LA Girl – Shockwave Neon Eyeliners | Review

la girl neon shockwave eyeliner

Ik ben altijd op zoek naar goede, gekleurde eyeliners die ik in mijn waterlijn kan gebruiken. Al een tijdje had ik mijn oog op deze Shockwave Neon Eyeliners van LA Girl en eindelijk heb ik er dan een paar besteld om te proberen! Lees je mee?

De LA Girl Shockwave Neon Eyeliners

De Shockwave Neon Eyeliners van LA Girl zijn in een aantal kleuren beschikbaar. Ik heb er 3 besteld. Uiteraard wilde ik ze wel allemaal bestellen maargoed, het houdt helaas ergens op haha. Ik heb de volgende kleuren gekocht:

  • Screamin: een gele kleur
  • Vivid: een paarse kleur
  • Electric: een blauwe kleur

De verpakking is simpel zoals je van een potloodje verwacht. Het valt in ieder geval op welke kleur het is, aangezien het gehele potlood aan de buitenkant al in die kleur is. Het komt binnen met een plasticje eromheen en een doorzichtige dop.

Deze eyeliners hebben een gel formule en zouden daardoor makkelijk aan te brengen zijn en lang blijven zitten. Ze zijn hoog gepigmenteerd en ze zijn vrij van parabenen.

LA Girl Neon Shockwave Eyeliners: Swatches

la girl neon shockwave eyeliner: screamin, vivid, electric swatches

Allereerst heb ik de eyeliners geswatched op mijn arm. Ik was wel even diep teleurgesteld toen de punt van de gele én de paarse kleur meteen afbraken met swatchen. Ik denk dat ik gewoon pech heb gehad hiermee, want ik heb dit nergens anders gevonden als klacht. Gelukkig zijn de potloodjes gewoon te slijpen!

Dat gezegd hebbende, de Neon Shockwave Eyeliners swatchen heel fijn! Ze voelen super creamy en zacht aan en met één swipe was er genoeg pigment op mijn arm!

De LA Girl Neon Shockwave Eyeliners in gebruik

Ik heb zowel Electric (blauw) als Vivid (paars) al een hele dag gedragen. Ze brengen ook super makkelijk aan op mijn waterlijn en zijn daar ook goed gepigmenteerd. De paarse vind ik wel niet zo erg neon eigenlijk, ik had hem graag iets lichter/feller gezien. De andere twee zijn meer neon!

la girl neon shockwave eyeliner electric

Voor de draagfoto’s heb ik de kleur Electric gebruikt en hem daarbij aangebracht op mijn waterlijn maar ook als eyeliner boven mijn oog. De punt van de eyeliner is natuurlijk wat dikker maar als je voorzichtig bent kun je, zoals je hier ziet, ook een winged liner ermee maken! Ik heb ze zelf vooral gekocht voor in mijn waterlijn.

Aan het einde van de dag waren de kleuren íetsje vervaagd, maar je kon ze nog aardig goed zien zitten! Hier was ik wel van onder de indruk. Vaak verdwijnen oogpotloodjes van mijn waterlijn gedurende de dag. Ik merkte dit ook aan de swatches op mijn arm. Die kreeg ik met moeite van mijn arm, met enkel water ging het er bijna niet af!

Hier zie je nog goed hoe de blauwe eyeliner er uitziet, enkel aangebracht op mijn waterlijn. Ik heb hier verder geen oogschaduw opgedaan maar je ziet dat, gecombineerd met een felle lipstick, je zo toch even nét wat anders van je look kunt maken!

Conclusie

Ik ben erg blij met deze Neon Shockwave Eyeliners van LA Girl. Stiekem zou ik ze allemaal wel willen hebben! Ik vind gekleurde eyeliners zo leuk om in looks te gebruiken, het geeft het net even iets extra’s vind ik. Laatst reviewde ik een witte liquid eyeliner van Revolution Pro (lees dit artikel hier) en daar was ik helaas niet tevreden over. Gelukkig zijn deze Neon Shockwave Eyeliners wel een fijne aanvulling op mijn eyeliner collectie. Ze zijn zacht, gepigmenteerd en blijven lang zitten!

Je kunt deze eyeliners oa bestellen via Boozyshop voor €4,95 per stuk. Toevallig zag ik dat ze ook via Beautybay te bestellen zijn en daar zijn ook meer kleuren beschikbaar! Ze kosten daar €5,95 per stuk.

Wat zijn jouw favoriete gekleurde eyeliners?

You may also like

6 reacties

  1. Die paarse valt me wel tegen qua kleur, veel meer roze dan de ‘verpakking’! Ik vind het altijd lastig om met potloden een mooie wing te zetten, maar het is jou goed gelukt zie ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.