Kruidvat Natures Gezichtsreiniging: Micellair Water & Eye Make-up Remover | Review

kruidvat natures gezichtsreiniging

Gezichtsreiniging is misschien wel 1 van de belangrijkste stappen in jouw beauty-routine en Kruidvat Natures speelt hier perfect op in. Zij hebben een natuurlijke gezichtsverzorging lijn, zodat je niet alleen voor je huid zorgt, maar ook voor de natuur. Ik testte het Micellair Water en de Eye Make-Up Remover uit deze lijn. Lees je mee?

Kruidvat Natures Gezichtsreiniging

Kruidvat brengt steeds meer producten uit onder hun eigen merk. Zo schreef ik al eens over de Dead Sea Minerals Kleimasker, uit hun Originalslijn. Maar Kruidvat heeft ook een hele gezichtsreiniging en gezichtsverzorging lijn ontwikkeld, genaamd Kruidvat Natures. Deze lijn is ontwikkeld met oog op de natuur én onze schoonheid. De lijn voldoet aan de volgende eisen:

  • Gecertificeerde natuurcosmetica
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen
  • Bevat geen grondstoffen op basis van siliconenolie en minerale olie
  • Dermatologisch goedkeurd

De Kruidvat Natures gezichtsverzorging lijn is verder verdeeld in 3 lijnen. Hydrating, voor de de jongere huid, Anti-Age, voor de ouder wordende huid, en Sensitive, voor de gevoelige huid.

Deze producten van Kruidvat Natures zijn, uiteraard, bij Kruidvat online of in de winkels te koop. Het micellair water kost €2,99 en de eye make-up remover kost €2,49.

Kruidvat Natures Sensitive Micellair Water

kruidvat natures gezichtsverzorging sensitive micellair water

Het micellair water valt dus onder de Sensitive lijn en is dus geschikt voor de gevoelige huid. Dit product is 100% Vegan en bevat voor 96% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het bevat oa biologische melisse en biologische toverhazelaar. Je kunt er mee je make-up verwijderen en je huid reinigen, ‘s ochtends en ‘s avonds.

Het Kruidvat Natures Sensitive Micellair Water is geurloos en kleurloos,. Mijn gezichtsmake-up kon ik er wel prima mee verwijderen, mijn mascara kostte me echt teveel moeite en moest ik te hard voor wrijven. Daar is de Eye Make-Up Remover dan een goede aanvulling voor! Mijn huid werd er verder gelukkig niet droog van. Ik vind het niet het beste micellair water ooit, maar het is oké voor de prijs.

Kruidvat Natures Hydrating Eye Make-Up Remover

kruidvat natures gezichtsverzorging hydrating eye make-up remover

Deze make-up remover is speciaal voor je oogmake-up, zelfs waterproof make-up. Dit product valt onder de Hydrating lijn en is geschikt voor alle huidtypen. Ook deze is 100% Vegan en bevat voor 94% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bevat onder andere aloë vera, groene thee en is verrijkt met abrikozenpit- en jojoba-olie.

Grappig vind ik dat er op staat dat je je ogen én je lippen met dit product kan reinigen. Niet alleen een remover voor je ogen dus!

Deze Eye-Makeup Remover vond ik erg prettig in gebruik. Je ruikt de frisse geur van Aloë Vera, In tegenstelling tot het Micellair Water hoefde ik niet hard te boenen om mijn mascara er af te krijgen. Ik moest er wel een paar keer overheen met mijn watje, maar ik kreeg het er wel allemaal af. Het prikte gelukkig niet in mijn ogen, ik had nergens last van. Overigens moet ik wel melden dat ik zelf geen waterproof mascara gebruik, dus daar heb ik het niet mee kunnen testen.

Eind Conclusie

Ik vind deze gezichtsreiniging producten van Kruidvat Natures prettig in gebruik. Vooral de combinatie van de twee producten werken fijn, aangezien ik het micellair water mijn oog-makeup wat minder goed vind verwijderen.

Het zijn mooie budget-producten die hun werk prima doen. Ik vind het fijn dat ze mijn huid en ogen niet irriteren. En ook vind ik het een fijne gedachte dat de producten Vegan zijn, en grotendeels met natuurlijke ingrediënten. Persoonlijk hecht ik daar wel waarde aan.

Vind jij het belangrijk dat jouw verzorgingsproducten Vegan en biologisch zijn?

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

You may also like

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.