Kylie Cosmetics – Blushing Babe Lipstick Kit | Review

Iedereen kent natuurlijk wel de beroemde Kylie lipkits. Nu heeft Kylie weer wat nieuws uitgebracht genaamd de Lipstick Kit, en ik heb de kleur Blushing Babe gekocht. Lees je mee wat ik er van vond?

De Lipstick Kits

De Lipstick Kit van Kylie Cosmetics is verkrijgbaar in 5 kleuren: Girls Trip, Kylie, Koko K, Falling in Love en Blushing Babe. Vandaag laat ik aan jullie de kleur Blushing Babe zien. De lipstick kit komt netjes verpakt in een doosje waar zowel de lipstick en de lipliner in zit. De lipstick en liner zien er uit zoals de al reeds bestaande producten: in een zwarte huls met zilveren letters, onder andere natuurlijk de naam van Kylie Jenner.

Ik vind een kleur omschrijven altijd ontzettend moeilijk, maar Kylie omschrijft Blushing Babe zelf als een terracotta rose en daar kan ik me eigenlijk wel in vinden. Het is geen oranje, ook geen roze, het zit er een beetje tussenin. Ik vind het persoonlijk echt een prachtige kleur. Het is geen nude maar net dat tikkeltje donkerder wat het toch nog heel draagbaar maakt ook voor everyday.

Swatch

kylie lipstick kit blushing babe swatch
Kylie Cosmetics Blushing Babe Lipstick Kit swatch

Hier heb ik de lipstick (boven) en de lipliner (onder) eerst op mijn arm geswatched. Je kunt zo goed zien dat de twee perfect bij elkaar matchen. Zo op eerste indruk zijn ze heel goed gepigmenteerd.

kylie blushing babe lipstick kit lip swatch
Kyile Cosmetics Blushing Babe Lipstick Kit swatch

En dan is hier de lipswatch, waar ik dus eerst mijn lippen omlijnd heb met de lipliner en daarna de lipstick heb gebruikt om de rest in te vullen. De lipliner is echt heel smooth en zacht en glijd heel makkelijk langs mijn lippen, ik hoef geen enkele moeite te doen want hij is gewoon perfect gepigmenteerd. Ook de lipstick doet prima zijn werk.

Review

Na het aanbrengen voelen mijn lippen totaal niet droog aan voor een matte lipstick. Wel is het niet zoals een liquid lipstick die echt muurvast op je lippen zit; deze geeft een heel klein beetje af en droogt gedurende de dag iets meer op. Ik vind zelf dat de matte lipsticks van Kylie (want intussen heb ik er al een aantal verzameld haha) heel goed blijven zitten, ook met eten (tenzij je super vettig eten eet), mocht je het een heel dag dragen zou je het na een aantal uur wel bij moeten werken maar ik vind dat niet zo’n probleem. Ook vind ik ze voor matte lipsticks totaal niet uitdrogend en zitten ze eigenlijk best comfortabel. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat deze formule één van mijn favoriete lipstick-formules is.

Nog eentje dan, een selfie waar ik de lipstick draag. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en ik kan ze alleen maar aan iedereen aanraden πŸ˜‰ Heb jij wel eens een lipstick van Kylie geprobeerd?

De Lipstick Kits van Kylie Cosmetics zijn te koop via www.kyliecosmetics.com voor $26 per stuk. Let op dat je te maken kunt hebben met douanekosten als je daar besteld!

Misschien vind je dit ook leuk:

KKW 90’s supermodel lipstick review: https://themakeupmommy.nl/max-more-gel-eyeliner/

Kylie Dear Santa palette review: https://themakeupmommy.nl/kylie-cosmetics-dear-santa/

Hudabeauty Neon Orange Obsessions palette Review: https://themakeupmommy.nl/review-huda-beauty-neon-obsessions-orange/

You may also like

5 reacties

  1. Ik vind de kleur echt prachtig! Niet te fel en daarom inderdaad erg draagbaar (al draag ik ook gewoon felle kleuren hoor in het dagelijkse leven haha). Het staat je prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.