MAC Black Cherry Lipsticks – Bloombox & Moody Bloom

mac black cherry lipsticks bloombox moody bloom

Ik ben al jaren fan van de lipsticks van MAC Cosmetics. Het waren de eerste lipsticks waar ik een ‘verslaving’ van kreeg. Vooral al die mooie limited editions, ik wilde ze sparen! Ik koop ze tegenwoordig lang niet allemaal meer, maar de lipsticks in de Black Cherry collectie van MAC vond ik wel echt heel mooi! Ik heb er dus 2 gekocht: Bloombox en Moody Bloom. Kijk je mee?

MAC Black Cherry lipsticks

mac black cherry lipsticks moody bloom bloombox

De Black Cherry collectie kwam vorige week donderdag uit in Nederland. Ik had mijn zinnen gezet op 2 lipsticks en 1 van de mooie blushes, maar die laatste was helaas al uitverkocht. Gelukkig kon ik hem nog op de Amerikaanse MAC website scoren, dus de blush komt mijn kant binnenkort nog op! De Black Cherry collectie bevat 3 lipsticks: Dramarama, Bloombox en Moody Bloom. Ik wilde graag Bloombox, een koraalkleur, en Moody Bloom, een dieprode kleur, bestellen en dat is gelukt! Dramarama is overigens een donkerrroze tint.

De lipsticks kosten (zoals gewoonlijk) €21 en zijn te bestellen via de officiële MAC website. Ik weet niet zeker of deze collectie ook nog bij andere MAC verkooppunten te koop gaat zijn, momenteel in ieder geval nog niet. De collectie gaat heel hard, ik zag dat Bloombox inmiddels is uitverkocht. De Moody Bloom lipstick is nog op voorraad, dus mocht je na het lezen van deze review hem nog willen; wees snel!

De verpakking is echt to die for, en dat was ook één van de redenen dat ik iets van deze collectie wilde kopen. De klassieken zwarte bullet hulzen zijn ingeruild voor zwart met een kersenbloesem print en een roségouden detail. Ook de doosjes hebben het zelfde thema erop geprint.

Vorig jaar had MAC de Cherry Blossom collectie en nu de Black Cherry collectie.. Het verschil is dat de verpakking van de Cherry Blossom collectie wit met de bloemetjes was en de Black Cherry collectie is zwart met de bloemetjes erop. Waarschijnlijk was de collectie vorig jaar zo populair, dat ze dachten, waarom niet nog een keer? En dan met een net ander jasje.

Swatches

mac black cherry lipsticks moody bloom bloombox swatch

De lipsticks uit de Black Cherry collectie zijn net zo gepigmenteerd als ik gewend ben van MAC, kijk maar op de foto! Twee prachtige kleuren die ook eigenlijk precies zijn qua kleur als ik verwachtte. Stiekem heb ik wel spijt dat ik de derde kleur niet heb, maar goed mijn bankrekening vond het wel welletjes zo 😉

mac black cherry lipsticks bloombox
mac black cherry lipsticks moody bloom

Ik vind beide kleuren heel mooi. Ik snap wel dat Bloombox al is uitverkocht. Rode lipsticks heeft MAC natuurlijk al heel vaak uitgebracht en Bloombox is meer uniek, een zomerse koraal tint. Toch vind ik deze rode MAC lipstick écht prachtig, het is echt mijn perfecte kleur rood, I love it!

De lipsticks in gebruik

De lipsticks zijn ook bij het aanbrengen weer heel goed gepigmenteerd. Eigenlijk zijn ze met 1 swipe over je lippen al volledig dekkend. MAC matte lipsticks zijn na al die jaren nog steeds 1 van mijn favoriete lipsticks, hoewel ik er eigenlijk nog niet eerder een review van heb geschreven. Wel schreef ik al eens over de Pony Park highlighters.

Ik vind de finish van de MAC matte lipsticks prachtig en ze drogen mijn lippen niet uit. Ik voel de lipsticks amper zitten op mijn lippen en ze blijven echt lang mooi zitten. Heel lichtjes geven ze wel af, dit is natuurlijk wel normaal voor een bullet lipstick. Met wat drinken of iets kleins eten blijven ze perfect zitten. Bij het avondeten of na echt een aantal uur beginnen ze wat te vervagen aan de binnenkant van mijn lippen.

Ik ben heel bij met deze lipsticks en zeker Moody Bloom zal ik heel vaak gaan dragen. Heb jij iets gekocht van deze collectie of ga je dat nog doen?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.