

Dan verder met mijn ooglook die ik gemaakt heb met dit palette. Ik vond de matte kleuren wederom iets moeilijker om mee te werken. Ik kreeg ze niet helemaal goed geblend zoals ik wilde dus uiteindelijk heb ik het er maar zo gelaten. De shimmers was ik erg tevreden over, die doen echt gewoon wat je verwacht. Pigmentatie is overigens echt goed!

Ik ben best tevreden over dit palette. Ik vind vooral de kleurenselectie echt heel tof. En laten we eerlijk zijn, de galaxy verpakking is ook super gaaf. Voor een budget palette zou ik deze zeker aanraden!

Het Makeup Revolution palette is oa te koop bij Boozyshop voor €11,95. Ik kocht hem zelf bij de drogisterij Normal in Haarlem, zij hebben een wisselend assortiment.

Avatar

themakeupmommy

3 Comments

 1. Avatar
  theNextG1rl

  Er zitten leuke kleuren in bij elkaar, hele mooie look heb je gemaakt!

  13 . jan . 2020
  • Avatar
   themakeupmommy

   Dankjewel!

   13 . jan . 2020
 2. Avatar
  Tamara

  Ik vind het echt een gaaf palette mooie look heb je er ook mee gemaakt

  14 . jan . 2020

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *