Makeup Haul Februari

makeup haul februari

Vorige maand deelde ik voor het eerst mijn maandelijkse makeup aankopen in mijn Makeup Haul Januari. Ik vermeldde toen al dat ik het elke maand wil gaan doen, dus hierbij: mijn Makeup Haul van februari!

Makeup Haul Februari

Ik mijn vorige makeup haul vertelde ik dat het een grote haul zou zijn vanwege mijn Black Friday aankopen. Deze maand zou het een stuk minder moeten zijn, maar.. ik heb alsnog wel een lijstje, *oeps*. Hoewel ik ook deze maand een aantal dingen in PR heb gehad wat extra leuk was! Wederom heb ik de nieuwe producten verdeeld in een aantal categorieën: Groepsorder aankopen, PR, online bestelde aankopen, Tweedehands aankopen en aankopen gekocht in (fysieke) winkels. Van enkele items heb ik al een review online staan, deze staat dan gelinkt in de titel! Overigens zitten er deze maand ook 2 ‘haar’-producten bij die ik in PR kreeg.

Groepsorder aankopen

Zoals ik in mijn Makeup Haul van Januari al vertelde, doe ik groepsorders. Ik bestel dus veel uit Amerika voor een aantal meiden en dit laat ik dan in en grote doos overkomen naar Nederland. Zo kom ik aan merken die niet of niet makkelijk te verkrijgen zijn in Nederland!

Colourpop: Lovestruck collectie. Ik had de hele collectie besteld, maar helaas zat het ‘Crush’ palette er niet bij. Ik heb deze opnieuw besteld aangezien ik graag een review wilde schrijven over de hele collectie.

Colourpop: Foundation Stick, Loose Setting Powder & Freckle Pen. De liquid foundations van Colourpop ken ik al, maar ik wilde ook graag de foundation stick uitproberen, alleen lijkt de kleur die ik gekocht heb wat te donker.. Ook was ik benieuwd naar de setting powder die ik in de kleur translucent kocht. De freckle pen heb ik al eens gekocht, maar in de licht bruine kleur en die was dus te licht voor mij.. dus ik heb nu de donkere variant besteld 😉

Colourpop: Truffle Shuffle blush & Candy Floss highlighter. Deze 2 items komen uit de Cloud Spun collectie. Ik ben een sucker voor de blushes van Colourpop, ik vind ze zó fijn! Deze kleur wilde ik dan ook in mijn collectie hebben en de highlighter zag er prachtig uit dus ook die ging in mijn mandje.

Shopmissa: Paw Paw sponges, Finishing Pressed Powder & brush soap. Voor wie Shopmissa nog niet kent: bijna alles op deze website kost $1 of iets meer, maar nooit veel. Het is dan ook een beetje een hit or miss verhaal, máár: de sponsjes zijn mijn absolutie favoriete sponsjes ,ze zijn zó zacht! Ook verkopen ze brush en sponge soaps waar je heel makkelijk je kwasten en sponsjes mee kunt schoonmaken.

Bhcosmetics: Avocado Toast palette. Dit palette wilde ik al een tijd uitproberen en hij was op dat moment flink in de sale! Ik weet overigens niet waarom, maar dit palette was ik vergeten op de foto met alle producten te zetten, oeps!

Rarebeauty: Stay Vulnerable Melting Blush. Rarebeauty, het makeup merk van Selena Gomez, maakt echt prachtige producten in my opinion. Zo reviewde ik al de Liquid Blush waar ik super enthousiast over was. Deze blushes zijn nieuw en alleen de verpakking ziet er al prachtig uit, dus ik wilde er ook graag zo 1 van uitproberen!

makeup haul februari kaleidos club nebula

Kaleidos: Club Nebula palette. Het Club Nebula palette is een collaboration met Youtuber Angelica Nyqvist. Ik volg haar kanaal nu een tijdje en ik vind haar videos super leuk en het palette fantastisch dus: deze moest ik hebben! Zoals je ziet heb ik hem al gebruikt, hier komt zéér binnekort een review van online 😉

PR

Nu krijg ik niet zo veel PR hoor, maar alles wat ik wél zo af en toe krijg, daar ben ik super blij mee en dankbaar voor!

Morphe: Sweet Oasis Collectie. Mijn hart maakte even een sprongetje toen ik deze Morphe collectie ontving. Super gaaf!! Overigens heb ik al een review over de volledige collectie geschreven, klik op de titel!

Andrélon Kleurmasker. <- klik hem aan voor de review, want die staat ook net online. Leuk om te testen maar.. lees zelf 😉

Fuente haarmasker. Dit haarmasker maakt mijn haar super zacht en het ruikt ook heel lekker. Mocht je een uitgebreide review willen lezen, laat het dan even weten!

makeup haul februari benefit they're real magnet mascara

Benefit They’re Real Magnet Mascara. Deze mascara mocht ik ‘blind’ testen voor het platform We Are Eeves, waarna ik ook nog een luxe sample ontving van de mascara, super leuk! De mascara maakt mijn korte wimpers mooi lang, misschien dat ik binnekort nog een uitgebreide review plaats.. 😉

Online bestelde aankopen

Dit was er deze maand maar eentje, en die heb ik besteld bij BeautyBay:

makeup haul februari bybeauty bay new romantics palette

Beautybay: By Beauty Bay New Romantics palette. Ik deelde een tijd geleden een review over het Book of Magic palette van By Beauty Bay. Hier was ik positief verrast over, en daarom wilde ik ook dit nieuwste palette kopen die voor Valentijsndag uitkwam.

Tweedehands aankopen

Ik heb ook 1 ding tweedehands gekocht, via een facebook veiling. Wellicht schrijf ik hier nog een review over.

Natasha Denona: Blush Glow Duo. Mijn eerste face product van Natasha Denona, ik ben heel benieuwd.

Aankopen gekocht in de winkels

Ook dit was er maar eentje, ik ben een enkele keer in de Kruidvat geweest en nam een backup van mijn favoriete concealer mee. Voorderest is er uiteraard nog niks open 😉

Kruidvat: Catrice Liquid Camouflage Concealer. Tja, gewoon mijn favoriete budget concealer die ik echt al járen gebruik. Ik heb er inmiddels ook al zó veel nieuw gekocht haha.

Makeup Haul Februari..!

makeup haul februari

Zo, dit waren dan weer al mijn aankopen van de maand februari. Volgens mij was het toch een pak minder dan vorige maand, ja toch? (Please say yes..) . Laat het me vooral weten in de comments als je nog graag ergens een review van wilt zien!

Xo,

The Makeup Mommy

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.