Kylie Cosmetics – Dear Santa palette | Review

Kylie cosmetics dear santa palette

Wat een pláátje dit palette hé? Ik wist meteen dat ik het Dear Santa palette van Kylie Cosmetics moest kopen toen ik hem zag verschijnen op Instagram. Prachtige kleuren en glitters, helemaal leuk voor deze tijd van het jaar natuurlijk. Nu ben ik helaas wel eens teleurgesteld geweest in een palette van Kylie, was dat deze keer ook het geval? Kom lezen!

Kylie’s Holiday collectie 2019

Het Dear Santa palette is uiteraard deel van de Kylie Cosmetics Holiday collectie van dit jaar 2019. Werkelijk de hele collectie wilde ik eigenlijk wel hebben, alles zag er zo mooi uit! Maar het palette spant toch wel de kroon, vind ik. Ik heb ook nog even wat close-up foto’s gemaakt van het palette.


Uiteraard hebben alle namen van de oogschaduws te maken met kerst en de feestdagen. De buitenkant is rood met de letters Dear Santa in glitters – dit heeft Kylie Cosmetics eerder gedaan, ik blijf het persoonlijk een beetje lastig vinden aangezien die glitters overal gaan zitten haha. Maar het ziet er wel leuk uit.

Swatches

kylie cosmetics dear santa palette swatches
Kylie Cosmetics – Dear Santa palette swatches

Dan nu de swatches! Gemaakt zonder primer of iets. Bijna alle oogschaduws werkten perfect; alleen de matte kleuren Kris Kringle en Deerest waren wat minder gepigmenteerd en moest ik echt moeite doen om een mooie swatch te krijgen. Er zitten een paar losse glitters in die ik uiteindelijk met een kwast heb aangebracht, want met mijn vinger ging het niet. Logisch wel, want op je oog breng je uiteraard ook eerst een glitterprimer aan. De normale shimmers voelden echt heel zacht en de andere mattes waren wel goed gepigmenteerd!

Ooglooks

Ik heb inmiddels al 2 looks gemaakt met het palette:

kylie dear santa eyelook

Bij deze look wilde ik echt een knallende rode look maken – heerlijk voor de feestdagen! Ik heb hier onder andere eigenlijk allebei de matte kleuren gebruikt die tijdens het swatchen niet zo goed leken – maar op mijn ogen had ik er weinig moeite mee, gelukkig! Voor mijn 2e look wilde ik eigenlijk een look maken die wat neutraler was, om te laten zien dat je niet alleen maar een rode kerstlook er mee hoeft te maken.

kylie dear santa eyelook

En dat is gelukt, vind ik zelf. De rode liner heb ik overigens met een Colourpop gel liner gemaakt. Ook heb ik hierbij ook de highlighter uit het holiday blush en highlight duo van kylie cosmetics gebruikt.

Conclusie

Ditmaal geen teleurstelling, gelukkig! Ik ben heel blij met dit palette, hij werkt zoals ik zou willen en de kleuren zijn echt prachtig en goed gepigmenteerd. Helaas was het palette wel megasnel uitverkocht, zoals wel verwacht was. Kylie’s holiday collectie raakt altijd snel uitverkocht. Ik meen te herinneren dat vorig jaar er nog 1 keer een restock kwam van een aantal items uit de holiday collectie, dus voor degenen die het palette nog willen: hopelijk komt hij nog 1 keer terug! Staat dit palette nog op jouw wishlist?

Het Dear Santa palette van Kylie Cosmetics is te koop (momenteel uitverkocht) via www.kyliecosmetics.com voor $48.

Misschien vind je dit ook leuk:

Kylie Blushing Babe Lipstick Kit Review: https://themakeupmommy.nl/kylie-cosmetics-blushing-babe-lipstick-kit/

KKW Beauty 90’s Supermodel Lipstick review: https://themakeupmommy.nl/kkw-beauty-90s-supermodel-lipstick/

ABH Norvina Pro Palette Volume 2 Review: https://themakeupmommy.nl/abh-norvina-pro-palette-volume-2-review/

You may also like

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.