Maart Makeup Haul

maart makeup haul

Ben ik weer, nieuwe maand dus een nieuwe Makeup Haul van maart! Deze maand heb ik het idee dat het wel meeviel πŸ˜‰ Kijk je mee wat ik afgelopen maand binnen kreeg aan makeup?

Makeup Haul van maart

De afgelopen 2 maanden heb ik mijn hauls gedeeld. Beide maanden was het een behoorlijk lijstje! Volgens mij heb ik het deze maand wat “beter” gedaan. Ten minste, dit dacht ik totdat ik de foto maakte met alle producten erop. Zo leek het toch wel weer heel veel.. maar goed ik kreeg ook een mooi aantal aan PR deze maand, dus volgens mij valt het mee wat ik zelf heb gekocht ;-). Zoals altijd heb ik alle producten weer verdeeld in categorieΓ«n: Groepsorder aankopen, PR, online bestelde aankopen en Tweedehands aankopen.

Groepsorder aankopen

Zoals je wellicht weet, doe ik groepsorders. Ik heb dit uitgelegd in de Makeup Haul van Januari. Deze maand heb ik enkel producten besteld bij Colourpop πŸ˜‰

  • Colourpop Wild Child + Jet Set blush. Deze 2 items horen bij dezelfde collectie. Beiden hebben dan ook een bruine verpakking met dierenprint. De blush wilde ik graag hebben omdat ik denk dat hij voor mij mooi als bronzer zal werken. Helaas is 1 kleur uit het palette wat kapot gegaan, maar het is dan ook weer die superzachte formule van Colourpop.
  • Colourpop lip pencils: BFF en Sow Happy en Foxy Blush. Ik wilde heel graag nog de lippie pencils van Colourpop proberen, dus ik bestelde er 2 mee. Toevallig was laatst de lippie pencil vault van Colourpop flink in de aanbieding, dus ik heb die besteld oeps.. BFF zit daar ook in, dus deze zal ik verkopen. Ook had ik nog niet zo’n blush compact als deze van Colourpop en ook deze bestelde ik met korting mee.
  • Colourpop Valentine Day collectie: de 3 blushes. De blushes zijn ook in de vorm van een hartje en zijn the cutest thing ever. Ik heb hier inmiddels ook al een review over geschreven, lees die hier.
maart makeup haul colourpop hocus pocus lip set
  • Colourpop Hocus Pocus I Smell Children Lip Duo. De Hocus Pocus collectie werd eindelijk gerestocked en ik wilde nog wel zo’n prachtig rode lipsetje bestellen!

PR

Ik krijg niet heel veel PR, maar de dingen die ik krijg zijn dan extra speciaal en leuk! Ook afgelopen maand kreeg ik weer wat leuke dingetjes binnen!

  • PJR Care nagellak “I Take It Easy ” en Mirror top coat. Van Weareeves krijg ik als Beauty Editor wel eens producten om te testen, en dit keer kreeg ik een mooie nude nagellak om uit te proberen en een top coat.
  • Gosh Blown Away mascara, Brow Sculpting wenkbrauwgel, I Sea You oogpotlood , Sky High oogpotlood en Velvet Touch lipstick in de kleur Matt Rose. Ik kreeg deze items opgestuurd van Anvy.nl om te vertellen op mijn Instagram dat ze Gosh producten verkopen met 70% korting! Heb je interesse, neem dan zeker een kijkje!
  • Lottie London x Laila Loves collectie. Via Instagram kreeg ik een heel leuk berichtje of ik de collectie van Lottie London met Laila Loves wilde ontvangen. Ook hier heb ik net een volledige review van geschreven, lees hem hier!

Online bestelde aankopen

Ik bestelde afgelopen maand bij Kiko. Er was nog sale en er waren een paar items die ik al een tijd wil proberen! Ook bestelde ik een nieuwe mascara van Maybelline.

  • Kiko Unexpexted Paradise bronzer, highlighter en blush. En de Matte Fusion Pressed Powder en Radiant Fusion Baked powder.
maart makeup haul maybelline sky high mascara
  • Maybelline Sky High mascara. Deze mascara word flink gehyped en uiteraard moest ik dat voor mezelf proberen. Review komt binnekort online!

Tweedehands aankopen

Zo af en toe koop ik eens iets via marktplaats of Facebook oid tweedehands. Ditmaal werd ik benaderd door een online friend (shoutout to you girl) of ik interesse had in een pareltje van een palette..

maart makeup haul pat mcgrath celestial divinity palette
  • Pat McGrath Celestial Divinity palette. Dit palette kon ik dus tweedehands, mÑÑr helemaal nieuw overnemen voor een mooie prijs! Ik ben heel benieuwd, dit is mijn eerste Pat palette en uiteraard komt ook deze binnekort op mijn blog! Eerder schreef ik al een review over de Mattetrance lipsticks van Pat Mcgrath als je interesse hier in hebt!

Maart Makeup Haul.. !

maart makeup haul

Dit was dan weer mijn haul van maart! Wat denken jullie, viel het mee of was het stiekem weer aardig wat? Als je nou iets gezien hebt waarvan je nog graag een review van wilt zien, laat het me dan vooral weten! Wat heb jij aangeschaft in maart?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.