LA Colors – Liquid Eyeliner Chrome Rose Gold | Review

De laatste tijd probeer ik steeds vaker ‘speciale’ ooglooks te maken, en daar horen ook zeker glitter lijntjes bij. Een goede glitter liquid eyeliner vinden is nog niet zo makkelijk heb ik gemerkt. Ik heb dit keer de Liquid Eyeliner Chrome van LA Colors getest in de kleur Rose Gold. Kijk je mee hoe deze mij is bevallen?

LA Colors Liquid Eyeliner Chrome

Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren of ik al eerder iets van het merk LA Colors heb geprobeerd. Het merk kende ik wel van naam en ik weet dat ze echt een budget merk zijn. Daar houdt het wel een beetje op.. Je kunt LA Colors gemakkelijk in Nederland shoppen op de site van Boozyshop, waar ik ook deze Liquid Eyeliner Chrome in de kleur Rose Gold bestelde voor €4,95.

De Liquid Eyeliners zijn in 9 kleuren beschikbaar, waarvan de Chrome eyeliners er 3 zijn: goud, zilver en rose gold. Ze komen ook nog in matte en holografische finishes. Ze hebben een dun kwastje en daarmee zou je dus een nauwkeurig lijntje kunnen zetten.

LA Colors Liquid Eyeliner Chrome Rose Gold Swatch

la colors liquid eyeliner chrome rose gold swatch

Deze swatch van de rose gold liquid eyeliner heb ik echt met 1 swipe gemaakt op mijn arm. Zoals je kunt zien is het pigment in ieder geval prima! Hij is alleen qua kleur vrij licht, ik had hem iets donkerder verwacht, maar goed.

Ooglooks

Uiteraard heb ik deze eyeliner ook geprobeerd in een paar ooglooks.

la colors liquid eyeliner chrome rose gold eyelook

Voor deze ooglook moest ik de eyeliner heel precies kunnen gebruiken, en dat is eigenlijk wel gelukt. Je kunt er vrij dunne lijntjes mee zetten, maar ook als je er nog een keer overheen gaat, dan lukt dat. De eyeliner gaat dan niet ‘breken’, gelukkig.

la colors chrome liquid eyeliner rose gold eyelook

Ook wilde ik een wat meer draagbare look maken met deze eyeliner. Ik vond dat de rose gold kleur goed paste bij deze roze/mauve look. Deze look liet ik jullie al zien in de review over het Morphe 35C Everyday Chic palette. Je kunt deze review hier lezen.

Review

De LA Colors Liquid Eyeliner Chrome in de kleur Rose Gold vond ik over het algemeen fijn om mee te werken. De kleur was wel iets lichter dan ik verwacht had, maar het pigment is wel goed. Je kunt er dunne lijntjes mee zetten maar je kunt de lijntjes ook dikker maken zonder dat ze daarvan kapot breken. De eyeliner bleef ook de hele dag goed zitten. ‘s Avonds was hij makkelijk te verwijderen met een cleanser of micellair water bijvoorbeeld.

Ik ben blij met deze eyeliner en ga hem zeker vaker gebruiken vooral als ik wat meer ‘specialere’ looks maak. Ook ben ik wel nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren!

Heb jij wel eens iets gebruikt van het merk LA Colors?

You may also like

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.