KKW Beauty 90’s Supermodel lipstick | Review

KKW Beauty 90's Supermodel  lipstick
KKW Beauty – 90’s Supermodel lipstick

Jullie weten inmiddels wel dat ik fan ben van Kylie Jenner haar make-up lijn. Nu moet ik echter bekennen dat ik nog nooit iets heb geprobeerd van grote zus Kim Kardashian’s make-uplijn. Op de een of andere manier spreekt het me altijd veel minder aan, de packaging vind ik vaak te simpel of er goedkoop uit zien, en de prijzen liggen vrij hoog. Toch ben ik natuurlijk altijd nieuwsgierig naar nieuwe merken, dus toen er laatst korting was op de hele site heb ik een KKW Beauty matte lipstick gekocht, de kleur 90’s supermodel. Lees je mee wat ik er van vond?

90’s Supermodel

90’s Supermodel wordt beschreven als een warm pinky nude. Ik vind het altijd onwijs lastig om een nude lipstick te kiezen, want het staat bij mij nooit zoals op de voorbeeld foto’s. Hebben jullie daar ook last van? In ieder geval hou ik wel van warme nudes, en niet té roze. Deze zag er op de foto meer peachy met nog een tint bruin er in, dus ik gokte op deze kleur.

Swatches

KKW Beauty 90's supermodel lipstick swatch
KKW Beauty – 90’s Supermodel lipstick swatch

Eenmaal geswatched is hij inderdaad een warme nude. Het pigment is prima en hij voelt zacht genoeg aan, ook al is het een matte lipstick.

Lip Swatch of KKW Beauty 90's Supermodel lipstick
KKW Beauty – 90’s Supermodel swatch

Review

De kleur was toch heel anders dan ik verwacht had. In ieder geval bij mij. Hij is een stuk lichter en ja, toch rozer dan had ik had verwacht. Ik weet niet of het dan aan mijn huidskleur/lippen ligt dat hij anders uitvalt of dat de kleuren op internet gewoon anders er uit zien, maar goed. Na het maken van foto’s van mijn hele look zag ik wel dat de kleur mij in ieder geval wel staat, het is alleen iets anders dan ik gewend ben. Normaal ben ik meer van de rode lipsticks en anders heb ik nude-tinten die donkerder zijn dan deze. Maar goed, ook leuk om een kleur te proberen die ik nog niet echt heb in mijn stash!

selfie wearing KKW Beauty 90's Supermodel matte lipstick

Wat mij opviel is dat ik de lipstick totáál niet voelde zitten. Niet toen ik hem net aanbracht, maar ook de rest van de dag niet. Het is absoluut een matte lipstick maar hij voelt helemaal niet zo! Hij ziet er ook heel mooi uit, bijne zo’n velvet soft finish, je lippen zien er ook niet uitgedroogd uit haha. Hij bleef ook goed zitten de hele dag, en was alleen ‘s avonds na het avondeten iets aan de binnenkant van mijn lippen vervaagd.

Heb jij al eens iets geprobeerd van KKW Beauty?

De matte lipsticks van KKW Beauty zijn verkrijgbaar via www.kkwbeauty.com voor $18 per stuk.

Misschien vind je dit ook leuk:

Kylie Cosmetics Blushing Babe Lipstick Kit review: https://themakeupmommy.nl/kylie-cosmetics-blushing-babe-lipstick-kit/

MAC Pony Park highlighters review: https://themakeupmommy.nl/review-mac-pony-park-highlighters/

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.