Makeup By Tammi – Cake liners | Review

makeup by tammi cosmetics cake liners

Je ziet ze tegenwoordig overal: die fel gekleurde, of juist pastelkleurige kleine potjes waar je gemakkelijk eyeliners mee kan maken door water toe te voegen. Zo ook deze Cake Liners van Makeup By Tammi, waar ik er 3 van heb aangeschaft. Mijn eerste ervaring met zulke cake liners.. kijk je mee hoe ze mij zijn bevallen?

Makeup By Tammi Cake Liners

Makeup By Tammi kennen jullie misschien wel van Instagram. Tammi is een beauty influencer die oa vrij recent een collab heeft gedaan met Makeup Revolution. Ze is nu haar eigen lijn gestart, Makeup By Tammi Cosmetics, en verkoopt onder andere wimpers, kwasten en cake liners.

Ze verkopen een aantal neon en pastel kleuren cake liners. Ik wilde eigenlijk heel graag de pastel bundel, maar moest even op mijn centjes letten πŸ˜‰ dus ik zocht er 3 uit; namelijk Coconut, de witte en Lemon, deze kleur is pastel geel. En als derde de kleur Lilac, een pastel paarse kleur.

Je kunt de producten vinden via de website. Het is gebaseerd in Engeland, dus (vooralsnog) kun je er nog bestellen zonder douanekosten. 1 Cake Liner kost Β£5.

Cake Liners gebruik je zo: maak je kwast nat en doop die in het potje. Het water zal het product ‘activeren’ en je kunt er zo super gemakkelijk mooie lijnen mee maken! Bijvoorbeeld voor eyeliner, face paint etc.

Swatches

makeup by tammi cosmetics cake liners swatches

Van boven naar beneden: Coconut, Buttercup en Lilac. Je ziet dat ze een beetje uitlopen op mijn arm, ik hoopte dat dit niet het geval gaat zijn op mijn ogen. Ik moest er zeker wel een paar keer overheen gaan om tot deze swatches te komen. Ze geven op zich prima kleur af, maar zijn niet denderend gepigmenteerd.

makeup by tammi cosmetics coconut
makeup by tammi cosmetics lilac cake liner

Je kunt het eigenlijk ook goed zien op de ‘oog-swatches’. Het is erg lastig om ze volledig dekkend te krijgen, ook al ga ik er een paar keer overheen.

De Makeup By Tammi Cake Liners in gebruik

makeup by tammi cosmetics lemon cake liner

Ik heb met deze ooglook de Makeup By Tammi Cake Liner in de kleur Lemon gebruikt. Zoals je ziet is de kleur echt heel licht, dit was in het echt ook zo. Ook moest ik er echt wederom een paar keer overheen gaan om tot dit resultaat te komen.

Op zich vind ik de cake liners vrij makkelijk werken. Ze drogen wel heel snel op, dus je moet snel werken. Ik vind het jammer dat ze niet heel goed gepigmenteerd zijn. Het zijn natuurlijk pastel kleuren (en wit) maar toch had ik verwacht dat ze wat beter zouden dekken.

Voor de prijs vind ik ze okΓ©, en zal ze ook wel vaker in looks gaan gebruiken. Ik ben dan denk ik vooral blij met de witte, Coconut liner. Ik schreef al eens een review over een witte liquid liner van Revolution Pro, de Supreme Pigment Dip Eyeliner, maar dat was helemaal een drama vanwege het cracken van die eyeliner. Dan is deze van Makeup By Tammi toch al een verbetering, haha.

Ik zou verder niet opnieuw cake liners kopen van Makeup By Tammi, ik zou liever andere merken proberen of die meer gepigmenteerd zijn.

Gebruik jij wel eens Cake liners?

Xo, Themakeupmommy

You may also like

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.