KKW Beauty – Classic Blossom Palette | Review

kkw beauty classic blossom palette

Al een tijdje wilde ik eens een oogschaduw palette van de make-up lijn van Kim Kardashian proberen. Het Classic Blossom palette van KKW Beauty sprak mij aan vanwege de tinten in het palette die ook zeker nu goed in het herfst seizoen passen. Kom je lezen wat ik van dit palette vond?

KKW Classic Blossom palette

Ik heb al eens geschreven over de 90’s Supermodel lipstick van KKW Beauty, wat mijn 1e product ooit was van het merk. Ik bleef nieuwsgierig naar hun oogschaduw en met een sale een tijdje geleden besloot ik het Classic Blossom palette van KKW Beauty te bestellen. Je kunt het palette bestellen via de officiële site van KKW Beauty en het palette kost $45. Uiteraard kun je ook te maken hebben met douane kosten, aangezien het uit Amerika komt.

Inmiddels verkoopt KKW Beauty een aantal paletten op hun site. De meeste hebben dezelfde lay-out als dit palette. KKW richt zich voornamelijk op nude-achtige tinten wat je ook echt ziet in de paletten. Er is er geen die echt neon-kleuren of super felle kleuren bevat. Veel van hun paletten bevatten bruintinten. Het Classic Blossom palette leek mij het mooist omdat dit, naast ook een paar bruintinten, ook een paar wijnrode en paarse tinten bevat, waar ik persoonlijk wel van houd.

De verpakking van het palette is verder vrij simpel en dit past echt bij het merk. (Bijna?) Alles is in dezelfde nude tint verpakt en vrij simplistisch. Ik vind dit ook wel weer wat hebben. Het Classic Blossom palette bevat 10 tinten en je vind ook nog een spiegel binnenin.

Classic Blossom Swatches

kkw beauty classic blossom palette swatches

Dit zijn de swatches van het palette, zonder primer gemaakt. De kleuren swatchten eigenlijk heel makkelijk, ik ondervond geen problemen. Alleen de donkerpaarse kleur moest ik iets meer opbouwen dan de rest. De oogschaduws hebben overigens geen namen.

Ooglooks met het KKW Beauty Classic Blossom palette

kkw beauty classic blossom eyelook
kkw beauty classic blossom eyelook

Met de 1e ooglook kun je zien dat je met dit palette toch ook nog zeker een nude ooglook kan maken. Overigens komt de gouden glitter niet uit het palette, dit is een liquid eyeshadow van Stila. Met de 2e ooglook heb ik echt meer de rode/paarse tinten gebruikt en 1 van de shimmers op mijn ooglid.

Review

Ik vond het Classic Blossom palette van KKW Beauty best fijn in gebruik. De oogschaduws zijn allemaal prima gepigmenteerd en blenden ook goed. Enkel de donkerpaarse kleur moet je iets meer opbouwen, maar dat vind ik zelf niet zo’n probleem. Ik ben best wel positief verrast door dit palette van KKW Beauty; op de een of andere manier staat KKW Beauty niet zo heel goed bekend en ik vraag me eigenlijk af waarom. De kwaliteit van dit palette is echt goed en ik had nergens problemen mee.

Je moet natuurlijk wel houden van wat meer natuurlijke tinten. Ook kan ik begrijpen dat je deze kleuren wel in andere paletten hebt of kan vinden; en dat er makkelijkere en/of goedkopere manieren zijn om die te vinden. Het blijft natuurlijk een dingetje; make-up bestellen uit Amerika. Maar als je dit palette (of een andere) nou ook zo mooi vind en het toch wilt proberen; ik raad dit palette zeker aan! Heb jij al eens iets geprobeerd van KKW Beauty?

Xo, The Makeup Mommy

You may also like

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.