Makeup Haul Januari

makeup haul januari

Nieuw jaar, nieuwe artikelen! Welkom bij mijn eerste Makeup Haul van dit jaar, van januari. Vanaf nu wil ik elke maand alle producten die ik in de maand ervoor binnen heb gehad met jullie delen. Kleine disclaimer: het gaat zeker niet elke maand zo’n grote haul zijn als deze maand, want ik heb in januari nog heel veel van mijn Black Friday aankopen binnengehad! Kijk je mee wat ik allemaal nieuw heb?

Makeup Haul Januari

Misschien weten sommige van jullie al dat ik Groepsorders organiseer op Facebook. Dit houdt in dat ik voor een hele groep meiden makeup bestel vanuit Amerika, om zo douanekosten te vermijden of te splitten. (Helaas zit de groep momenteel helemaal vol, dus ik kan jullie geen link geven ;-)) Het duurt altijd even voordat ik de gekochte spullen uit Amerika binnen krijg in Nederland, dus vandaar dat ik in januari nog een heel aantal Black Friday aankopen binnen heb gekregen.

Nu denken jullie ook na het lezen van deze blogpost misschien: wat koopt die meid VEEL!! Maar bedenk even dat de Black Friday deals in Amerika écht goeie deals zijn, niet zoals hier in Nederland. Hierdoor heb ik veel van de producten met 50% (of iets meer of minder) kunnen kopen! Nu had ik wel zélf ook het idee dat ik veels te veel had gekocht en mijn laadjes vol raakten, dus ik hield afgelopen week een veiling van make-up producten waar ik maar liefst €800(!) aan verdiende! Houd dit dus asjeblieft in gedachte voordat je denkt dat ik gek ben geworden met mijn aankopen hahaha!

Ik verdeel deze haul in 4 categorieën: Groepsorder aankopen, aankopen gekocht in winkels, tweedehands aankopen en online bestelde aankopen. De laatste categorie gaat dus niet over de online aankopen vanuit Amerika, maar enkel wat ik zelf, in mijn eentje, vanuit Nederland of eventueel Europa heb besteld.

Groepsorder aankopen

makeup haul januari colourpop state of play

Colourpop: State of Play paletten vault. Elk jaar met Black Friday komt Colourpop met speciale deals én vaults, waarin je dus een aantal producten van hun collectie met veel korting kunt kopen. Deze paletten vault bevat 6 van hun paletten, waarvan ik er nog maar 1 al had. Diegene verkoop ik gewoon door 😉 De roze, Cloud Spun, en de blauwe, On Cloud Blue, heb ik inmiddels al gebruikt en ik kan vertellen dat ik er heel tevreden over ben 😉

Colourpop: Hello Kitty Collectie: Snow Much Fun palette + Bundled Up blush. Deze schattige collectie kon ik als vroegere Hello Kitty Fan niet weerstaan. Het palette heb ik al gebruikt en die werkt prima. De blush moet ik nog gebruiken maar hij ziet er heel cute uit.

Colourpop : Wine & Only Collectie: Wine & Only Palette + Infinite Best Lippie Stix. De lippiestix hoort officieel niet bij deze collectie, want die bestond al veel langer. Maar deze werd door Colourpop wel bij de collectie geplaatst, wat ik wel kan begrijpen aangezien hij qua kleur er goed bij past. Beide heb ik nog niet geprobeerd!

Colourpop: Who Run This + Goal Digger Lippie Stix. Met de Black Friday Vaults deals had Colourpop ook The Big Box Of Lippie Stix in de aanbieding, waar ik erg over twijfelde. Maar ik vond het toch teveel geld aangezien ik ook al de State of Play vault kocht, dus ik troostte mezelf later met wat losse lippiestix haha.

Ofra: Ruby + Baroque liquid lipsticks. Deze twee liquid lipsticks waren beide maar $4 per stuk! Ik weet al dat ik de liquid lipsticks van Ofra fijn vind, dus dit vond ik een héél fijn prijsje voor deze twee mooie kleurtjes!

makeup haul januari juvia's place red lipsticks

Juvia’s Place: The Perfect Red + Rude Girl lipsticks. Vorig jaar deelde ik al met jullie de review over 1 van de Juvia’s Place lipsticks in de kleur A Mauve Moment. Toen de rode collectie werd aangekondigd werd ik meteen super enthousiast aangezien ik heel erg houd van rode lipsticks! Het liefst wilde ik ze allemaal kopen maar ik heb er 2 uitgezocht 😉 Geen Black Friday deal, maar ik kon niet wachten op een sale haha!

makeup haul januari kaleidos skywalker mars melter

Kaleidos: Skywalker + Mars Melter Highlighter. De Kaleidos highlighters wil ik al een hele tijd proberen. Wederom met Black Friday gekocht met korting. Van deze twee kocht ik alleen Skywalker, Mars Melter kreeg ik gratis bij de bestelling!

makeup haul januari made by mitchell feet on the ground

Made My Mitchell: Feet On The Ground palette. Dit palette kocht ik ook met een geweldige korting, ik geloof met Cyber Monday. Helaas werd de bestelling pas in januari verzonden en kregen we te maken met douanekosten.. helaas door de Brexit! Het palette zelf is wel heel gaaf, ik heb hem al gebruikt en binnekort komt hier ook een review van op de blog!

Bh Cosmetics: Cherry On Top Palette. De Ice Cream collectie van BH Cosmetics is echt fantastisch, in my opinion. Ik heb al een review geschreven over het Cotton Candy palette, en daar was ik zo blij mee dat ik met de restock van deze collectie er nog 1 van bestelde!

Limecrime: Venus XL palette. Dit palette staat al héél lang op mijn verlanglijstje. Ik wachtte stiekem al een tijd op een goeie deal, dus toen hij met maar liefst 50% korting te koop was kon ik hem niet meer laten schieten…

Aankopen gekocht in winkels

Nu zijn de fysieke winkels al een tijdje gesloten in Nederland, dus eigenlijk de enige winkel waar ik geweest ben in januari is de Kruidvat, waar ik de volgende twee producten aanschafte.

Essence: Hello Good Stuff Face Primer + Maybelline Super Stay Matte Ink – Seductress. Ik had een nieuwe face primer nodig en deze van Essence klonk interessant! Tot nu toe vind ik hem ook best fijn. Begin januari deelde ik een review over de Maybelline Super Stay Matte Ink liquid lipsticks en die vind ik zo fijn dat toen ik ze met 50% korting bij de Kruidvat zag liggen er nog 1 van meenam!

Tweedehands aankopen

Af en toe speur ik ook nog wel eens op marktplaats, of koop ik iets op Facebook over van mede makeup-addicts 😉

Oden’s Eye: Alva II Mini Sky Palette. Dit palette heb ik overgenomen via een vriendin. Ik was al heel erg nieuwsgierig naar het Zweedse merk Oden’s Eye dus ik ben benieuwd hoe ik dit palette ga vinden!

Suva Beauty: UV Taffies palette. Oké, dit is technisch gezien geen tweedehands aankoop, of überhaupt een aankoop. Ik heb dit leuke neon liner paletje namelijk gewonnen via een Instagram winactie! Ik heb hem al een enkele keer gebruikt, en hier komt binnekort ook nog een review van!

Online bestelde aankopen

Pat Mcgrath: Christy, Fever Dream, Elson + Full Blooded MatteTrance Lipsticks. Dit is een gevalletje van: HUH daar koop je er toch niet ineens VIER van? Die krengen kosten €39 per stuk! Dat klopt, dus als ze dan met Cyber Monday in de sale zijn voor €13 per stuk, begrijp je dat ik die deal niet kon laten lopen..! Over deze lipsticks ga ik denk ik ook nog een review schrijven!

Boozyshop: Laneige Lip Sleeping Mask – Grapefruit. Ik heb een tijd geleden een sample van een Laneige lip mask gekregen bij een Sephora bestelling. Deze is mij zo goed bevallen, dat nu die bijna op is ik een nieuwe fullsize heb besteld! En ik heb hem ook nog eens met korting besteld.

Beauty Bay: By Beauty Bay Matte Lipsticks: Tea, Pinch, Sauce + Jam. Deze lipsticks wilde ik super graag uitproberen, dus toen ze met 20% korting te koop waren heb ik er 4 besteld om te reviewen! Deze review staat inmiddels al online!

Douglas: Anastasia Beverly Hills: Iced Out Highlighter. Last, but not least: dit pareltje van een highlighter. Ja, óók deze heb ik met korting kunnen bestellen! Wat een geluk al die kortingen 😉 Ook hier heb ik al een review van geschreven, bekijk hem hier!

Makeup Haul Januari..!

makeup haul januari

Dit was ’em dan: mijn grote makeup haul van januari! Volgende maand zal de haul een stuk kleiner zijn (denk ik..). Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik deze artikelen elke maand ga delen! Laat me ook vooral weten als jullie een product hebben gezien waarvan jullie een review willen zien!

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.